naga_bron 29.07.07, 23:06 jesli cos ma sie spiep..c to sie spiep...y... nowe prawo..fizyczne albo chemiczne..albo zyciowe..wszsytko jedno..ale prawdziwe..przynajmniej w moi przypadku ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:11 u mnie tez..i to hurtem wszystko naraz...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jesli........ 29.07.07, 23:09 a to: jak sie pieprzy to wszystko na raz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:12 dokladnie tak:0 nie po jednej rzeczy tak zeby czlowiek byl w stanie to ogarnac..tylko jak juz to na calej linii..a co .. ja pierdziele:/ Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:24 teraz to sie nazywa prawo nagiej_broni :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jesli........ 29.07.07, 23:14 dawno temu nawet zalozylam taki watek o tym, ze jak sie wali to wszystko na raz ale na szczescie u mnie tez sprawdza sie zasada, ze po okresie nieszczesc wychodzi slonce i czeka nagroda za przezyty trud Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:15 przynajmniej na jakis czas masz spokoj.bo co ma sie wiecej spieprzyc jak juz wszystko poszlo?to ma jakies dobre strony kuzwa no. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:16 haha:D jasne..tylko zeby pozniej bylo jeszcze co zbierac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jesli........ 29.07.07, 23:21 nigdy nie jest tak, ze nie moze byc gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:22 po co zbierac.nowe cos sie wybuduje tam.a po gorszym moze byc tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:26 a co jak do tego "starego" zywi sie glebokie uczucie? :( nalepiej byloby moc wymienic sobie serduszko :( ..co prawda jeszcze sie spiep..o sie na tyle ale mam coraz mniej sil do walki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:27 jak cos sie wali to lezec dlugo tak nie moze.bedzie inne.ladniejsze.wiem ze moze to i marne. jaki mi sie swiat uwalil na lebo to nic nie pomagalo.przeczekac.taki byl moj plan.minie.cokolwiek zlego sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:31 dzieki:) troche mi lepiej kiedy pomysle ze moze niedlugo bedzie wreszcie lepiej..bo juz mam dosc tych problemow..jedno jest pewne ..na bank jeszcze tydzien nerwow mnie czeka..ale co tam..schudne kolejne 5 kilo i juz mnie prawie wogole nie bedzie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:33 ja przez swoje schudlam 4 kilo.ale minelo.powoli co prawda ale takie sytuacje mijaja.predzej czy pozniej.trzeba tylko sie uzbroic w cierpliwosci poczekac.nie szrapac sie , nie walczyc.tylko czas cos zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:35 wiesz co..chyba sobie te slowa napisze i powiesze na scianie..:) powaznie..moze wtedy szybciej minie to co zle ..i nie zjedza mnie tak nerwy.. elderlane napisała: takie sytuacje > mijaja.predzej czy pozniej.trzeba tylko sie uzbroic w cierpliwosci poczekac.nie > szrapac sie , nie walczyc.tylko czas cos zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jesli........ 29.07.07, 23:32 hehe nie takie nowe.. to jest prawo M. stare jak swiat Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia polecam przejrzec :P 29.07.07, 23:37 humor2003.webpark.pl/Dowcipy/Murphy/murphy1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: polecam przejrzec :P 29.07.07, 23:42 faktycznie :D cyt : 25. Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:37 kurcze..a chcialam byc oryginalna ;) nie no Marphi chyba ujał to nieco delikatniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:38 milo jesli cos ci to pomoglo..i niech jak najszybciej bedzie dobrze.w tobie.w twojej glowie.bo to tam musi sie poukladac.u mnie ejszcze chyba sie do konca nie poukladalo ale idze mi coraz lepiej..i bedzie juz tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:41 to trzymam kciuki i za Ciebie zeby Ci sie tez poukladalo :):) kurcze..jak ja bym chciala nie miec serca ..o ile zycie byloby łątwiejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jesli........ 30.07.07, 00:00 naga_bron napisała: > > kurcze..jak ja bym chciala nie miec serca ..o ile zycie byloby łątwiejsze:) > też czasem tak myślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: jesli........ 29.07.07, 23:42 i co myslisz naiwniaro ze ty pierwsza odkryłas ta zasade hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:43 jakbys naiwniaku tak sie wysilil i przeczytal poprzednie posty to wiedzialbys jak bardzo sie mylisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: jesli........ 29.07.07, 23:46 ten koles to piepszył tylko o masle i tak ta jego teoria bedzie niedługo gowno warta jak ludzie urosna Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jesli........ 29.07.07, 23:46 to teraz posprzataj te smieci i zrob miejsce na cos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:48 za wczesnie :) jeszcze zostala nadzieja..jak jej nie bedzie to pozbieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:51 dobrze gadasz.poczekaj.jak nie bedize co zbierac to nowe powstanie.a poki jest nadzieja to niechaj swieci ci gdzies tam.choc jak twierdzi marfi swiatelko w tunelu to swiatla pociagu,czy jakos tak.a wcale nie.trzeba miec tylko zdrowe podejsice do paru spraw.i tyle.do wlasnego smutku i cierpnienia tez.zle rzeczy pzrydarzaja sie po to zeby mogly stac sie te dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:55 dokladnie :) a pociag marphiego w tunelu moze byc pociagiem prowadzacym do szcsecia :) a tak wogole to fajnie byloby moc przespac te problemy..jak niedzwiadki przesypiaja zime :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:58 oj.a to wlasnie w nocy najgorzej jest.ja tam spac nie moglam i sie po nocach w lozku przewracalam.i tylko glupie mysli mnie nachodzily.najlpiej wez ksiazke lub gazetke i czytaj az ci sie tak znudzi ze oczy sie same beda zamykac. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:59 hehe:) w tym samym momencie doszlysmy do tych samych wnioskow(patrz. post ponizej) :D kolorowych snow :) Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: jesli........ 29.07.07, 23:58 chyba ide spac..zanim strace ten optymizm :) dziekuje za podtrzymanie na duchu i dobre rady:) pozdrawiam cieplutko...milej nocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: jesli........ 29.07.07, 23:59 usicski i pogody ducha i sily na dalszy czas:) Odpowiedz Link Zgłoś