Dodaj do ulubionych

LUDZIE CO ROBIĆ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.01, 00:03
Ludzie co robić?!Moja kumpela jest w ciąży!Najgorsze jest to,że nie wiem z kim!
W tym czasie kiedy mogła zajść w ciąże spała z trzema facetami,z dwoma za
jednym razem.Nie wiem jak jej pomóc.Co robić ??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: blond Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 00:29
      A może to nie jej?
    • Gość: mnich Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.dhcp.mcphu.edu 14.06.01, 02:04
      Wiesz z prawnego punktu widzenia nie ma problemu jesli nie bylo cudu i
      kolezanka nie miala wiecej niz jednej owulacji to tylko jeden z tych Panow
      bedzie ojcem. Mysle tez ze kazdy z tych trzech gosci wiedzial ze dziewczyna nie
      jest swieta. Ktorys z nich bedzie musial wziac na siebie odpowiedzialnosc i
      ona tez. Dwie osoby maja szanse zeby zmienic swoje zycie i starac sie zeby
      jeszcze jeden maly czlowiek mial dobre zycie. Znam z zycia trudniejszy
      przypadek ktory zakonczyl sie szczesliwie. Jesli tylko ta dziewczyna wezmie na
      siebie ta wielka i wyjatkowo trudna odpowiedzialnosc uwiarygodni ze jest kims
      na kim mozna polegac i komu mozna ufac. Jesli wstydzi sie tego co sie dzialo z
      jej zyciem ma szanse to naprawde naprawic.
      mnich
    • Gość: lalka Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.home.cgocable.net 14.06.01, 17:39
      najbardziej rozsadnie byloby zbadac kto jest ojcem poprzez badanie grup krwi
      lub DNA. Ze wzgledu na zdrowie dziecka lepiej poczekac do porodu. W krytycznych
      przypadkach bada sie plyn owodniowy.
      • Gość: Anka Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:43
        Tylko o ile się nie mylę w polskim prawie nie można
        zmusić faceta do badań na ojcostwo. Jezeli panowie nie
        wyrażą zgody, to dziewczyna może mieć rzeczywiście
        problem. Ale możliwe, że z tym prawem się mylę i nie
        dotyczy Polski.

pzdr. Anka
        • Gość: Glen Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.usask.ca 14.06.01, 20:11
          O ile wiem, to w takich przypadkach kobieta pokazuje palcem na najbogatszego.
          Jezeli ten sie wybroni, pokazuje palcem na nastepnego z listy, az w koncu trafi
          na kogos kto sie nie bedzie bronil, lub badania potwierdza ojcostwo.
          Swoja droga to musi byc fajna babka- z dwoma facetami na raz.
    • Gość: YanosiC Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 05:02
      Gość portalu: Barbara napisał(a):

> Ludzie co robić?!Moja kumpela jest w ciąży!Najgorsze jest to,że nie wiem z kim!
      > W tym czasie kiedy mogła zajść w ciąże spała z trzema facetami,z dwoma za
      > jednym razem.Nie wiem jak jej pomóc.Co robić ??!!

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Jak się prowadzi taki tryb życia to
      trzeba łykać pigułki a nie partyzantkę uprawiać.

• Gość: rico Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: 195.136.25.* 15.06.01, 08:09
        Dziewczę było młode i głupie, a właściwie wyjątkowo głupie. A za głupotę trzeba
        płacić. Tak to już jest, jak zamiast mózgu myśli się łechtaczką... Niech teraz
        szybko szuka frajera tylko takiego co by ją wcześniej nie znał.
        • Gość: Michal Re: LUDZIE CO ROBIĆ? IP: *.246.88.45.Dial1.NewYork1.Level3.net 15.06.01, 18:50
          Rico za chwile padne na zawal smiechowy......
          A mi mowia ,ze jestem prostak, debil, i nie czuly (ty no leje ze smichu i brzuch
          boli ,ale w ciazy nie jestem ,a moze )Ta kobieta to dopiero wartoscioawa i
          naprawde kocha milosc, no powiem chlodno , ma problem,zachcialo sie dzikiego
          jebania to rachunek jest prosty, skoro jest na tyle zepsuta i sprawa jest swieza
          to tzw(ladna nazwa)zabieg i mozna dalej jechac nawet z piecioma.
          Jak trwoga to do Boga, proponuje poczytac teraz damskie pisma pt. jak miec
          wiecej partnerow i wiecej seksu. Zaczekaj a czy ona miala orgazm ,przeciez to
          takie wazne. Jebne na ten zawal ze smiechu. Mam orgazm ze smiechu.
          Ludzie co robic moja kolezanka................nie moge..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka