kolorowaona 19.06.07, 17:36 czy ktoś czytał może ostatnio jakąś ciekawą książkę? mam na myśli coś wciągającego, w miarę ambitnego- harlekiny odpadają :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: poczytałabym..... 19.06.07, 17:38 ambitnego nie :) ale Piekare ostatnio zacząłem czytać i teraz pochłaniam jak leci wszystko co wydano do tej pory. Swietnie sie czyta. Ale tytuły takie "niepolityczne" na FK :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajakaja10 Re: poczytałabym..... 19.06.07, 17:40 polecam "Cząstki elementarne". Dosc ciężka (jesli chodzi o temat) ale bardzo dobra. Film na jej podstawie uwazam za nieudany... A - jest sporo seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: poczytałabym..... 19.06.07, 22:26 trypel napisał: > ambitnego nie :) ale Piekare ostatnio zacząłem czytać i teraz pochłaniam jak > leci wszystko co wydano do tej pory. Swietnie sie czyta. Ale tytuły takie > "niepolityczne" na FK :D czy piszac niepolityczne na fk masz na myśli "świat jest pelen chetnych suk" ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: poczytałabym..... 19.06.07, 17:42 Ostatnio zaśmiewałam się przy "Dwanaście" Świetlickiego, teraz zaczęłam przy "Don Juan raz jeszcze" Barta, a po tych zaśmiewkach przyjdzie czas na "Nagrobek z lastryko" Vargi. Śmiech czasem smutkiem podszyty, a czasem nie. Czyta się wyśmienicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: poczytałabym..... 19.06.07, 22:00 Ostatnio przeczytałam dwie ksiązki Natashy Sohy (chyba przez samo h) i połozyły mnie na łopatki. MACOCHA i KETCHUP lekkie, miłe, płakałam ze śmiechu. Bardzo gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: poczytałabym..... 19.06.07, 22:05 Ja kocham Choromańskiego. Teraz czytam "Miłosny atlas anatomiczny", ale jeżeli nie czytałaś jego żadnej książki, to zacznij od "Zazdrości i medycyny"- jak dla mnie coś boskiego, czytałam już kilka razy. Polecam też "Schodami w gorę, schodami w dół", chwilami czyta się jak kryminał, super oddany klimat gór, obcowanie z tą książką to czysta przyjemność. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:37 zainteresowala mnie ta ksiazka, a raczej tutul:)juz wchodze na neta i zamawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: poczytałabym..... 20.06.07, 12:06 To polecam allegro, w księgarniach raczej trudno o Choromańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: poczytałabym..... 20.06.07, 10:43 lubie bardzo ksiązki Moniki Szwaji Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: poczytałabym..... 20.06.07, 10:45 Nie mogę powiedziec, że "ostatnio" czytałam, ale polecam : "Krótka historia czasu" Hawkinga, "Bóg urojony" Dawkinsa - czekam na nią z utesknieniem i zaraz po niej zamierzam przeczytać "Bóg nie jest urojeniem. Złudzenie Dawkinsa" - to będzie ciekawe lato ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:12 Cien Wiatru...polecam bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:35 dokladnie:)a zawsze mozesz google:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:53 Murakami, tytułu nie pamiętam, generalnie o człowieku owcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:59 "Przygoda z owcą" :D I jak piszesz "o człowieku-owcy" to cały suspens przekreślasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: poczytałabym..... 20.06.07, 12:05 a gdzie tam, znam dwóch Owców :) generalnie to ludzkie stworzenia (patrz jarmusch- noc na ziemii :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: poczytałabym..... 20.06.07, 12:09 Hahahhaaaha :D "Ona tak pięknie <<meeeeeeee, meeeeee>> robiła!" :D Benigni w tej roli jest genialny, a przypomnienie niektórych scen z tego filmu zawsze poprawia mi humor. Lubię też pijanych panów w Helsinkach wspierających bardziej pijanego od nich i ich reakcję na przyjazd taksówki :D Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: poczytałabym..... 20.06.07, 12:05 Mnie się podobał "Weiser Dawidek" Huelle'go. Odpowiedz Link Zgłoś
takjakmam Re: poczytałabym..... 20.06.07, 11:57 Niedawno znalazłam fajny blog. Ludzie polecają sobie ksiażki. Może coś znajdziesz dla siebie ;) nasze-recenzje.blog.onet.pl/1,AU4901409,index.html pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś