krzysiek1042 29.10.07, 09:41 zalega u mnie w kubku. Wiarus więcej radości z życia :) Dzień dobry kobietom i już ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:50 znaczy się po pas ? :) Masz dopiero 23 lata a już zaczynasz się zachowywać jak stetryczały dziadu (któremu zaraz ktoś powie spieprzaj) :DD Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:51 Wiesz...nikt nie wie jakich przykrości byłem świadkiem,nikt nie wie co przeżyłem;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:57 wiarusik napisał: > Wiesz...nikt nie wie jakich przykrości byłem świadkiem,nikt nie wie > co przeżyłem;DDD "człowiek jest jak trzcina, chwieje się i gnie, a nawet kładzie na ziemi ale się nie złamie" i tego sie chłopie trzymaj! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:58 "i tego sie chłopie trzymaj!" Znaczy tych przykrości?;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:49 wiarusik napisał: > Znaczy tych przykrości?;DDD znaczy tego, że cżłowiek duzo zniesie i tego ze co nas nie zabijie to nas wzmocni! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:56 oj tak! kawy!!! po stokroć!!!! właśnie zrobiłam!! ta zmiana czasu wcale mi nic nie dała. nie wyspałam się. oszukali mnie. a miało być tak pięknnie. nic to jednak! trza życ dalej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 09:58 Ło Jezusicku,jak optymizm,uważaj bo się jeszcze zarażę;PPP ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:01 oooo jesli nieuważanie grozi tym, że się zarazisz (:D) to nie uważam :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:41 rasgeea napisała: oszukali > mnie. a miało być tak pięknnie. W następnych wyborach wybierz PiS. Oni rozliczą winnych, przykładnie ich ukarzą i zlikwidują układ oszukujacy ludzi w sprawie zmian czasowych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:49 lupus76 napisał: > W następnych wyborach wybierz PiS. Oni rozliczą winnych, przykładnie > ich ukarzą i zlikwidują układ oszukujacy ludzi w sprawie zmian > czasowych. ;) haha :-) zwariowałeś?? Ty mi źle zyczysz... buuuuuuu :p > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:25 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > W następnych wyborach wybierz PiS. Oni rozliczą winnych, > przykładnie > > ich ukarzą i zlikwidują układ oszukujacy ludzi w sprawie zmian > > czasowych. ;) > > haha :-) > zwariowałeś?? A jak żyć w Polsce i nie zwariować??? Ty mi źle zyczysz... buuuuuuu :p No co Ty? Wyłącznie jak najlepiej :D > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:58 lupus76 napisał: > A jak żyć w Polsce i nie zwariować?? w sumie to ja już sama nie wiem czy już nie zwariowałam czasem... > > > Ty mi źle zyczysz... buuuuuuu :p > No co Ty? Wyłącznie jak najlepiej :D :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:10 co dół że zaczyna się nowy tydzień trzeba do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:14 No to ja monotematycznie witam Wszystkich i życzę miłego dnia :) A zamiast kawki sączę herbatę, coś ten power trzyma mnie bez kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:37 krzysiek1042 napisał: > zalega u mnie w kubku. Wiarus więcej radości z życia :) > Dzień dobry kobietom i już ! :) Moja zalega już w brzuszku. Miłego tygodnia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:50 mi też juz zalega. ale mój brzuszek chyba jest spragniony zalegania czegoś więcej :D a wiecie, ze ten tydzie n pracy ma tylko 3 dni?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:55 rasgeea napisała: a wiecie, ze ten tydzie n pracy ma tylko 3 dni?! :D Pod warunkiem, że ktoś weżmie sobie urlop 02.11.07 :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:55 eeee to było drobnym druczkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 10:56 Lupus . Z Twojego zdania wyczuć można niebywałą agresję z jaką się napotkałem .Oczywiste jest ,że niebywałe chamstwo w układzie jaki reprezentujesz zostanie rozliczone. Już Macierka szuka teczki w IPN a jutro o 6.00 zapuka CBA. Strzeż się :DD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:21 krzysiek1042 napisał: > Lupus . Z Twojego zdania wyczuć można niebywałą agresję z jaką się napotkałem > .Oczywiste jest ,że niebywałe chamstwo w układzie jaki reprezentujesz zostanie > rozliczone. Już Macierka szuka teczki w IPN a jutro o 6.00 zapuka CBA. Strzeż > się :DD To oczywista oczywistośc, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:08 rasgeea napisała: > mi też juz zalega. > ale mój brzuszek chyba jest spragniony zalegania czegoś więcej :D > > a wiecie, ze ten tydzie n pracy ma tylko 3 dni?! :D Mój ma 4 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:24 rasgeea napisała: > to pech :D A i tak będzie za krótki przynakmniej o 15 dni :( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 11:59 z tym, że za krótki to się zgodzę:) Dla mnie zawsze jest za krótki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 12:51 rasgeea napisała: > weekend of kors :D Mnie się tak porobiło, że tydzień pracy zrobił się za krótki. Ten konkretny tydzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 12:45 krzysiek1042 napisał: > zalega u mnie w kubku. Wiarus więcej radości z życia :) > Dzień dobry kobietom i już ! :) Dzieńdobry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Monotematyczna kawa 29.10.07, 23:45 wiarus sie dostosowuje po prostu do tego forum hehe ciekawe co z niego bedzie za pare miesiecy ostatnio spisiał i z wulgarniał hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 07:32 Witam wtorkowo :) Dzień dobry Wszystkim Znowu herbata zamiast kawy...chlup chlup :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziva1 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 07:55 Jestes najmniej interesujacym facetem, jaki pojawil sie na tym forum. Juz widze, jak laski w realu na ciebie leca, gdy tylko o kawie potrafisz zagadac. Jednym slowem, musisz byc fascynujacy...Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:15 ziva1 napisała: > Jestes najmniej interesujacym facetem, jaki pojawil sie na tym forum. Juz widze > , > jak laski w realu na ciebie leca, gdy tylko o kawie potrafisz zagadac. Jednym > slowem, musisz byc fascynujacy...Hihihi a kto mówi ,że mam się przypodobać pod publiczkę i być (lub bywać ) interesujący. Piszę na co mam ochotę i z kim mam ochotę. Jednak coś Cię zafascynowało w mojej osobie skoro jednak weszłaś w ten wątek i napisałaś post. Początki są najtrudniejsze :) A o kawie piszę bo ją lubię i właśnie wesoło posiorbuję . Pozdrawiam GORĄCO hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:18 Krzysiu, my forumki stajemy za Tobą murem :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:21 ja wiem i dziękuję za to ,ale się wybronię :) Czasem wśród soczystych brzoskwinek znajdzie się jedna poobijana ,która trafiła nie tam gdzie trzeba :) A może po prostu w specyficzny sposób mnie lubi ?? :D Ja już ją polubiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:22 Może na jej wątki nikt nie reaguje i dziwi się nam, że ze zwykłej kawki wychodzą różne ciekawe pogaduchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:24 anyway. Jak Kurpianeczko u Ciebie dziś w pracy? W piątek też musisz iść ,czy może masz długi weekend :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:28 W pracy jakoś leci, pracy sporo, ale strasznie nie chce mi się nic robić :) W piątek mam wolne, więc jutro ostatni dzień pracuję :D Ale weekend dośc późno mi się zaczyna bo mam dwie prace, druga kończę dopiero po 19 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:30 uuuuaaa. Co zrobić? Zakasać rękawy i do przodu... Na emeryturze wypoczniemy a po śmierci wyśpimy :) No to siorb... Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:33 Zakasałam rękawy i na razie tak ciągnę i jakoś daję radę :) Nie wiem czy ja się po śmierci wyśpię, jak trafię do piekiełka to pewnie ciężko będzie z tym spaniem, ciągłe imprezy :D No to siorb..ja siorbię herbatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:44 Heloł, a ja tam lubię monotematyczna kawę z Krzysiem i nie tylko:) dawno mnie nie było, ale pamiętam o Was cały czas i dzis piję kawę razem z Wami! miłego dnia:) p.s. ja tez mam wolny piatek i w zasadzie już od jutra mam wole:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:46 oooo Limonka:) Całą wieczność Cię tu nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:52 No jestem już jestem:) ale od jutra znowu znikam na tydzień:))) a wczesniej załatwiałam mnóstwo spraw i stąd moja nieobecność:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:47 Rozkręćmy ten wątek maksymalnie :) Zdziwi się, że z tej monotematyczności powstaje mega dyskusja :) Prawie jak debata polityczna :D Limonka, witaj obiboku :D Ja też leniuchuję w piątek, my Polacy to szukamy tylko okazji do przedłużenia weekendu :D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:55 Oj obiboku odrazu:)a to ze szukamy okazji do wolnego to akurat prawda, i ja takową znalazłam i nie będzie mnie tydzień!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 08:58 Oj zazdroszczę odpoczynku :) Ja na taką przerwę mogę liczyć dopiero w przerwie świąteczno- sylwestrowej...wybywam na tydzień na Słowację :) Popiję sobie Złotego Bażanta :D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:10 oooo to super pomysł, też po cichu myślałm o Sywlestrze w górach ośnieżonych albo właśnie o Słowacji:)mmmmm pycha taki złoty bażant:) a ja teraz już muszę naładować akumulatory bo opadłam z sił Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:13 Dzien dobry! Piękny dzien dzisiaj:) Ja jak zwykle z herbatką, bo po wczorajszej kawie to mi się ręce trzęsły :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:15 czy oby na pewno po kawie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:16 polla.k napisała: > Dzien dobry! Piękny dzien dzisiaj:) Ja jak zwykle z herbatką, bo po wczorajszej > kawie to mi się ręce trzęsły :) A coś wlała do tej kawy, że Ci się ręce trzęsły? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:19 lupus76 napisał: > A coś wlała do tej kawy, że Ci się ręce trzęsły? A żebym to ja wiedziała,sama sobie tej kawy nie robiłam. Chyba za mocna była, a ja kawę rzadko piję i właściwie to mleko z kawą... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:17 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > A coś wlała do tej kawy, że Ci się ręce trzęsły? > > A żebym to ja wiedziała,sama sobie tej kawy nie robiłam. Chyba za mocna była, a > ja kawę rzadko piję i właściwie to mleko z kawą... > Fuj!!!!! Jak można kalać tak szlachetny napój, jakim jest kawa czymś, co pochodzi od krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:19 a co jakies niekontrolowane przypływyn emocji ? heh Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:20 minasz napisał: > a co jakies niekontrolowane przypływyn emocji ? > heh chyba bym wolała, żeby to z emocji było ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:26 trzesienie rak jest czesto zwiazane z nerwica i z cisnieniem a kawa wypłukuje potas wiec na dłusza mete jest nie wskazana Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:27 mleko zabija kofeinę ,więc trochę bez sensu jest pić kawę z mlekiem. No ale jeśli ktoś lubi ,to i tak go nie przekonam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:32 po prostu ją usuwa. Kofeina ma za zadanie zwiększyć ciśnienie a co za tym idzie pobudzić nas. Pijąc kawę z mlekiem nie ma ona takich właściwości i prawdę mówiąc pijemy zwykły napój o smaku kawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:42 krzysiek1042 napisał: > po prostu ją usuwa. Kofeina ma za zadanie zwiększyć ciśnienie a co za tym idzie > pobudzić nas. Pijąc kawę z mlekiem nie ma ona takich właściwości i prawdę mówią > c > pijemy zwykły napój o smaku kawy ... Hehe...dlatego ja kiedyś pijałam 5 dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:42 krzysiek1042 napisał: > po prostu ją usuwa. Kofeina ma za zadanie zwiększyć ciśnienie a co za tym idzie > pobudzić nas. Pijąc kawę z mlekiem nie ma ona takich właściwości i prawdę mówią > c > pijemy zwykły napój o smaku kawy ... w zasadzie nie chodzi mi o pobudzenie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:48 polla.k napisała: > krzysiek1042 napisał: > > > po prostu ją usuwa. Kofeina ma za zadanie zwiększyć ciśnienie a co za tym > idzie > > pobudzić nas. Pijąc kawę z mlekiem nie ma ona takich właściwości i prawdę > mówią > > c > > pijemy zwykły napój o smaku kawy ... > > > w zasadzie nie chodzi mi o pobudzenie...;P > > he he no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 09:19 polla.k napisała: Ja jak zwykle z herbatką, bo po wczorajszej > kawie to mi się ręce trzęsły :) Kawa z prądem ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 10:21 Zapiliście się tą kawą ?:)) Co w tym monotematycznym wątku taki spokój ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 10:24 wciąłem całą tabliczkę czekolady i teraz mogę z głodnym pogadać buhaha... jakie cicho??? Ja tu się tułam po innych wątkach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 10:27 krzysiek1042 napisał: > wciąłem całą tabliczkę czekolady i teraz mogę z głodnym pogadać buhaha... > jakie cicho??? > Ja tu się tułam po innych wątkach... :D biedaku, i co,przygarnąc Cię nie chcą? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 10:29 nie mają wyboru...sam się wpraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:05 krzysiek1042 napisał: > wciąłem całą tabliczkę czekolady i teraz mogę z głodnym pogadać buhaha... > jakie cicho??? > Ja tu się tułam po innych wątkach... :D Czekolada może moja ulubiona Wedla truskawkowa ?:) Zwracam honor Krzysiu...ja to jak się uczepię jednego wątku to jego pilnuję i nie skaczę po wątkach, ale chyba muszę pzrestać być taka monotematyczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:05 krzysiek1042 napisał: > Grzeję wodę... Zaserwujesz coś kumpelkom z forum ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:10 może zaserwuję ,może nie......... Fakt Wedel (bez robaków) . Z nadzieniem trufkafkowym zjadłem wczoraj. Dziś pałaszowałem z nadzieniem orzechowym... Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:11 krzysiek1042 napisał: > może zaserwuję ,może nie......... Nie to nie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:27 no to proszę Ciem bałdzo Kurpianeczka :) bo się obrazisz :) www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:41 krzysiek1042 napisał: > no to proszę Ciem bałdzo Kurpianeczka :) > bo się obrazisz :) Dziekuję :) Nie obraziłabym się...wiesz taki tylko lekki babski foszek :DD Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:45 ha ha ha. No tak . Pogłaskać po główce i banan wyskakuje na twarzy od razu :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:49 krzysiek1042 napisał: > ha ha ha. > No tak . Pogłaskać po główce i banan wyskakuje na twarzy od razu :DD A jak się oczka z radości świecą :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:52 :D:D od razu chce się żyć dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:55 krzysiek1042 napisał: > :D:D > > od razu chce się żyć dalej :)) Tylko żebym miała mniej pracy niż dziś to chciałoby mi się żyć :/ Ale na forum żyję, staram się być na bieżąco :) Gdybym była czepialska to powinnam Ci przypomnieć, że pomimo,że ta kawka tak ładnie podana to ja ostatnio pijam tylko herbatę, zapomniałeś o moim powerze ?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 12:59 ale właśnie kawa ma Cię pokrzepić na głupawkę (tj. końcówkę pracy) !!!Wrócisz nakręcona do domu i bynajmniej nie padniesz na łóżko bezczynnie a będziesz mieć power na dalsze zabawy jak np. .... ..... .... (wpisz odpowiednie słowa :) (w myślach ofkoz ) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:03 krzysiek1042 napisał: > ale właśnie kawa ma Cię pokrzepić na głupawkę (tj. końcówkę pracy) !!!Wrócisz > nakręcona do domu i bynajmniej nie padniesz na łóżko bezczynnie a będziesz mieć > power na dalsze zabawy jak np. .... ..... .... (wpisz odpowiednie słowa :) (w > myślach ofkoz ) Śpię sama niestety :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:08 grrrr....hmmm.... co by tu.... ............... a co chciałaś wpisać (hy,hy,hy ) dobra nie mów. Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:09 krzysiek1042 napisał: > grrrr....hmmm.... > co by tu.... > ............... > a co chciałaś wpisać (hy,hy,hy ) > dobra nie mów. A czemu nie mówić ? Wywalają stąd za takie słowa ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:28 Krzyś, mam nadzieję, że Cię nie usunęli z forum :DD Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:33 mnie ? A za co ? Tęskniłabyś ? hy hy Dobra ,tak na poważnie. Napisałem ,żebyś nie mówiła bo może to coś osobistego ??? A może nie? Może coś z tabu na tym forum ? :))) Nie było mnie bo robię łazanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:38 krzysiek1042 napisał: > mnie ? A za co ?.....za poruszenie tematu tabu :)) > Tęskniłabyś ? hy hy....wątek by się szybko urwał...hyhy > Dobra ,tak na poważnie....ja cały czas poważnie :P > Napisałem ,żebyś nie mówiła bo może to coś osobistego ???...no ta sfera życia dla każdego jest chyba osobista :) > A może nie?...raczej tak :) > Może coś z tabu na tym forum ? :)))...na forach chyba nie matematów tabu :) > Nie było mnie bo robię łazanki :D....kuchmistrz z Ciebie :)...kilka dni temu wątróbka ze śliwkami teraz łazanki...dobry kandydat na męża z Ciebie :D A moje zastępcze słowo na to słowo niby tabu to "fikoły" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:39 Troszkę się zlały moje odp. z Twoimi, ale może się doczytasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:47 kurpianeczka napisała: > Troszkę się zlały moje odp. z Twoimi Kurpianeczko, ale może się doczytasz :)..:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:55 krzysiek1042 napisał: > kurpianeczka napisała: > > > Troszkę się zlały moje odp. z Twoimi Kurpianeczko, ale może się doczytasz > :)..:))) Łapacz słówek :P Doczytałam się..spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:01 Fakt łapię za słówka i część ludu ma mi to za złe. :)) Fikołki...no dobra. Żeby o fikołkach w pracy...:D Ładnie moja panno??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:07 krzysiek1042 napisał: > Fakt łapię za słówka i część ludu ma mi to za złe. :)) > > Fikołki...no dobra. Żeby o fikołkach w pracy...:D > > Ładnie moja panno??? :)) Ja też łapię za słówka, riposta za ripostą, ale dla znających się na żartach i nie tylko to chyba nie problem :D Obyśmy się nie zamęczyli tym łapaniem :) Każda pora na fikoły jest dobra, ale w moim przypadku szkoda czasu na myślenie jeśli brak realizacji myśli :)) No co ładnie?...zdrowa jestem i sprawna :DD Mam założyć moherowy beret i zająć kolejkę do spowiedzi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:13 oj lepiej nie... Moja rówieśnica w moherze :\ Sam bym zdziadział :) A u Ciebie w mieście to same kobiety mieszkają ??? Faceci kanałami chodzą czy co ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:18 krzysiek1042 napisał: > oj lepiej nie... > Moja rówieśnica w moherze :\ > Sam bym zdziadział :) > A u Ciebie w mieście to same kobiety mieszkają ??? > Faceci kanałami chodzą czy co ? :)) Deficyt nastąpił :) Albo może to ja taka wybredna :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:20 ale to chyba dobrze. Wybrednym trza być a nie łapać co popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:22 Nie zadowalam się byle czym :) Czekam na jakiś wyjątkowy diamencik :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:29 to dobrze. Po szlifach wyjdzie brylant :DD Spoko ,na wszystko przyjdzie czas. Jeszcze fikołków narobisz :) Może nawet salta padną :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:35 krzysiek1042 napisał: > to dobrze. Po szlifach wyjdzie brylant :DD > Spoko ,na wszystko przyjdzie czas. Jeszcze fikołków narobisz :) Może nawet salt > a > padną :DD Przypomnę je sobie po prostu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:45 kurpianeczka napisała: > > za poruszenie tematu tabu :))...tabu nie ma,są tylko nieśmiali ludzie > > wątek by się szybko urwał...nawet bardzo szybko :) > >ja cały czas poważnie :P...ja też-a co ! :) > > no ta > sfera życia dla każdego jest chyba osobista :)...fakt-kwestia otwartości i zaufania > > raczej tak :)...niech Ci będzie > > na forach chyba nie > ma tematów tabu :)...dla moderatorów są :) > > kuchmistrz z > Ciebie :)...kilka dni temu wątróbka ze śliwkami teraz > łazanki...dobry kandydat na męża z Ciebie :D...eee tam-czasem coś innego wypada zjeść niż oklepanego schaba z kapustą :D > > A moje zastępcze słowo na to słowo niby tabu to "fikoły" :D... znaczy się zapasy łóżkowe ? :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 13:54 tabu nie ma,są tylko nieśmiali ludzie...ale pogadać sobie można...tutaj nikt nikogo nie widzi :) sfera życia dla każdego jest chyba osobista :)...fakt-kwestia otwartości i zaufania....otwarta jestem, ale dla współuczestnika fikołów :) na forach chyba nie ma tematów tabu :)...dla moderatorów są :)....zawsze można pokombinować, nie znam dokładnei zasad i za co wywalają, ale można sobie radzić pisząc s.e.k.s :D kuchmistrz z Ciebie :)...kilka dni temu wątróbka ze śliwkami teraz łazanki...dobry kandydat na męża z Ciebie :D...eee tam-czasem coś innego wypada zjeść niż oklepanego schaba z kapustą :D..ja też lubię eksperymentować, ale sama dla siebei nie gotuję, lubię gotować dla kogoś :D A moje zastępcze słowo na to słowo niby tabu to "fikoły" :D... > znaczy się zapasy łóżkowe ? :)...jak zwał tak zwał, każdy wie o co chodzi :) I takim to sposobem ominęliśmy całe to monotematyczne tabu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:42 Krzysiu zmieńmy temat bo nas wywalą z tego forum :) Monotematycznie się zrobiło..ale zwalę to na Ciebie, bo faceci to tylko o jednym :DD Kosmate myśli odgonione :) Jak wyszły łazanki ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:46 w porzo ,dzięki. Właśnie mam polik zapełniony jak chomik. Znaczy się jem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 14:56 No to smacznego :) Ale żeśmy wątek rozbuchali :) Zbieram się do kolejnej pracy, mam 30 min na przedostanie się tam :) Życzę miłej końcówki dnia.....papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 30.10.07, 16:24 Już ciężko pracuję..i tak do 19 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 07:29 I znowu praca :/ I tak do 15 :/ Ale jutro już wolne...wracam tu w poniedziałek :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 07:38 Dżemdobry :) A ja dziś o 11.45 wychodzę do pracy do jutra- 7 rana.... i pewnie też w poniedziałek lub wtorek się pojawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 07:42 Dżemdobry Dżemdobry :) Lub wtorek...czyli Ty masz jeszcze lepiej :) Pada w Gdańsku/Gdyni ?....nie wiem skąd dokłądnie jesteś :) U mnie leje...cała noc, aż do tej pory :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 07:47 W Gdyni na razie świeci słońce. Co prawda daleko widać jakieś chmury ale naiwnie wierzę ,że przejdą bokiem... Lepiej to chyba nie mam bo w poniedziałek pewnie idę do pracy i calutką dobę mnie nie będzie:\ Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 07:56 Słoneczko nastraja lepiej, a ta jesienne plucha u mnie usypia :/ No to nie zazdroszczę Ci nawet jeśli będziesz miał wtorek wolny, ja podziwiam ludzi pracujących na zmiany, ja to nadaję się tylko do pracy dziennej, w nocy nie umiałabym chyba pracować. W nocy to co innego się robi :D ......... (każdy wybiera słowo odpowiednie dla siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 08:05 heheh cwaniaczek. Ja mogę spokojnie wybrać słowo"pracuję" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 08:07 hehe...troszkę wzorowałam się na Twoim wczorajszym wykropkowaniu :D Ja mogę spokojnie powiedzieć grzecznie śpię (jak śpię sama) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 09:14 Krzysiu wątek nam usypia :P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 09:39 dziwna pogoda...niby słonko świeci a zimno jak cholera. Zmarźluch ze mnie pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Monotematyczna kawa 31.10.07, 09:44 Receptura: - gorąca herbata z cytryną - ciepły koc - drzemka U mnie przestało padać, przejaśnia się troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś