marakumba 19.07.03, 23:27 Jeśli nie, to pędźcie. Kupicie tam stosy ciuchów za taniochę. Dobrych marek. Ja byłam w szoku. Super ceny. Zostawcie mi trochę, bo wybieram się tam znowu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marakumba Re: W Ursusie a przy jakiej ulicy? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 21:41 plac czerwca 1976 roku, chyba. W hali fabryki traktorów Ursusa. Niedaleko stacji PKP Warszawa Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: byłyście w Factory Ursus Wwa na zakupach? 20.07.03, 00:23 a ja byłam rozczarowana. jedynie z bielizny można (według mnie) coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakumba Re: byłyście w Factory Ursus Wwa na zakupach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 21:43 Może wielkiego wyboru nie ma, jednak cosik się wybierze. Jest tam jeszcze sporo pustego miejsca na sklepy, więc mam nadzieję, wkrótce przybędzie nowych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
shelter si seniorita 20.07.03, 21:55 fakt w bielizne najłatwiej sie zaopatrzec ale ja kupiłam i koszulke adidasa piekna oldschoolowa i widzialam cool szalik jackpota ale juz kaski nie miałam przy sobie w Simple najwieksze rozczarowanie-bo ANI jednej rzeczy bym nie wzięła ANI jednej w innych no z uporem cos by sie wybrało ale przyznaje nie byłam odkąd MZK nie ma umowy z PKP :) bo trzeba płacic za pociągowy bilet a busem to 10235554 lat swietlnych sie jedzie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Bielizna w Factory ? 20.07.03, 22:30 lunatica napisała: > a ja byłam rozczarowana. jedynie z bielizny można (według mnie) coś wybrać. Mogłabyś napisać, jakie marki tam sprzedają? Byłabym wdzięczna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Bielizna w Factory ? 20.07.03, 22:54 PAMIĘTAM TE TRZY: CALZEDONIA / INTIMISSIMI / POMPEA, NIESTETY PAMIĘĆ JEST ULOTNA. ŻYCZĘ UDANYCH ZAKUPÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Bielizna w Factory ? 20.07.03, 23:35 lunatica napisała: > PAMIĘTAM TE TRZY: CALZEDONIA / INTIMISSIMI / POMPEA, NIESTETY PAMIĘĆ JEST > ULOTNA. ŻYCZĘ UDANYCH ZAKUPÓW. No to kicha:-(((( Z tego co wiem, te firmy nie robia staników 75F buuuu.... a może robią? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Bielizna w Factory ? 20.07.03, 23:38 nie mam zielonego. ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: byłyście w Factory Ursus Wwa na zakupach? IP: 212.244.209.* 21.07.03, 10:37 kupiłam tam suknię ślubną u magdy es Odpowiedz Link Zgłoś