model10 23.07.03, 13:57 wlasnie kolezanka mi powiedziala ze jak sie podmywa kola to na sto procentow pewne ze nie zajdzie w ciarze (ciaze?) -nie wiem jak to si pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 13:59 model10 napisał: > wlasnie kolezanka mi powiedziala ze jak sie podmywa kola to na sto > procentow pewne ze nie zajdzie w ciarze (ciaze?) -nie wiem jak to si > pisze. Noooo, a jak se jeszcze polknie prezerwatywe to juz na milion "procentow" nie zajdzie. Tylka ja ciary przejda, po plecach! :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
model10 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:19 dorotka1970 napisa?a: > Noooo, a jak se jeszcze polknie prezerwatywe to juz na milion "procentow" nie > zajdzie. Tylka ja ciary przejda, po plecach! :-) Ty to jestes wyrobiona. Tylko powiedz czy polykasz przed? po? czy w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:23 model10 napisał: > dorotka1970 napisa?a: > > > Noooo, a jak se jeszcze polknie prezerwatywe to juz na milion > "procentow" nie > > zajdzie. Tylka ja ciary przejda, po plecach! :-) > > > Ty to jestes wyrobiona. Tylko powiedz czy polykasz przed? po? czy w > trakcie? ja tam sie nie boje zajsc w cionze :-) Moj to by chcial druzyne futbolowom, to se uzywamy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 13:59 Oczywiście, że może tyle, że wypita ZAMIAST.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.ath.spark.net.gr 23.07.03, 14:01 Nie wiesz nie tylko jak sie pisze "ciąża", ale i "coca cola", a na pewno nie wiesz ze takie wątpliwosci jak Twoja dobre byłyby 200 lat temu. Dzisiaj ludzie wiedza już skad sie biora dzieci i ze z coca colą ma to niewiele wspólnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:03 najskuteczniej nędzie jak sobie ta kole wleje do jakiejś miski i wymoczy tyłek z 15 minut - nie zajdzie na bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.ath.spark.net.gr 23.07.03, 14:07 Capa, na bank jak na bank, ale na ile procentuf? Odpowiedz Link Zgłoś
model10 Re: 200 % skutecznos´ci 23.07.03, 14:21 capa_negra napisa?a: 1 moczenie wystarcza na 2 numerki Czarna kapa to takie nakrycie wyrka. A dlugo tak lezysz? nakrywajac. Moczysz sie tylko 1 raz? a jak z wyrkiem ? nie plesnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Brawo 23.07.03, 14:43 Nawet co się udało prawidłowo odcyfrować częśc mojego nicka. Co do reszty pudło - z języków pała Cała reszta - mniej niz zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: 62.233.250.* 23.07.03, 14:09 taka metoda antykoncepcji jest skuteczna, ale jest jeden warunek: trzeba wypić 8 litrów od razu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:11 Gość portalu: moboj napisał(a): > taka metoda antykoncepcji jest skuteczna, ale jest jeden warunek: trzeba wypić > 8 litrów od razu:) Ale to przed czy po? Bo jak przed to chyba potem trudno z takim nagazowanym brzuszyskiem sie seksic... :-))) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:45 dorotka1970 napisała: > > Ale to przed czy po? Bo jak przed to chyba potem trudno z takim nagazowanym > brzuszyskiem sie seksic... :-))) no i to jest własnie ta antykoncepcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:48 moboj napisała: > dorotka1970 napisała: > > > > > Ale to przed czy po? Bo jak przed to chyba potem trudno z takim nagazowany > m > > brzuszyskiem sie seksic... :-))) > > no i to jest własnie ta antykoncepcja:) aha. Oj panie, czlek siem cale zycie uczy... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
model10 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:25 Gos´c´ portalu: moboj napisa?(a): > taka metoda antykoncepcji jest skuteczna, ale jest jeden warunek: trzeba wypic´ > 8 litrów od razu:) nie piszesz czy na czczo? a moze dopiero jak opierdolisz pol swini? zagryzajac sucharami.Trzeba je przecie rozmoczyc.Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius och, bez obawy! 23.07.03, 14:10 ani ona, ani jej córki, ani nwet wnuczki. I tak do szóstego pokolenia naprzód :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernia Re: och, bez obawy! IP: *.ath.spark.net.gr 23.07.03, 14:16 ydorius napisał: > > ani ona, ani jej córki, ani nwet wnuczki. I tak do szóstego pokolenia naprzód Ja słyszałam nawet, ze to sięga tez trzy pokolenia wstecz ;)))) To w pionie. A w poziomie działa na wszystkie sasiadki z tego samego piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius No ba! 23.07.03, 14:50 to oczywiste jest :-) a z tymi pokoleniami wstecz to też słyszałem. :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.no Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:15 Hahahaha! Jakiś czas temu słyszałam inną wersję, że jak się człowiek wykąpie w coca coli, a może nawet i w pepsi, to będzie bezpłodny! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:25 magda.no napisała: > Hahahaha! > Jakiś czas temu słyszałam inną wersję, że jak się człowiek wykąpie w coca > coli, a może nawet i w pepsi, to będzie bezpłodny! A jak facet, to mu odpadnie. Bo przeciez cola nawet mleczaki rozpuszcza! Takze uwazajcie panowie z ta cola (z koka zreszta tez) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:47 e panowie to powinni wiedzieć - nie nadarmo kole nazywa sie odrdzewiaczem ale że odciążaczem tez ;-))) O matko a co na to "wartości"i LPR ????? może kola to tajna broń o działaniu tych tabletek co to z wiadomego statku tuzinami gineły ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 23.07.03, 14:49 capa_negra napisała: > O matko a co na to "wartości"i LPR ????? może kola to tajna broń o działaniu > tych tabletek co to z wiadomego statku tuzinami gineły ???? No pewno, ze tak! Przecie to ze zgnilego zachodu do nas przynioslo!! :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 24.07.03, 00:45 Niektórzy naprawdę myślą tak jak autor wątku. Słyszałem tą "teorię" o coca - coli. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.mia.bellsouth.net 24.07.03, 01:13 A czy z Polo Cockta to tez dziala? Sa tu jacys polococktowcy co wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 24.07.03, 04:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 24.07.03, 04:18 Ops, Kliknalem za wczesnie. A ty cicho siedz na tej Florydzie bo tam nie masz dostepu do zadnej Poli. Poza tym model 10 postawil pytanie w ktorym est troche racji, a zostal jak to czesto bywa na tym forum osmieszony. Bardzo stare metody zalecaly irygacje "kwasnymi" roztworami, bo niskie pH zabija plemniki. A tutaj niektorzy prawidlowo stwierdzili ze Coca Cola rdze rozpusci i zeby dziecka. Wlasnie,bo ma pH okolo 2. Tylko nie polaczyli tego z antykoncepcja. Jest prawdopodobne ze czeste podmywanie sie Cola zmieni pH pochwy co w rezultacie zabije plemniki jzu na poczatku ich 'przygody". J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 24.07.03, 09:14 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Jest prawdopodobne ze czeste > podmywanie sie Cola zmieni pH pochwy co w rezultacie zabije plemniki jzu na > poczatku ich 'przygody". Nasze prababcie chronily sie przed ciaza robiac sobie plukanki z delikatnych roztworow octu, wiec faktycznie - teoria mowi ze dziala to antykoncepcyjnie, tylko na ile procent ma sie tej pewnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja 24.07.03, 09:16 Gość portalu: lolyta napisał(a): > A czy z Polo Cockta to tez dziala? Sa tu jacys polococktowcy co wiedza? Pijac regularnie Polo Cokte mozesz na dluzej pozostac w King Size;) Ale to chyba bardziej temat dla panow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: 80.51.242.* 26.07.03, 11:47 Nie tyle podmywać, co można stosowac tampon do pochwy nasączany colą, kwaskiem cytrynowym itp. substancją. Sposób domowy, średnio skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: czy coka kola moze sluzyc jako antykoncepcja IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 26.07.03, 15:01 model10 napisal/a: >wlasnie kolezanka mi powiedziala ze jak sie podmywa kola to na sto >procentow pewne ze nie zajdzie w ciaze. Czego to producenci coli nie rzuca, zeby tylko zwiekszyc sprzedaz ;) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś