rasgeea 27.06.07, 11:45 .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w góry :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:47 ale co tam schowasz? i tak sama pójdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:48 co schowam? wszytsko co najważniejsze do takliej wyprawy:) a czemu sama? Jesli njikomu sie neichce to cóż poradzić? Mam się organiczać? nieraz sama dreptałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:47 ...hej przygodo! spotkam Ciebie tu! jesli kupie sobie buty 6 i pol...!" zycze udanego urlopiku! a z tym skrotem to juz myslalam, ze jedziesz na tego policjanta co z rana nie chcial mnie wpuscic na lewy pas ruchu :-) rasgeea napisała: > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w > góry :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:51 zaskoczyl_mnie napisała: > ...hej przygodo! > spotkam Ciebie tu! > jesli kupie sobie buty 6 i pol...!" > > zycze udanego urlopiku! > > a z tym skrotem to juz myslalam, ze jedziesz na tego policjanta co z rana nie > chcial mnie wpuscic na lewy pas ruchu :-) ale ja nie mam urlopu :( dopiero w sierpbniu:( ale góry mam bardzo bliziutko i jak tylko mogę to tam uciekam:))) \zazwyczaj co weekend:D a sesja mi sie skonczyla wiec teraz kazdy mam free:D a co Ci ten policjant zrobil?:D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:47 rasgeea napisała: > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w > góry :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:48 uciekam przy najbliżesze okazji w > góry :D Pewnie w Tatry............. o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:52 nuova napisała: > uciekam przy najbliżesze okazji w > > góry :D > Pewnie w Tatry............. o_0 nie:) W Tatry to jak będę miała urlop, a póki co beskidy:) W tym roku mało dreptałam więc kondyche gdzieś trzeba złapac:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 11:55 w tatry to pewnie tydzień:) a teraz póki co mam zamiar jezdzic co weekend czyli po 2 dni:))) ewentualnie po jednym - tez fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:11 To Ty przyjedź, a ja się w tenczas zastanowię ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:15 nuova napisała: > To Ty przyjedź, a ja się w tenczas zastanowię ;P jesteś pewna że chcesz bym przyjechała?:p mnie dwa razy nie trzeba mówić:p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:07 rasgeea napisała: > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w > góry :D zazdraszczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:11 nutopia napisała: > zazdraszczam:) to sie pakuj tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:12 rasgeea napisała: > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w > góry :D Ni drażnij porządnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:16 lupus76 napisał: > rasgeea napisała: > > > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okazji w > > góry :D > > Ni drażnij porządnych ludzi... Że niby kto jest pożądny?? bo nie widzę.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:59 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > rasgeea napisała: > > > > > .. czyli Chowam Wszystko Do Plecaka i uciekam przy najbliżesze okaz > ji w > > > góry :D > > > > Ni drażnij porządnych ludzi... > > > Że niby kto jest pożądny?? bo nie widzę.. > :D Nie pożądany, tylko porządny :P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:12 Aha, uprzedzam, że u mnie pogoda taka se ://// ...nie zapomnij kaloszy (najlepiej 2 pary) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:17 nuova napisała: > Aha, uprzedzam, że u mnie pogoda taka se ://// > > ...nie zapomnij kaloszy (najlepiej 2 pary) kalosze rulezz :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:20 Rozumiem, z emasz wersję w groszki, bo w innych w BB nie waż się pokazywac ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:21 nuova napisała: > Rozumiem, z emasz wersję w groszki, bo w innych w BB nie waż się pokazywac ;PPP łeee te w groszki już są zajechane ale mam w stokrotki, mogą być? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:25 groszki lub paski. inne wersje nie wchodza w grę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:27 nuova napisała: > groszki lub paski. inne wersje nie wchodza w grę ;D :((((((((((((((( i znowu nikt mnie nie chce, i znowu nikt mnie nie kocha i znowu w życiu mi nie wyszło :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ChWDP.. 27.06.07, 12:31 nuova napisała: > Wróc, ten nick jets już zajęty ;)) wienm:( Odpowiedz Link Zgłoś