kinn26 07.11.07, 22:47 dziewczyny, co sądzicie o dzisiejszym wyglądzie Kingi Rusin w You can dance ?? jak dla mnie wyglądała fatalnie, kto ją tak ubrał ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 22:48 Ona przewaznie tak zle wyglada.. w zeszlym tygodniu w tej sukience a la zlota rybka.. fujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
www.ewa Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:12 Ona zawsze jest fatalnie ubrana.Zastanawiam sie czy to jej gust,czy tez jest tak ubierana. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:16 przyjemnie to takie obgaduszki prowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:24 raz na jakiś czas przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:27 ja nie lubię bo potem mam wrażenie,że inne kobiety też mają chęć obgadywać mój strój codzienny albo komentują sobie mój wygląd w swojej głowie i to nie jest przyjemne uczucie. A może tak nie jest? Jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:35 a ja nie przejmuje się zdaniem innych na temat mojego wyglądu i ubioru, lubie wyglądac tak jak wygladam i mam "zwis" na to co inni o mnie myślą Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:40 no ale chodziło mi o to czy np.Ciebie takie myśli nachodzą,że od razu byś najchętniej komentowała strój i wygląd dajmy na to przechodzącej obok dziewczyny? Pytam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:45 chyba nie mam takich mysli, hmmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: Kinga Rusin w You can dance 07.11.07, 23:36 jeszcze ta spódnicę i getry bym przeżyła, bo do takiego programu... Ale ten gorset, to masakra!!! No, a w tamtym tygodniu, to nie wiem czy nie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 08:23 A ja gdy ją zobaczyłam w You can dance to byłam w wielkim szoku... jej tuszy!!! Jak ona strasznie przytyła!!! Na początku zakładałam się z koleżankami, że jest w ciąży.. Nie wiem kto ją ubiera, ale w tych ubraniach wygląda jeszcze grubiej :( Była z niej taka piękna kobieta, np. gdy występowała w Tańcu z gwiazdami. Co jej się stało??? Może jest chora... A ten wczorajszy gorset OGROMNIE uwidaczniał jej ogromny brzuch!!! TRAGEDIA!!! Czy nikt jej tego nie powiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
biedro.neczka Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 08:49 ona byla ladna w wieku 22-25 lat, kiedy byla jeszcze dziewczeca. Ale czy to wazne? To wszystko opiera sie na lansie. Ciekawe, co by osiagnela gdyby nie tata i mama. Zwykla kobiecina z agresywnym tonem w glosie. Nie podoba sie wam, bo jest ogolnie drazniaca. I po prostu brzydka zgodnie z kanonami brzydoty wg Umberto Eco. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 08:52 A moim zdaniem ona jest śliczna, to znaczy była śliczna jeszcze za czasów Tańca z gwiazdami. A to nie było tak dawno. Raptem rok, dwa lata temu??? Odpowiedz Link Zgłoś
karola12341 Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 10:58 Ona wygląda fatalnie we wszystkich odcinkach "you can dance" (kto jej to zrobił niech się przyzna?!)w tancy\u z gwiazdami od początku wyglądala szczuplo bo przed emisja programu na pewno była na diecie i dużo ćwiczyła a wczoraj wyglądała jak transwescyta, ona ma bardzo meskie recę, szeroką szyje, a główkę jak 15-latka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_werr Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 11:16 podoba mi sie jej uroda,jest taka naturalna,dziewczęca.ale w to co ją tam ubierają to przegięcie.beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Proste :) 08.11.07, 11:58 Oj, dziewczyny, napewno wiecie, ze przy KAZDYM wysokobudzetowym programie pracuje stylistka lub stylista, ktora przygotowuje stroje dla gwiazd. Zwykle sa to 2-3propozycje do wyboru. Gwiazda ma ostateczny glos, ale z reguly po prostu wybiera sposrod przedstawionych (moze przyniesc wlasne i przeforsowac swoja wizje). Nie sadze jednak, zeby Kindze Rusin chcialo sie latac po sklepach ciagnac za soba ogon z papparatzzich). Jak widac, formula programu wymaga nieco odjechanych strojow. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 12:07 a mozna gdzies fote zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 20:49 szukałam fotki ale nie znalazła :( proponuje obejrzec program Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 20:57 zagranica jestem, do tego nie mam telewizora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kinga Rusin w You can dance 08.11.07, 15:31 ona w ogole jest fatalna tak beznadziejnie prowadzi ten program a te jej zarty masakra Odpowiedz Link Zgłoś