Dodaj do ulubionych

Po cholere to Rosji?

07.02.16, 19:57
Kolejne brednie rosyjskiej propagandy w telewizorni kraju Putina,a co tak sie uczepili tych Niemcow?
www.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Uebersicht/Propagandafilm-eines-russischen-Senders-zur-Fluechlingskrise-spielt-in-Hannover
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 20:13
      www.rtlnord.de/nachrichten/propaganda-film-sorgt-fuer-wirbel-in-hannover.html
    • eva15 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 20:24
      Rosjanie nauczyli się od Niemców kręcących propagandowe filmy o Rosji? A to dopiero bezczelność....
      • eva15 Nikt nie pobije Niemców z ich filmem 07.02.16, 20:32
        Niemcy mają tradycję czarnej propagandy. Nikt nie pobije ich filmu z falszywym, opłaconym "Igorem", niby to walcząm w Donbasie, a tak naprawdę mieszkającym w Kaliningradzie. Niemcy zapłacili mu za kłamstwa i oszczerstwa 650 euro.

www.tagesspiegel.de/medien/machtmensch-putin-hat-das-zdf-teile-einer-doku-ueber-wladimir-putin-frei-erfunden/12752566.html
        • wtop.ek Re: Nikt nie pobije Niemców z ich filmem 07.02.16, 20:33
          musieli się uczyć od Niemców? już zapomnieli 70 lat prania mózgów, Addamski?
      • szwampuch58 Re: to nie istotne... 07.02.16, 22:30
        eva15 napisała:

> Rosjanie nauczyli się od Niemców kręcących propagandowe filmy o Rosji? A to dop
        > iero bezczelność....
        ...od kogo sie nauczyli,sieroto po DDR-e, pytanie bylo po cholere tak klamia teraz Rosjanie?
        • eva15 Re: to nie istotne... 07.02.16, 23:04
          Skąd wiesz, że kłamią? To, że Niemcy bezczelnie kłamali, sami pod naporem faktów musieli półgębkiem przyznać. Zwali całą winę za aferę na producenta, który ich ponoć oszukał, buha, ha.
          • szwampuch58 Re: to nie istotne... 08.02.16, 11:18
            Na kogo zrzuci wine propaganda rosyjska???
        • pijatyka Re: "sieroto po DDR-e" 16.02.16, 14:10

O, to ładne - muszę zapamiętać ;->
          • czuk1 Re: "sieroto po DDR-e" 16.02.16, 23:06
            Kłótnia w rodzinie ?;)
            • pijatyka Re: Kłótnia w rodzinie ? 17.02.16, 01:49

Też myślałem, że włam na konto albo co ;)
    • karbat Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 20:32
      ogladals dzisiaj Presse Club ... ? , nie ? , szkoda .
      ciekawy moment , konsternacja . jeden z dyskutantow probowal cos powiedziec ,
      ze dokonano gwaltu na tej dziewczynce . I , ze ten fakt mial miejsce , krotko przed jej uprowadzeniem . oczywiscie , jak to nierzadko w niemickiej Tv , dyskutant nie mial szans
      na rozwiniecie tematu .

i absurdalna polemika , , nt "nasza diewoczka ",
      a niemiec sie rzuca , jak to ... przeciez ona jest nasza !. jak gowniarze w przedszkolu .

uciekinierzy w niemczech , - szwampuch , sam widzisz ten Absrdystan do potegi .

Merkel CDU wczoraj melduje, ze blokuje na czas okreslony , sciaganie - laczenie rodzin, uciekinierow
      zaraz melduje sie ten wypasiony z SPD ( wicekanclerz ) i glosi , ja o tym NIC nie wiem ! , ze mna to nie bylo konsultowane ! .

a potem sie dziwia , ze AfD jest trzecia sila polityczna w germanii . c y r k .

ja ci gwarantuje , ten cyrk sie dopiero rozkreca .
      -----------------------
      • eva15 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 20:48
        Nie ma obaw. Przed wyborami SPD i Zieloni blokować nie będą, no i nowych uciekinierów nagle ubędzie. Cyrk wróci po wyborach.
      • szwampuch58 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 22:34
        ano rozkreca sie i wcale mnie nie cieszy ze za Odra "brunatni" to 3 sila polityczna teraz,podobno,a ciebie cieszy?
        • monalisa2016 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 22:37
          szwampuch58 napisał:

> ano rozkreca sie i wcale mnie nie cieszy ze za Odra "brunatni" to 3 sila polity
          > czna teraz,podobno,a ciebie cieszy?
          >
          -----------------------
          Brunatnemu na pocieszenie:
          www.merkur.de/politik/sonntagsfrage-welcher-partei-geben-ihre-zweitstimme-bundestagswahl-2017-zr-6095011.html
          • szwampuch58 Re: Po cholere to Rosji? 07.02.16, 22:47
            ja,ja natulisz
            i1.gmx.net/image/368/31238368,pd=2,f=size-xxl/karikatur-pegida-hymne.jpg
        • eva15 Brunatni? Za bardzo jesteś zaKODowany 07.02.16, 23:01
          Brunatni to dopiero wyjdą na ulice z pałami, jeśli nie dopuści się do władzy normalnych opozyjnych partii działających w ramach GG, ale mających realne, przytomne podejście do rzeczywistości w przeciwieństwie do obecnych iście DDRowskich Blockflöten, które nie chcą dać się oderwać od żłoba.
          Im bardziej będzie się zaszczuwać nową cywilizowaną opozycję, tym szybciej pojawi się ta naprawdę niecywilizowana. Ale może właśnie o to chodzi...
    • banderom_nie Po cholere to tobie,szwampuch? 07.02.16, 23:29
      Przecież ty nic nie wiesz o tym,co stało się tej dziewczynce.Dlaczego uważasz,ze zachodnie media,które kłamią na okrągło,w imię poprawności politycznej,tym razem piszą prawdę?
      • monalisa2016 Re: Po cholere to tobie,szwampuch? 08.02.16, 00:17
        banderom_nie napisał(a):

> Przecież ty nic nie wiesz o tym,co stało się tej dziewczynce.Dlaczego uważasz,z
        > e zachodnie media,które kłamią na okrągło,w imię poprawności politycznej,tym ra
        > zem piszą prawdę?
        ----------------------------
        on pisze aby pisać bez sensu jak i wiedzy, powtarza to bez samodzielnej krytycznej myśli co mu media na talerz wyłożą.
        Na więcej go nie stać > dowód jego wypowiedzi na forum.
        Dobranoc.
      • szwampuch58 Re: Po cholere to tobie,szwampuch? 08.02.16, 11:16
        Nie ma to jak isc w zaparte,rzucic gooooowno w nadzieji ze cus sie przykleji na stale i konsekwentnie bronic gooooona, co?......niestety dla ciebie w xXI wieku stare metody z czasow ZSRR nie funkcjonuja juz
    • monalisa2016 Re: Po cholere to Rosji? 08.02.16, 11:47
      szwampuch58
      Do ciebie się ono już dawno przykleiło, powtarzasz ciągle bezkrytycznie jedno i to samo jak na zamówienie mediów robiąc z siebie ich propagandową tubę.
    • pijatyka Re: brednie rosyjskiej propagandy 08.02.16, 12:28

No, no... dojrzewacie, szambuch ;->
    • wiarus-pl Re: Po cholere to Rosji? 16.02.16, 23:10
      Putin, podobnie jak PiS w Polsce, musi mieć wrogów dookoła.
      Bez wrogów wydawana kasa na całe to uzbrojenie nie ma najmniejszego sensu.
      • 5magna Re: Po cholere to Rosji? 17.02.16, 02:25
        Wrogowie sami sie pchaja aby dostac kopa....
    • szwampuch58 Re: Po cholere to Rosji? 17.02.16, 09:32
      Od tej propagandy ludzie gupieja:
      i1.gmx.net/image/454/31356454,pd=3,f=lead-xxl/dmitri-tarasov-putin.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka