rasgeea Re: . 27.06.07, 12:26 wsadziłaś jakoś kropeczke i co?? ledwo w nią trafić umiałam by otworzyć wątek:pp Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Ty weź!... 27.06.07, 12:26 Nie zakładaj takich trudnych wątków do wcelowania;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:28 hehe widze z enie tylko ja mialam problem, a ona pewnie siedzi i sie na znas napierdziela :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:28 Zastanawiałam się czy tylko ja będę miała problem z trafieniem ;DDDDDDDDDD ahahahaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:31 rasgeea napisała: > brzydula :p Wstrętna brzydula;P! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:31 izabellaz1 napisała: > rasgeea napisała: > > > brzydula :p > > Wstrętna brzydula;P! > Dać ci lustro?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:32 nuova napisała: > izabellaz1 napisała: > > > rasgeea napisała: > > > > > brzydula :p > > > > Wstrętna brzydula;P! > > > Dać ci lustro?? :P Nie posiadam. Nie potrafię rozgryźć tej zagadki ale wszystkie w promieniu kilku metrów pękają jak przechodzę...<drapie się w głowę>;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:34 izabellaz1 napisała: > Nie posiadam. Nie potrafię rozgryźć tej zagadki ale wszystkie w promieniu kilku > metrów pękają jak przechodzę...<drapie się w głowę>;PPP phhhiii Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ty weź!... 27.06.07, 12:30 nuova napisała: > Zastanawiałam się czy tylko ja będę miała problem z trafieniem ;DDDDDDDDDD > ahahahaha :)) hahaha wery fany;P Człowiek się spina cały żeby trafić w kropka a ta się chichra;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea | 27.06.07, 12:30 zaskoczyl_mnie napisała: > przecinek jest jeszcze szczuplejszy niz kropa! ha, chyba jednka kreseczka :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:31 rasgeea napisała: > zaskoczyl_mnie napisała: > > > przecinek jest jeszcze szczuplejszy niz kropa! > > > > ha, chyba jednka kreseczka :P Ja Ci zaraz wsadzę tą kreseczkę;P! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: | 27.06.07, 12:32 izabellaz1 napisała: > rasgeea napisała: > > > zaskoczyl_mnie napisała: > > > > > przecinek jest jeszcze szczuplejszy niz kropa! > > > > > > > > ha, chyba jednka kreseczka :P > > Ja Ci zaraz wsadzę tą kreseczkę;P! > > ...o ile trafisz ;PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:32 izabellaz1 napisała: > Ja Ci zaraz wsadzę tą kreseczkę;P! a gdzie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:33 rasgeea napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Ja Ci zaraz wsadzę tą kreseczkę;P! > > a gdzie?:D A tak nawiązując do nowego wątku...w DUPĘ;PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:33 izabellaz1 napisała: > A tak nawiązując do nowego wątku...w DUPĘ;PPPPPPPPPPPP eee to przyjemnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:36 rasgeea napisała: > izabellaz1 napisała: > > > A tak nawiązując do nowego wątku...w DUPĘ;PPPPPPPPPPPP > > eee to przyjemnie :D I jeszcze tą kreseczką poobracam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:37 izabellaz1 napisała: > I jeszcze tą kreseczką poobracam;PPP aż sie boje pytać gdzie Ty taką wprawę nabyłas :p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:40 rasgeea napisała: > izabellaz1 napisała: > > > I jeszcze tą kreseczką poobracam;PPP > > aż sie boje pytać gdzie Ty taką wprawę nabyłas :p A ja boję się odpowiedzieć;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: | 27.06.07, 12:37 izabellaz1 napisała: > rasgeea napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > A tak nawiązując do nowego wątku...w DUPĘ;PPPPPPPPPPPP > > > > eee to przyjemnie :D > > I jeszcze tą kreseczką poobracam;PPP > > Świntuchu jeden! Tu dzieci klikają, a ty o obracaniu ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:39 nuova napisała: > Świntuchu jeden! Tu dzieci klikają, a ty o obracaniu ;PPPP > a ja o pzrerywanym :D No Izabelazz!!! Zapomniałaś że nuova tu pisze z nami?!:p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:42 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > Świntuchu jeden! Tu dzieci klikają, a ty o obracaniu ;PPPP > > > > a ja o pzrerywanym :D > > No Izabelazz!!! Zapomniałaś że nuova tu pisze z nami?!:p Nie zapomniałam;P! Jej wsadzę tą kropkę tylko nie wiem jak poobracam;P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: | 27.06.07, 12:45 Żadnych kropek nie życzę sobie przyjmować, wiec nici z wsadzania mi kropek a tym bardziej z obracania nimi :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:46 izabellaz1 napisała: > Nie zapomniałam;P! Jej wsadzę tą kropkę tylko nie wiem jak poobracam;P eee kropką nie da się poobracać bo z każdej strony ma tę samą średnicę:p kreseczka to co innego:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:41 nuova napisała: > izabellaz1 napisała: > > > rasgeea napisała: > > > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > A tak nawiązując do nowego wątku...w DUPĘ;PPPPPPPPPPPP > > > > > > eee to przyjemnie :D > > > > I jeszcze tą kreseczką poobracam;PPP > > > > > Świntuchu jeden! Tu dzieci klikają, a ty o obracaniu ;PPPP Dzieci marsz do lekcji! Ajjjjjj wtopa...wakacje się zaczęły... Niech się uczą jak w życiu/w rzyci dobrze obracać...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:44 izabellaz1 napisała: > Dzieci marsz do lekcji! Ajjjjjj wtopa...wakacje się zaczęły... > Niech się uczą jak w życiu/w rzyci dobrze obracać...;PPP hahahahahahahahahahahahahaha tom się ubawiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: | 27.06.07, 12:50 rasgeea napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Dzieci marsz do lekcji! Ajjjjjj wtopa...wakacje się zaczęły... > > Niech się uczą jak w życiu/w rzyci dobrze obracać...;PPP > > hahahahahahahahahahahahahaha > > tom się ubawiła :D Na zdrowie dobra Kobieto;P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova | 27.06.07, 12:36 rasgeea napisała: > zaskoczyl_mnie napisała: > > > przecinek jest jeszcze szczuplejszy niz kropa! > > > > ha, chyba jednka kreseczka :P To czymu ja nie mam takiej kreseczki na klawiaturez?? buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: | 27.06.07, 12:38 nuova napisała: > To czymu ja nie mam takiej kreseczki na klawiaturez?? buuuuuuuuuu bo źle sie dziwosz!!! jest koło entera tylko że na klawie jest pzrerywana pionowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: . 27.06.07, 12:34 nuova napisała: > i jeszcze na złosc zlikwidowała "Re" :(( bez "Re" jest ciekawiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie ̃ 27.06.07, 12:37 tri ri ri... nie zgadniecie nigdy co to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie szok! co ja zrobilam! 27.06.07, 12:42 sluchajcie ten znaczek co dalam w poscie tuz nad postem krysicy jest nie do otwarcia...ja nie umiem w kazdym razie...co ja tam wstawilam??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: szok! co ja zrobilam! 27.06.07, 12:46 dla wiarygodnosci napisz co jest w srodku! nuova napisała: > ja umime ten post otworzyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: szok! co ja zrobilam! 27.06.07, 12:48 że nie zgdadniemy co to było :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: szok! co ja zrobilam! 27.06.07, 12:49 I Ty chyba też nie pamiętasz co to było :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia test na trzeżwość? 27.06.07, 12:47 pół roku temu robiłam ja ale po pół roku trzeba powtórzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: test na trzeżwość? 27.06.07, 12:48 nutopia napisała: > pół roku temu robiłam ja > ale po pół roku trzeba powtórzyć:) wiedziałam, ze czegoś za dużo wypiłam :D nu - dołąćż:D jaki znaczek wybierasz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: test na trzeżwość? 27.06.07, 12:48 :D mnie to nie tyka, bo aj nie piję :P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: test na trzeżwość? 27.06.07, 12:49 nuova napisała: > :D > > mnie to nie tyka, bo aj nie piję :P > a woda? a kawa? a herbata? a sok? a zupa?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: test na trzeżwość? 27.06.07, 12:53 wody ognistej - NIET kawy z adwokatem - NIET herbaty z prądem - NIET soku wisniowego - NIET zupy piwnej - NIET ...Bo oczywiście zaszyfrowałaś te nazwy drinków i innych wyskokowych, ale ja Cię przechytrzyłam ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes ★ 27.06.07, 14:50 rekwiruję kropkę! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: 27.06.07, 21:44 genoveva napisała: > he, he :D no i co w związku z tym? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś