polla.k Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:38 przy takiej pogodzie tez moze być fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:39 no fakt :) taka mocno łózkowa pogoda że sie nie chce spod kołdry wyglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:46 ja dzisiaj pod kołdrą i kocem spałam :) wstałam o 5:30... i przeleżałam pod kocykiem i kołderką do 7:30 :) z babskim filmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:47 papierowa.szklanka napisała: > ja dzisiaj pod kołdrą i kocem spałam :) wstałam o 5:30... i > przeleżałam pod kocykiem i kołderką do 7:30 :) z babskim filmem :) jej, jak fajnie...a ja do pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:48 no, ja też już w pracy ;( do 18 conajmniej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:52 dłuugo, ja do 16tej i odpalam wrotki, zwłaszcza że to moje ostatnie 2 tygodnie w tej firmie i już mi się zwyczajnie nie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:55 ahaha no to ja tez mam tak podobnie, to ostatnie 4 tygodnie w tej firmie ;) chyba, ze coś im odwali, i mnie przekupią do pozostania :) wracam na studia od października, dziennie, ale 5 rok, więc czas na prace bedzie,. ale czy chęci w taką porę roku ?? chyba wolę pospać, póki mi jeszcze wolno :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 10:00 korzystaj póki możesz, ja najpierw urlop, a potem nowe wyzwanie...kurcze nie ukrywam, że mam trochę pietra :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:50 papierowa.szklanka napisała: > ja dzisiaj pod kołdrą i kocem spałam :) Kurcze a ja pod letnią kołderką z ikei i i tak mi gorąco przy otwartym balkonie... a tak fajnie by sie było zawinąć i popatrzeć na deszcz za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 09:53 masakra... albo Ty grzejesz jak kaloryfer, albo ja nie wiem... jak można w taką zimnice pod letnią kołderką spac i bez koca... a za oknem leje i wieje i wogóle do dupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: I wiater wiiii 06.09.07, 09:54 "Gorol, ja ci, gorol, Spod samiuśkich Tater. Pisior mi odliciał, Jakem lał pod wiater" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sratypierdaty Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 11:34 a w radiu leci właśnie "szklana pogoda!!szyby niebieskie od telewizorów..." zimno ciemno i do d**py- a u mnie w pokoju w biurze zepsuty kaloryfer :( był już fachowiec- jest szansa, że przed przymrozkami zdąży coś z tym zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Beznadziejna pogoda!Ciemno jak w d.... 06.09.07, 12:05 w koncu zbliza sie jesien.i bedzie coraz zimniej i coraz ciemniej Odpowiedz Link Zgłoś