natala2809 14.02.12, 09:52 Moi drodzy jak wygląda oryginalna tabletka sibutril? stosował ktoś ten specyfik? jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natala2809 Re: Sibutril- jak meridia 14.02.12, 09:53 Bardzo proszę o dopowiedzi- zależy mi na tej wiedzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala2809 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 15:55 naprawdę nikt nie stosował i nie może mi podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hany3 Re: Sibutril- jak meridia 28.02.12, 15:03 jest żółta :) Ja stosowałam, kupiłam od zbroi. Działanie? w ciągu miesiąca schudłam 5-6 kg :) Waga się waha, bo jestem przed okresem. Samopoczucie na początku kuracji - MASAKRA:> po tygodniu bóle głowy minęły i zaczęłąm jakoś funkcjonować ;) Jeżeli o mnie chodzi, to polecam jak najbardziej:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala2809 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.02.12, 15:33 a powiedz stosowałaś jeszcze oprócz tego jakąś dietę albo ćwiczyłaś? nie wystąpił efekt jojo? Odpowiedz Link Zgłoś
hany3 Re: Sibutril- jak meridia 01.03.12, 11:48 Nie ćwiczyłam, nie stosowałam diety, samo schodziło! Chciałam kosmetycznie zgubić 5 kg :> efekt fajny! teraz robię miesiąc przerwy, żeby sprawdzić jak to będzie?! Teraz ćwiczę pilates i zumbę :) mam nadzieję utrzymać i zgubić coś jeszcze ćwicząc :) Życzę powodzenia i daj znać jak Tobie idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala2809 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.12, 20:28 mi do wagi sprzed ciąży brakuje 4 kg, a do szczytu marzeń 15. Mam 158cm i 68kg- po ciąży i wyglądam okropnie, ale do tego ćwiczę-w domu godzinę- ale zawsze coś, mam nadzieję że się uda. Obiecuję się odezwać jak będą już jakieś rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloY Re: Sibutril- jak meridia IP: 213.192.91.* 31.03.12, 01:22 Żółta 10 ,czy 15 hehhe .Nie dajcie sie nabrac Panie i Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wega.we Re: Sibutril- jak meridia 28.02.12, 19:31 nie rozumiem, jak można się odchudzać używając czegoś takiego i to w dodatku z niesprawdzonego źródła szczyt desperacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala2809 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.02.12, 15:32 w takim razie dobrze zrozumiałaś- szczyt desperacji kiedy wszystko inne zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejna1 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.centertel.pl 18.06.12, 12:35 Cześć biorę Sibutril od 8 dni efekty są oszałamiające a oryginalne są biało niebieskie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: Sibutril- jak meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 12:52 Enja mozemy poagac przez gg lub mejla yang.gosia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetawoj Re: Sibutril- jak meridia IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 28.06.12, 10:27 Biało - niebieskie, efekty mam już po 2 dniach : -2 kg. (ale czy to możliwe że tak szybko ??) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Sibutril- jak meridia IP: *.cdma.centertel.pl 15.07.12, 19:33 dziewczyny, a jak z żołądkiem bo tych tabletkach, są jakieś dolegliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdamagda Re: Sibutril- jak meridia IP: *.181.191.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.12, 17:07 Weź się zdecyduj czy jesteś dorota, małgorzata czy może jeszcze jakoś inaczej, mi to podchodzi pod rozdwojenie jaźni. To te specyfiki ze strony, którą nachalnie reklamujesz tak na dekiel walą, czy to twoja stronka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbojKa Re: Sibutril- jak meridia IP: *.205.11.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.12, 21:17 JAK NIC - REKLAMA , IP POWTARZA SIĘ :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.13, 08:59 witam moge zamowic za pobraniem ze sprawdzeniem sibutril ? na kiedy by byl ? prosze o info anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Sibutril- jak meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 10:09 Cześć! Ja zamówiłam sibutril na doktor odchudzanie i czekam na paczkę już 5 dzień :( a Ty ile czekałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sibutril- jak meridia IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 03.10.13, 19:59 dostalas ta przesylkę i po ilu dniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośść Re: Sibutril- jak meridia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.14, 11:06 wiem, że dawno pani to zamawiała, ale czy paczka w końcu została dostarczona? Odpowiedz Link Zgłoś
3beza Re: Sibutril- jak meridia 27.09.14, 14:10 Ja czekam juz 3 tygodnie !!!!!! I zaginęła, dla mnie to oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
he850 Re: Sibutril- jak meridia 18.11.14, 21:01 ja też czekam 2 tyg i tez zagineła oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja99 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.play-internet.pl 08.03.14, 07:46 Ja stosowalam przez 31 dni i jestem 7kg lżejsza :) zakupilam tabletki na 2 miesiace ale juz ich nie biorę, 7 kg jest dla mnie akurat. Zostało mi 29 tabletek jesli chcialabyś mogę odsprzedać. Uprzednio wyślę zdjęcie mms badz meilem. Mogę cos opowiedziec czy doradzic, zapraszam na meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trisha Re: Sibutril- jak meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 12:11 Proszę o informację gdzie kupić?czy te 29 jest jeszcze dostępne ,czy można kupić za pobraniem i sprawdzeniem,mój mail trisha2013@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sibutril- jak meridia IP: *.ap-media.pl 13.03.14, 20:47 prosze o namiary na te29 tabletek jesli sa jeszcze aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GZ Re: Sibutril- jak meridia IP: *.polimex-mostostal.pl 16.03.14, 17:10 JESTEM ZAINTERESOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sibutril- jak meridia IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 15:25 witam chciałam zapytać czy nadal posiada Pani te tabletki jeśli nie to gdzie je kupiła bo szukam i nie mogę trafić na uczciwego sprzedewcę, dziękuję z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaka91 Re: Sibutril- jak meridia IP: *.58.145.67.bredband.tre.se 28.03.14, 18:55 Alicja99 czy mozesz sie ze mna skontaktowac pod justyna.ka91@gmail.com? Mam wazne pytanie, prosze o pomoc. Bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sibutril- jak meridia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.14, 10:52 Witam proszą o podpowiedz gdzie kupie prawdziwy sibutril jakiś kontakt uczciwych dostawców tych tabletek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sibutril- jak meridia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.14, 10:54 Witam proszę o podpowiedz gdzie dostanę prawdziwy subutril jakiś telefon, kontakt do kogo się zwrócić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3beza Re: re 27.09.14, 14:08 Uwaga to oszust pierwszy raz wysłał A drugi raz przesyłka nie dotarła !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
he850 Re: re 18.11.14, 21:03 oszust!!!!!!!!!!!!!!! moja przesyłka niby też zagineła , potem ze inny adres oszukaństwo.....( doktor odchudzanie) proszę osoby które oszukał o kontakt na maila he85@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oewelina1 Re: Sibutril- jak meridia 25.11.14, 18:03 Uważajcie na doktorodhudznie pl, to jest oszust. Sam sobie nabija posty na forach. Oszukanych jest sporo...Sprawa zgłoszona na policji i w urzędzie celnym. Wszyscy oszukani są proszeni do zgłoszenia się na komendę policji w Warszawie Ursynów, do działu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
oewelina1 Re: Sibutril- jak meridia 25.11.14, 18:45 Uważajcie na doktorodhudznie pl, to jest oszust. Sam sobie nabija posty na forach. Oszukanych jest sporo...Sprawa zgłoszona na policji i w urzędzie celnym. Wszyscy oszukani są proszeni do zgłoszenia się na komendę policji w Warszawie Ursynów, do działu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_swian1 Re: Sibutril- jak meridia 30.03.15, 10:50 Doktor odchudzanie oszukał mnie. Za pierwszym razem wysłał sibutril, który rzeczywiście był skuteczny. Za drugim razem przesyłka rzekomo nie doszła. Wtedy ( szkoda że nie wcześniej!) znalazłam kilka postów od osób, które spotkało to samo. Polecam sibutril, nie miałam po nim żadnych objawów poza brakiem apetytu. Brałam 1 tabletkę dziennie przez 30 dni, a dietę utrzymywałam potem jeszcze przez 2 miesiące, już bez tabletek. W sumie schudłam 14 kilo o 3 miesiące. Moim zdaniem sibutril jest ok, ale NIE OD OSZUSTA, "doktora Odchudzanie" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.czyz Re: Sibutril- jak meridia 24.08.15, 19:15 Drogie Panie, jako dietetyk chciałabym wzbudzić Waszą czujność podczas podejmowania decyzji dotyczących odchudzania dzięki suplementom. Produkty te najczęściej dają chwilowe efekty, a najważniejsze w odchudzaniu jest wypracowanie zdrowych nawyków żywieniowych, nauka komponowania smacznych posiłków, nabranie chęci do ruchu. Odchudzanie ma wprowadzić w zdrowy styl życia, aby w przyszłości nie doszło ponownie do wzrostu masy ciała. Suplementy tego Wam nie dadzą! W ostateczności mogą wspomagać zdrowe odchudzanie, ale go nie zastąpią! Bardzo istotne jest sprawdzenie składu, wszelkich możliwych efektów ubocznych, badań nad wpływem produktu, oraz samego producenta. Zaczynając odchudzanie skorzystajcie najpierw z porady dietetyka, trenera, psychologa, suplementy/leki zostawcie na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
stacnacota Re: Sibutril- jak meridia 23.01.16, 00:54 Drogie Panie......uwazajcie na DoktorOdchudzanie. Jestem jedna w z wielu perfidnie oszukanych. Na 200 zl! Kazdej zainteresowanej chetnie pokaze maile od tego czlowieka bo zrobilam screenehoty. Do tego mam zdjecia z korespondecji i procedury zamowienia. Znajomi informatycy maja mi na dniach podac takze adres ID z ktorego wysylano maile. Wtedy bedzie znana dokladna lokalizajcja tego oszusta. Dalam sie naciagnac bo poczytalam na forum nabijane kmentarze przez tego typa....i zaluje. Juz nie chodzi o pieniadze....ale o fakt ze tacy ludzie nie maja prawa bytu!!! Na wielkie szczescie mama takze w policji bliskiego czlonka rodziny wiec sprawe i tam pociagne ale drogie Panie...potrzebuje waszego wsparcia...prosze piszcie jesli was tez oszukal. Nie trzeba tu publicznie...podaje mojego maila stacmacota@gmail.com Na chwile obecna sa trzy oszukane Panie..llczekamy na kolejne..piszcie.....załatwimy gnoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dami0606 Re: Sibutril- jak meridia 19.06.16, 13:53 Mnie też oszukali, też mam screeny całej korespondencji, jak Pani poszło na policji? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnelogo Re: Sibutril- jak meridia 16.01.17, 11:56 Ja przestrzegam przed korzystaniem z tej strony: meridia.cba.pl/ Na maile odpowiedź udzielana jest automatyczne, zawsze taka sama, meridiacentrum@gmail.com -na ten adres złożyłam zamówienie, wpłaciłam pieniądze na wskazane konto (inne jednak niż, to podane na stronie) i się urwało... :( Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_zosia Re: Sibutril- jak meridia 16.01.17, 19:24 Szkoda że wcześniej tego nie przeczytałam bo mnie tez oszukał i nic sobie z tego nie robi i dalej sie oglasza na portalach Odpowiedz Link Zgłoś
justyna19851985 Re: Sibutril- jak meridia 06.06.17, 10:21 czy ktoś wie, gdzie można kupic bezpiecznie sibutril? wszędzie jest tylko od dr odchudzanie, a piszecie, że Was oszukał, wiec nie kupuję. Na portalach są różne ogłoszenie, różnie wyglądają, napisałam do nich i każdy prosi o złożenie zamówienie przez stronę dr odchudzanie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nika-2844 Re: Sibutril- jak meridia 11.07.17, 20:41 Udało ci się zamówić bo ja też szukam Odpowiedz Link Zgłoś