justynasto 29.06.07, 12:53 Poprawcie mi nastrój.Napiszcie śmieszne kawały albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 12:54 idz do kina na shreka, mimo krytyki podobno niezly Odpowiedz Link Zgłoś
justynasto Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 13:00 na Shreka pójdę,bo synek mnie naciąga Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 12:55 śmieszne kawały albo coś w tym stylu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 13:02 justynasto napisała: > dzięki, bardzo śmieszne do usłuk:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynasto Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 13:06 jak już to do usług, ubawiłam sie do łez Odpowiedz Link Zgłoś
blanka110 Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 13:35 Wiejskie małżeństwo w łóżku, mąż mówi do żony: -stara! albo żeś się odkryła albo ześ obory nie domknęła Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 18:23 W szpitalu Prosty człowiek, pierwszy raz w szpitalu, operacja, ścisła dieta, kroplówka trzy dni, potem kleik - dopadł go straszny głód. Wchodzi pielęgniarka i pyta: - Podać Panu kaczkę? - O tak, kochaniutka i od ch*ja frytek! Nadesłał MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Chcę się dziś pośmiać!!! 29.06.07, 18:41 W sądzie: - Czy oskarżony pije? - Bardzo proszę, Wysoki Sądzie, ale tylko jeden kieliszeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbata.koza Prosze uprzejmie:) 29.06.07, 18:51 "Mam psa labradora i własnie kupiłem worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czekałem w kolejce do kasy. Kobieta za mna zapytała czy mam psa?(!) Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i że własnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal, chociaż nie powinienem, bo ostatnio wyladowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większosci moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywnosć zawierajaca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Musze zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moja opowiescia , zwłaszcza wysoki facet za ta kobieta. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wyladowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, że nie - - że usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbata.koza Re: Prosze uprzejmie:) 29.06.07, 19:31 Co to jest rarytas? - Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia. - No i co jeszcze? - zapytał klasy nauczyciel. Karol podnosi rękę i mówi: - Rarytas to jest czekolada. - Dobrze! Czy coś jeszcze? - pyta nauczyciel. Jasiu podnosi rękę i mówi: - Rarytas proszę pana, to jest dupa szesnastolatki. Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyjść na drugi dzień z ojcem. Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do ostatniej ławki, i usiadł bez słowa. Podszedł do niego nauczyciel i zapytał: - Czemu tak od razu uciekłeś do ostatniej ławki i gdzie masz ojca?! - Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jeżeli dla pana dupa szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się trzymać od pana z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga3020 Re: Siedza dwa golebie na 29.06.07, 23:57 dzrzewie, jeden grucha ,a drugi jablko :) Odpowiedz Link Zgłoś
tereska1986 Re: Siedza dwa golebie na 29.06.07, 23:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=65102599&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś