delffinka 30.06.03, 17:55 udko z kurczaka to chyba nie to samo co noga z kurczaka(!?) coś mało tego mięska było...:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella a ty znowu smutna? n/t 30.06.03, 17:56 delffinka napisała: > udko z kurczaka to chyba nie to samo co noga z kurczaka(!?) > coś mało tego mięska było...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
delffinka Re: a ty znowu smutna? n/t 30.06.03, 18:29 e tam, gdyby nie ta drobiowa noga bez udka to by wszytsko było okey... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Udko jest czescia nogi. Ach te korze nozki w... 30.06.03, 18:12 ... galarecie ;)) Palce lizac. Zamowilas widac porcje dietetyczna. delffinka napisała: > udko z kurczaka to chyba nie to samo co noga z kurczaka(!?) > coś mało tego mięska było...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
delffinka Re: 30.06.03, 18:25 to powinny być trzy wersje: noga udko noga bez udka ja chyba kupiłam to trzecie ale przynajmniej skórka była mniam, mniam - chrupiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: 30.06.03, 18:27 Spotkałam się również z *chrupiącymi skrzydełkami* które składają się z samej panierki, w środku (panierki) jest kilka kostek, które należy wypluć. Tyż pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: IP: *.bct.bellsouth.net 30.06.03, 19:12 Zawsze mnie ta potrawa fascynowala. A wlasciwie jeden jej aspekt: kto i po co tak pracowicie obiera skrzydelka z miesa - w sumie nie najlatwiejsza czesc do obrania - tylko po to, zeby potem zapanierowac ten szkielecik? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: 30.06.03, 19:22 Gość portalu: lolyta napisał(a): > Zawsze mnie ta potrawa fascynowala. A wlasciwie jeden jej aspekt: kto i po co > tak pracowicie obiera skrzydelka z miesa - w sumie nie najlatwiejsza czesc do > obrania - tylko po to, zeby potem zapanierowac ten szkielecik? *** Prawda?:)) Jest to ze wszech miar fascynujące! I nastepne pytanie: cóż dalej dzieje się z tym oderwanym od skrzydełek mięskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: :-( 30.06.03, 18:32 Najprawdopodobniej przypadła Ci łydka, a nie udko ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
delffinka Re: :-( 30.06.03, 19:34 olinka_z_olinkowa napisała: > Najprawdopodobniej przypadła Ci łydka, a nie udko ;)))) no tak wychodzi na to, że kurze łydeczki dzisiaj wcinałam... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re: :-( W tej sytuacji polecam dietę transparentną 30.06.03, 20:17 www.transparentdiet.com Odpowiedz Link Zgłoś