Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Raper rządzi,raper radzi...

22.04.05, 12:29
    Niejaki "Tede" w bodajże "Elle":

(po długim wywodzie że kobiety lecą dla raperów dla ich pienięęęęęęędzy i sławy)

-Śpiewasz "Ona jest szmatą",dlaczego?
    -A jak mam nazwać dziewczynę,którą znam od minuty i która ciągnie mnie do łóżka?

____________________________________________________________________________

No cóż,panie "tede" ,ja bym ją nazwała po prostu napaloną..
    Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:33
        a to jak zarazil sie jakas weneryczna?ten koles jest zenujacy!
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:36
          black_magic_women napisała:

> a to jak zarazil sie jakas weneryczna?ten koles jest zenujacy!
          nie wiem,ta "szmata" mnie zniechęciła i nie poświęciłam mu ani chwili mojej
          cennej uwagi więcej,więc o wenerycznej mi umknęło;-)))))
          • krowa_w_kropki Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:44
            A rodzaj męski od "szmata" to jak będzie? Mop?
            Bo ja bym też go chętnie wyzwała. Daj to na forum feminizm.
            • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:46
              krowa_w_kropki napisała:

> A rodzaj męski od "szmata" to jak będzie? Mop?
              > Bo ja bym też go chętnie wyzwała. Daj to na forum feminizm.
              Dałam na prywatne.Na gazetowym kupa niezalogowanych kolesi napisze ci zaraz,że
              miał rację i że "są jeszcze prawdziwi mężczyźni".

• kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:46
              krowa_w_kropki napisała:

> Bo ja bym też go chętnie wyzwała. Daj to na forum feminizm.
              a może by do niego napisać?jest jakaś jego stronka?
              • krowa_w_kropki Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:48
                www.szowinistycznaswinia.pl
                • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:50
                  krowa_w_kropki napisała:

> www.szowinistycznaswinia.pl
                  ale ja serio mówiłam
                  • krowa_w_kropki Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:55
                    w góglachmi wyszedł tylko jakiś jego fan-club i wywiady z nim. To nie wiem.
                • Gość: marvellous Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:45
                  " www.szowinistycznaswinia.pl "

:DDD Nie no, ja Was kocham:P.
            • ania_wiedzminka Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:47

super określenie!!!:D:D:D
              • black_magic_women Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:55
                dziennikarka zapytala,czy nie"kozysta"z tych ochoczych panienek/czyli SZMAT/on
                na to,ze nie no czasem mu sie zdarza ,ale kiedys taka jedna zarazila go kila czy
                czyms takim,wiec jerst ostrozniejszy;)niezly numer co?
                • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:58

> dziennikarka zapytala,czy nie"kozysta"z tych ochoczych panienek/czyli SZMAT/on
                  > na to,ze nie no czasem mu sie zdarza ,ale kiedys taka jedna zarazila go kila cz
                  > y
                  > czyms takim,wiec jerst ostrozniejszy;)niezly numer co?

Trzeba mu napisać,że istnieją prezerwatywy;-)))))

Boże mój cóż ża żałosny typulo - i potem taki pokrzykuje o kobietach "suczki"
                  Jak bym mu przywaliła moją kobiecą rączką,bo intelektu mi na niego szkoda,to by
                  się zdziwił...

• Gość: Kot-kanapowiec Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 13:07
                    Dziewczyny! Czy wy naprawdę nie widzicie, że to co on plecie to
                    tylko "artystyczna" prowokacja? Przyznaję, trochę w złym guście, bo Tede jest
                    prostakiem, ale to nadal tylko prowokacja. Ma na celu zainteresować was jego
                    osobą (i udało się, jak widać!). A nuż ktoś się skusi na płytę?
                    • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:22
                      Gość portalu: Kot-kanapowiec napisał(a):

> Dziewczyny! Czy wy naprawdę nie widzicie, że to co on plecie to
                      > tylko "artystyczna" prowokacja? Przyznaję, trochę w złym guście, bo Tede jest
                      > prostakiem, ale to nadal tylko prowokacja. Ma na celu zainteresować was jego
                      > osobą (i udało się, jak widać!). A nuż ktoś się skusi na płytę?

Jaaaaaasne.Za własne pieniądze,we własnym domu słuchać rapu? Ja w ogóle chcę
                      wybuchnąć gniewem,ilekroć mnie ktoś rapem katuje w miejscu publicznym (dlaczego
                      mam słuchać,że jestem "suczką" w miejscu,gdzie przyszłam kupić ser albo bluzkę???)

A jeżeli to jest teraz prowokacja...pora umierać.

Notabene nie sądzę.za głupi jest i za prostacki,żeby prowokować.
                      • Gość: Klara Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.4web.pl 22.04.05, 13:35
                        Nie unoś się:)))))) Ja np. nie mam zielonego pojęcia, co to za typ i nie czuję
                        potrzeby, aby się tego dowiedzieć:)))))) A to co się nazywa HH to w ogóle dla
                        mnie nie jest muzyka.
                        Teksty typu'
                        Ale sie wygina, peknie mi spręzyna,
                        ale bedzie jazda, zajebisty gazda:)))))
                        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:57
                          Gość portalu: Klara napisał(a):

> Nie unoś się:)))))) Ja np. nie mam zielonego pojęcia, co to za typ i nie czuję
                          > potrzeby, aby się tego dowiedzieć:)))))) A to co się nazywa HH

czyli co?
                          • Gość: Klara Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.4web.pl 22.04.05, 14:07
                            Hip-Hop dla ludzi z problemami emocjonalnymi wynikającymi z nadmiaru suczek,
                            hajsu i ziomali:)
                        • eirenne Re: Raper rządzi,raper radzi... 23.04.05, 12:37
                          Gość portalu: Klara napisał(a):
                          > Ale sie wygina, peknie mi spręzyna,
                          > ale bedzie jazda, zajebisty gazda:)))))

Rrrany, jaki śliczny tekst :-DDDDDDDDDDDDD
                      • Gość: k Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 13:48
                        zuażcie, że to nie Tede rapuje o suczkach
                      • Gość: karola Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 13:53
                        zauażcie, że to nie Tede rapuje o suczkach
                        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 23.04.05, 15:05
                          Gość portalu: karola napisał(a):

> zauażcie, że to nie Tede rapuje o suczkach
                          jak to nie???on też!!!
            • Gość: marvellous Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:47
              "A rodzaj męski od "szmata" to jak będzie?"

Szmatex? Szmaciarz? Szmacioch? ;)))
      • Gość: Kot-kanapowiec Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 12:56
        A jak byście nazwały plastikową panienkę (kiedyś to się nazywało groupie),
        która pójdzie do łóżka z Tedem tylko dlatego, że to raper i jest w
        tzw. "towarzystwie"? Napaloną bym jej niestety nie nazwała, bo ona nie leci na
        niego jako na podniecającego faceta, tylko na jego "pozycję społeczną". Moim
        zdaniem "szmata" to i tak delikatne określenie.
        A z feminizmem tego nie łączcie, bo takie panienki to czyste zaprzeczenie
        feminizmu.
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 12:59

> A jak byście nazwały plastikową panienkę (kiedyś to się nazywało groupie),
          > która pójdzie do łóżka z Tedem tylko dlatego, że to raper i jest w
          > tzw. "towarzystwie"? Napaloną bym jej niestety nie nazwała, bo ona nie leci na
          > niego jako na podniecającego faceta, tylko na jego "pozycję społeczną".

Ciężką,niereformowalną idiotką.Ale NIGDY szmatą.A skoro to dla ciebie
          delikatne...co proponujesz?
          • black_magic_women Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:02
            szmata jest tylko do podlogi.a mezczyzna,ktory w taki sposob opowiada o
            kobietach z ktorymi cos go laczylo/nawet jesli"TYLKO"lozko/jest nomen omen
            ...mopem;)burakiem znaczy sie.ciekawe tylko,ze jedne kobiety pozwalaja tak mowic
            o innych...
          • Gość: Kot-kanapowiec Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 13:04
            No zgadnij...
            • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:06

> No zgadnij...
              No nie wiem...

Jednym z najobraźliwszych określeń z mojego punktu widzenia jest
              "prostaczka"albo "bulwa"(zaraz wyjaśnię,co to jest),ale nie pasuje...
              • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:07

>
                > Jednym z najobraźliwszych określeń z mojego punktu widzenia jest
                > "prostaczka"albo "bulwa"

Polka (jeśli Polak,to ziemniak),wyznająca następujący zestaw poglądów:

>
                > - artyści to dziwadła (ewentualnie podejrzane i intryganckie towarzystwo,od
                > którego lepiej z daleka)

sztuka to fanaberia;nie rozumie,jak mozna kochać sztukę
                > i nie uważa,by frustracja artystyczna zasługiwała na miano cierpienia
                >
                > -w ogóle sztuka to malarstwo klasyczne,rzeźba figuratywna i muzyka Chopina,a
                > reszta "to takie pikasy"

- sztuka nie wymaga większych umiejętności,"każdy z nas by tak umiał"

>
                > - jak się ma zaburzenia nerwicowe,to trzeba siedzieć w psychiatryku,a jak się
                > nie siedzi,znaczy,że ma się tylko fanaberie/za malo do roboty
                >
                > -kobiece zaburzenia nerwicowe powodowane są wyłącznie brakiem seksu lub brakiem
                > męża i dzieci
                >
                > -Polacy mylą choroby psychioczne z zaburzenaimi emocjonalnymi,a jedno i drugie
                > z
                > opóźnieniem umysłowym
                >
                > -opisywana już na tym forum kwestia "hierarchii chorób":jednym chorym się
                > wspolczuje,innych wyśmiewa - zaleznie na co cierpią
                >
                > -miejsce baby jest przy mężu,dzieciach i garach,jeśli chce czegoś innego,to
                > tylko jej się zdaje
                >
                > -oceniamy siebie nawzajem po pieniądzach
                >
                > -trzeba wyszarpywac swoje,bo nam zabiorą
                • Gość: Kot-kanapowiec Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 13:10
                  Heheheh :))))) Ale tu rzeczywiście nie pasuje :)
                  A z tym Tedem to wyluzujcie, serio, bo to jest tylko profesjonalny marketing.
                  A, żeby było jasne - nie jestem jego fanką!
                • black_magic_women Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:11
                  czemu nie BULBAAA?jak w pamietnych skeczach Fronczewskiego z Rossem?
                  • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:14

> czemu nie BULBAAA?jak w pamietnych skeczach Fronczewskiego z Rossem?
                    >
                    >
                    bo ziemniak ma bulwy - ale po francusku to la bulbe,więc może stąd???
            • Gość: marvellous Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:12
              My, kobiety, wyrzekamy sie Ciebie :PPPP Kotko-kanapowa... ;(
              • Gość: Kot-kanapowiec Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.chello.pl 23.04.05, 15:03
                Sssssssssssssss........ Bo podrapię....
      • krowa_w_kropki Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:12
        Kochanica, czy jeśli nigdy nie wpisywałam się forum prywatnym to mogę tak sobie
        po prostu zacząć, czy muszę Kocią nogę o pozwolenie poprosić?
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:13
          krowa_w_kropki napisała:

> Kochanica, czy jeśli nigdy nie wpisywałam się forum prywatnym to mogę tak sobie
          >
          > po prostu zacząć, czy muszę Kocią nogę o pozwolenie poprosić?
          Jeśli forum jest otwarte,to możesz,jeśli zamknięte,to proś.;-)))))))
      • kochanica-francuza Ło macierzy,ale prostak... 22.04.05, 13:16
        Najbardziej ekskluzywny polski raper TEDE na koncercie w Giżycku wyciągnął z
        torby butelkę Chopina i zaczął ciągnąć z gwinta. Karol Jackowski, rzecznik
        Polmosu produkującego tę wódkę dowiedział się o tym od swej córki i nawiązał z
        nim kontakt. W polskim hip-hopie drzemią spore możliwości promocyjne, i to nie
        tylko dla przemysłu fonograficznego.
        • b_bb Re: Ło macierzy,ale prostak... 22.04.05, 13:22
          Kiedyś w tv mignął mi ów raper ze swoim wielkim przebojem o tytule "Wielkie Yo"!
          Ileż w tym finezji i ile treści...
          • kochanica-francuza Re: Ło macierzy,ale prostak... 22.04.05, 13:29
            b_bb napisała:

> Kiedyś w tv mignął mi ów raper ze swoim wielkim przebojem o tytule "Wielkie Yo"
            > !
            > Ileż w tym finezji i ile treści...
            można jakiś tekst? w google`u coś mi mignęło "w dzień grzeczne córki i wnuczki a
            w nocy grzeszne suczki,mówi tede więc zamknij gębę" - no,poziom jedenastolatka,a
            ten styl...
            Nic dziwnego,że lecą na niego tylko bezmózgie groopies...
            • b_bb Re: Ło macierzy,ale prostak... 22.04.05, 13:33
              www.teksty.org/t/tede/
              • b_bb Re: Ło macierzy,ale prostak... 22.04.05, 13:36
                Czy ktoś przetłumaczyłby na język polski ten wspaniały tekst?

Jestem T.D.F. czyli Tede Fiodor
                Bity robił mi Jota Jodof
                Bity robił mi IGS
                Mario dał OSTR OŚKA Kamy też
                Małolatki robią łał ciągle łał
                TrzyHa wielki problem
                łał krople są jak sople
                No to masz problem łał to jest dobre
                Pogodziłeś się ze sportem w końcu
                Po tym jak rozpie..łem obrońców
                Doskonale pamiętam tą impreze
                Pozdro Pezet, nagramy coś, wierzę
                Jestem tytan, to moja płyta hajs hajs hajs - tak to czytaj
                Łał TrzyHa, Tede, Dwa witaj
                Balansuje, wiesz, lubuje się w hitach

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał
                • Gość: Klara Ale sie uchachałam:)))))))))))))))))))))))) IP: *.4web.pl 22.04.05, 13:43
                  Przesłanie mnie powaliło:)))))))))))) Kurde, powinien zrobić ogólnoświatowe
                  tournee z płytą "Megagiga wielkie bajeranckie JOŁ dla ziomali rwących suczki na
                  hajs i joł mada faka" :)))))

Ja pierdykam, normalnie "Polska, mieszkam w Polsce' jak śpiewał Kazik:)
                  • kochanica-francuza Moja cipka jest moja 22.04.05, 13:45
                    i wara od niej debilom...kiedy im usunięto mózgi?
              • conena ok, ajm szokd........... 22.04.05, 13:37
                www.teksty.org/t/tede/peknietyjez.php
                • kochanica-francuza Bierzemy kałacha... 22.04.05, 13:40
                  conena napisała:

> www.teksty.org/t/tede/peknietyjez.php

i żegnamy to towarzystwo na zawsze.
                  • conena Re: Bierzemy kałacha... 22.04.05, 13:44
                    ja osobiście po przeczytaniu tekstu pękniętego jeża mam jedną refleksję -
                    choćby Tedek stanął na rzęsach i zatańczył na uszach to nigdy w życiu bzyknąć
                    bym się nie dała:D dla zasady, bo widzę, że ma jakieś problemy damsko-męskie i
                    rozwiązuje je w dziwny sposób. tym bardziej też uporczywie powraca myśl, że jak
                    ktoś tak głośno krzyczy obraźliwie o kobietach to wcale nie dlatego, że mu
                    miliony lasek włażą do wyra, tylko wręcz odwrotnie.......
                    • kochanica-francuza Re: Bierzemy kałacha... 22.04.05, 13:46
                      conena napisała:

> ja osobiście po przeczytaniu tekstu pękniętego jeża mam jedną refleksję -
                      > choćby Tedek stanął na

Mnie by nie musiał stawać na niczym.Niech mi lepiej nie pokazuje się w zasięgu
                      wzroku,bo zarobi w pysk.

Szczerze nie lubię walić w pysk,ale są pewne granice.I on je przekroczył.
                      • conena Re: Bierzemy kałacha... 22.04.05, 13:48
                        ale on pewnie przyzwyczajony do walenia w pysk, jak każdy gangsta:))))))
                        jakimś bardziej wyrafinowanym sposobem trzeba by mu było odwdzięczyć:)
                        • kochanica-francuza Re: Bierzemy kałacha... 22.04.05, 13:49
                          conena napisała:

> ale on pewnie przyzwyczajony do walenia w pysk, jak każdy gangsta:))))))
                          > jakimś bardziej wyrafinowanym sposobem trzeba by mu było odwdzięczyć:)
                          >
                          mogę też kopnąć w jaja,do usług;-)))
                          ale tego nigdy nie próbowałam,więc nie ręczę za efekt;-)))
              • kochanica-francuza Twórczość naszego pupila 22.04.05, 13:38
                dzięki b_bb;-)))

Wielkie jał x 3

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

Pie..konwenanse świat bounsem
                Jak w mrozie błękitny facet
                Mam powód żeby być tu znowu
                Środkowym palcem pozdrowić wrogów
                Coraz częściej szczęście jestem farciarz
                Gibon Skład udziela mi wsparcia
                Nie rozumiesz, nie chcesz, nie umiesz - narciarz
                teraz ja robie tutaj rozgardiasz
                Wiem wielu z was się już zamartwia
                To jeszcze nie czas na epitafia
                Ja jestem Tede z ekipy oł je jor
                Nie jeden chciałby po mnie schede przejąć
                Panie teraz to będzie zamieszanie
                Chaos ścierwo będzie pisało
                Z werwą zamiast podejść z rezerwą
                Z dystansem pie..konwenanse

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

Konwenanse pie..gardzisz bounsem
                Mi i tak jest wszystko jedno
                Wystarczy, że ja mam pewność
                Że co te o de o do f to jedność
                Nie ma sorry po co stwarzać pozory
                Już drugą płytę jestem swój faworyt
                Prostuj się bo dostaniesz garbu
                Rok mija nawijam drugi album
                Napieram, narzuciłem sobie kierap
                Na deszcz sie zbiera jeszcze nie teraz
                Powoli do przodu jak lokomotywa
                Nagrywam jeszcze raz nagrywam
                Nazywam siebie lirycznym terrorystą
                Jeśli chodzi o rap jestem 'mogę wszystko'
                Ten tekst jał to wybucha jak sentence
                Mówi Tede więc zamknij gębe

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

Jestem T.D.F. czyli Tede Fiodor
                Bity robił mi Jota Jodof
                Bity robił mi IGS
                Mario dał OSTR OŚKA Kamy też
                Małolatki robią łał ciągle łał
                TrzyHa wielki problem
                łał krople są jak sople
                No to masz problem łał to jest dobre
                Pogodziłeś się ze sportem w końcu
                Po tym jak rozpie..łem obrońców
                Doskonale pamiętam tą impreze
                Pozdro Pezet, nagramy coś, wierzę
                Jestem tytan, to moja płyta hajs hajs hajs - tak to czytaj
                Łał TrzyHa, Tede, Dwa witaj
                Balansuje, wiesz, lubuje się w hitach

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał

joł joł
                joł joł joł joł joł joł
                Wielkie jał wielkie jał
      • conena Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:30
        serio tak powiedział? kurcze, coś mi się wierzyć nie chce, żeby Tedek miał
        wiele takich propozycji, bo przystojnością nie grzeszy, a ostatnio mu przybyło
        tu i ówdzie i grozi przygnieceniem napalonej lali:) więc zapewne podbudować
        chciał się chłopak.
        a tak na marginesie,aktorów to mamy wielu fajowych (u mnie ostatnio namber łan
        to P.Adamczyk) ale piosenkarzy, a już w szczególności raperów to przystojnych
        brakuje.
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:33
          conena napisała:

> serio tak powiedział? kurcze, coś mi się wierzyć nie chce, żeby Tedek miał
          > wiele takich propozycji, bo przystojnością nie grzeszy, a ostatnio mu przybyło
          > tu i ówdzie i grozi przygnieceniem napalonej lali:)

oj bidulka;-)dzięki,ale się obśmiałam:-)
      • Gość: uka Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:39
        Obejrzałam w ele-wniosek;cóż rzec o panu,który mieszka z psem,którego(psa czyli
        sukę )pilnuje babcia?
        TEDE BRZYDAL!
        Wolę Eminema..
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:40
          Gość portalu: uka napisał(a):

> Obejrzałam w ele-wniosek;cóż rzec o panu,który mieszka z psem,którego(psa czyli
          >
          > sukę )pilnuje babcia?
          >

No bo to SUKA jest ;-))))))))))

więc tede sobie z nią nie poradzi - suka nie ziom;-)))))))))))))
        • b_bb Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:43
          A dlaczego wolisz Eminema?
          • conena Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:46
            Marshall chociaż przystojny skubaniec:]
            • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 13:47
              conena napisała:

> Marshall chociaż przystojny skubaniec:]
              >
              Kto to? Zdjęcie dawać!
              • conena Re: Raper rzšdzi,raper radzi... 22.04.05, 13:53
                www.posterdreams.com/int/produkt.asp?id=PR22762
                • kochanica-francuza Re: Raper rzšdzi,raper radzi... 22.04.05, 13:54
                  conena napisała:

> www.posterdreams.com/int/produkt.asp?id=PR22762

no fakt,od tedego lepszy...ale wygląd jakiś taki cwaniaczkowaty,i te pakerskie
                  ramionka z tatuażami...
                • conena dla porównania Tedunio :D 22.04.05, 13:57
                  www.sonymusic.com.pl/artysci/id/1811
                  tylko trzeba sobie powiększyć:DDDDDD
                  • kochanica-francuza Re: dla porównania Tedunio :D 22.04.05, 13:58
                    conena napisała:

> www.sonymusic.com.pl/artysci/id/1811
                    > tylko trzeba sobie powiększyć:DDDDDD
                    > o,dzięki.wkleiłam to samo,ale ty większe:-)
            • Gość: Kot-kanapowiec Skubaniec Marshall też jakoś kobiet nie szanuje IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 15:43
              Narzekacie na Tedego, ale Eminem to samo wali w swoich tekstach - kobiety to
              suki, k..., "zrób mi laskę". Ale już wam nie przeszkadza bo "przystojny"? Oj,
              oj, oj, nieładnie dziewczynki, tak się porządna feministka nie zachowuje...
              • black_magic_women Re: Skubaniec Marshall też jakoś kobiet nie szanu 22.04.05, 18:11
                eminem jest tak samo piekny i madry jak tede/o przepraszam!TEDUNIO jak sam o
                sobie spiewa;)
              • conena Re: Skubaniec Marshall też jakoś kobiet nie szanu 22.04.05, 20:06
                toć się nabijamy z nich wszystkich......... ale jeśli mam być szczera to wolę
                ema, bo zawsze mogę ściszyć fonię i sobie tylko popatrzeć;)))
              • kochanica-francuza Re: Skubaniec Marshall też jakoś kobiet nie szanu 22.04.05, 20:45

> Narzekacie na Tedego, ale Eminem to samo wali w swoich tekstach - kobiety to
                > suki, k..., "zrób mi laskę". Ale już wam nie przeszkadza bo "przystojny"? Oj,
                > oj, oj, nieładnie dziewczynki, tak się porządna feministka nie zachowuje...

Ja nie miałam pojęcia,co wali,sumienie mam czyste.
      • Gość: uka Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:53
        TEDE wygląda jak TATO Eminema.Jak kto znajdzie fotki to z chęcią obejrzę.
      • kochanica-francuza hihi ale mordziszcze 22.04.05, 13:56
        wygląda jak Yoda

melodyjka.net.pl/_i/_w/tede.jpg
        • conena Re: hihi ale mordziszcze 22.04.05, 13:58
          aaaaaaaa hahhaha dokładnie YODA - identyczne skojarzenie:DDDDDDDD
      • kochanica-francuza TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 22.04.05, 13:59
        uff.odreagowałam za "szmatę".
        • conena Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 22.04.05, 14:02
          kochanica-francuza napisała:

> uff.odreagowałam za "szmatę".
          a ja umarłam ze śmiechu:D
          Tedek, może to czytasz, musisz wiedzieć, że przednio mi się humor poprawił,
          dzięki tobie pośrednio:D:D:D:D
          i dawaj więcej swoich fot do netu, my sobie chętnie pooglądamy......
          • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 22.04.05, 14:03
            conena napisała:

> kochanica-francuza napisała:
            >
            > > uff.odreagowałam za "szmatę".
            > a ja umarłam ze śmiechu:D
            > Tedek, może to czytasz, musisz wiedzieć, że przednio mi się humor poprawił,
            > dzięki tobie pośrednio:D:D:D:D
            > i dawaj więcej swoich fot do netu, my sobie chętnie pooglądamy......

Proponuję znaleźć jakąś stronę tedka,na niej forum i zalinkować naszą dyskusję:-)))
            • conena Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 22.04.05, 14:07
              nie mogę akurat trafić na nic w tym stylu, Tedek się swojej oficjalnej strony
              nie dorobił czy co??
              • b_bb Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 22.04.05, 14:11
                Kurde, dziewczyny!! Nie przesadzajcie z tymi fotkami! W końcu to forum moda i
                należy zachować choć resztki estetyki (o ile się uda po tych wymiocinach w
                postaci zapodanych tekstów gwiazdy rapu). ;P
              • marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 23.04.05, 14:26
                Może to by było
                tede.ziomy.pl/ :P
        • tenebre Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 24.04.05, 14:13
          a nie szkoda ci czasu i miejsca w glowie na te dywagacje...
          nie sluchaj, nie patrz, olej.
          zajmij sie czyms, co dla ciebie jest wazne a nie takimi pie..mi.
          kropka.
          • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 24.04.05, 19:43
            tenebre napisała:

> a nie szkoda ci czasu i miejsca w glowie na te dywagacje...
            > nie sluchaj, nie patrz, olej.
            > zajmij sie czyms, co dla ciebie jest wazne a nie takimi pie..mi.
            >no więc niestety jest dla mnie ważne,że takie g...o (utwory rapoowe)funkcjonuje
            w kulturze
            • tenebre Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 14:18
              Masz chyba w takim razie bardzo dużo wolnego czasu - zazdroszczę :-)
              Skoro masz takie "wojujące" zapędy bardziej bym się na twoim miejscu
              przejmowała prawdziwą dyskryminacją kobiet - choćby w niektórych krajach
              afrykańskich, gdzie kobietom np rytualnie kaleczą genitalia. Bicie piany nad
              tym, że jakiś tam sezonowy gwiazdorek nazwał w wywiadzie nachalną dziewczynę
              szmatą uważam za kompletną stratę czasu i robienie problemu z niczego.

I żeby nie było wątpliwości - sama jestem kobietą i to już dość wiekową. ;-)

• kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 15:59
                tenebre napisała:

> Masz chyba w takim razie bardzo dużo wolnego czasu - zazdroszczę :-)

nie wiem,dlaczego twoim zdaniem wrażliwość na chamstwo i prostactwo jest zależna
                od ilości czasu wolnego???

> Skoro masz takie "wojujące" zapędy bardziej bym się na twoim miejscu
                > przejmowała prawdziwą dyskryminacją kobiet - choćby w niektórych krajach
                > afrykańskich, gdzie kobietom np rytualnie kaleczą genitalia.

female genital mutilation - tak,wiem o tym

Bicie piany nad
                > tym, że jakiś tam sezonowy gwiazdorek nazwał w wywiadzie nachalną dziewczynę
                > szmatą uważam za kompletną stratę czasu i robienie problemu z niczego.

no i jak widzisz jesteś w mniejszości

>
                > I żeby nie było wątpliwości - sama jestem kobietą i to już dość wiekową. ;-)
                >
                czyli jak by ktoś twoją córkę/wnuczkę nazwał szmatą,to by ci nie przeszkadzało?
              • Gość: marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:38
                To że Tobie nie przeszkadza, że jakiś kutafon z Pierdzichowa Wielkiego nazywa kobiety szmatami, to nie znaczy że inne mają milczeć. Matko Polko:PPP..
                • Gość: hhh Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:59
                  Jak nie miał kasy(a nie miał)to pewnie nie miał panny.Teraz zarobił i pełno
                  barachła się koło niego kręci.Sie nie dziwie,że nimi z lekka gardzi.
                  • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 20:17
                    Gość portalu: hhh napisał(a):

> Jak nie miał kasy(a nie miał)to pewnie nie miał panny.

Czyli sam z siebie nie jest na tyle atrakcyjny,żeby mieć pannę?
                    • Gość: jackie Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:19
                      > Czyli sam z siebie nie jest na tyle atrakcyjny,żeby mieć pannę?

To chyba od razu widać. :)
                      • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 22:01
                        Gość portalu: jackie napisał(a):

> > Czyli sam z siebie nie jest na tyle atrakcyjny,żeby mieć pannę?
                        >
                        > To chyba od razu widać. :)
                        No może dawniej był,zanim się zapasł...
                    • Gość: hhh Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 25.04.05, 20:24

> Gość portalu: hhh napisał(a):
                      >
                      > > Jak nie miał kasy(a nie miał)to pewnie nie miał panny.
                      >
                      >
                      > Czyli sam z siebie nie jest na tyle atrakcyjny,żeby mieć pannę?

Być może nie jest na tyle atrakcyjny,ale jest tego świadom i tym głębiej gardzi
                      takimi panienkami co wiadomo po co i dlaczego się nim interesują,a że co w
                      sercu to na języku...dofristajluj se
                      • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 22:02

> > Czyli sam z siebie nie jest na tyle atrakcyjny,żeby mieć pannę?
                        >
                        > Być może nie jest na tyle atrakcyjny,ale jest tego świadom

I właśnie tacy najczęściej mieszają kobiety z błotem!
                        • Gość: hhh Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:04
                          > I właśnie tacy najczęściej mieszają kobiety z błotem!

Takiej kobietą bym nie nazywał
                          • Gość: marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:40
                            "takiej kobietą bym nie nazywał"

Doprawdy? A ja tego paszczaka, i innych tym podobnych, chłopem bym nie nazwała.
                            • Gość: ice-t Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 14:49
                              > Doprawdy? A ja tego paszczaka, i innych tym podobnych, chłopem bym nie
                              nazwała.

Ale w porównaniu z nim masz malutką siłę rażenia:-)
                              • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 18:57
                                Gość portalu: ice-t napisał(a):

> > Doprawdy? A ja tego paszczaka, i innych tym podobnych, chłopem bym nie
                                > nazwała.
                                >
                                > Ale w porównaniu z nim masz malutką siłę rażenia:-)

I to jest właśnie najbardziej przerażające w tym kraju...
                          • black_magic_women Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 12:47
                            a jak szmata?!dla mnie ktos kto mowi w taki sposob o innych ludziach nie jest
                            czlowiekiem,tylko w najlepszym wypadfku-burakiem,albo bulwa/okreslenie kochanicy;)
                            • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 14:55

> a jak szmata?!dla mnie ktos kto mowi w taki sposob o innych ludziach nie jest
                              > czlowiekiem,tylko w najlepszym wypadfku-burakiem,albo bulwa/okreslenie
                              kochanic
                              > y;)
                              >

Walczysz co najmniej jakbyś sama sie do niego łasiła i ciebie zbluzgał;-)
                              • black_magic_women Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 17:39
                                walcze kochana,zeby takie pannice jak Ty byly traktowane z minimalna chociaz
                                godnoscia,ale widze,ze niewarto;)
                                • black_magic_women Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 17:40
                                  powinnam dodac NAWET TAKIE jak Ty
                                • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:53

> walcze kochana,zeby takie pannice jak Ty byly traktowane z minimalna chociaz
                                  > godnoscia,ale widze,ze niewarto;)

ja nie ciągne obcych facetow do wyra po 1min znajomosci i nie narazam sie na
                                  takie epitety jak szmata wiec dzieki ale daruj sobie
                                  • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 18:59
                                    Gość portalu: kamila napisał(a):

> black_magic_women napisała:
                                    >
                                    > > walcze kochana,zeby takie pannice jak Ty byly traktowane z minimalna choc
                                    > iaz
                                    > > godnoscia,ale widze,ze niewarto;)
                                    >
                                    >
                                    > ja nie ciągne obcych facetow do wyra po 1min znajomosci i nie narazam sie na
                                    > takie epitety jak szmata wiec dzieki ale daruj sobie

aha,a nie prszeszkadza ci,że o innych mówi się "szmata"?
                                    uważasz,że my piszące w tym wątku masowo marzymy o tedem i po minucie
                                    wsadziłybyśmy mu łapę do śmierdzącego rozporka?
                                    • kochanica-francuza poprawka 26.04.05, 18:59
                                      "przeszkadza" oczywiście
                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 19:02

nie wiem.nie wąchałam.bardzo śmierdzi?
                                      • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 19:14

>
                                        > nie wiem.nie wąchałam.bardzo śmierdzi?

przez internet nie czuć,a bo co?
                                        • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 19:33
                                          > przez internet nie czuć

to jak sprawdziłaś?
                                          • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 19:45

> > przez internet nie czuć
                                            >
                                            > to jak sprawdziłaś?
                                            zakładam,że tede to brudas,z gatunku tych,którzy uważają,że facet,choćby
                                            wytarzany w gó..e,jest a priori obiektem uwielbienia - dlatego tylko,że jest
                                            facetem
                                            • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 19:56
                                              fajnie masz
                                              • black_magic_women Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 20:07
                                                wiesz co?zenujaca z ciebie babka.moze to nawet gorsze niz bycie szmata?!
                                                • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:11
                                                  oze to nawet gorsze niz bycie szmata?!

a badź sobie i szmata nawet. co mnie to obchodz?
                                              • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 20:09

> fajnie masz
                                                ?????

moim zdaniem tede daje podstawy do takiej o nim opinii
                                                • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:13
                                                  > moim zdaniem tede daje podstawy do takiej o nim opinii

nie wiem .nie znam go
                                                  • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 20:15

> kochanica-francuza napisała:
                                                    > > moim zdaniem tede daje podstawy do takiej o nim opinii
                                                    >
                                                    > nie wiem .nie znam go
                                                    poczytaj jego "utwory" i jego wypoweidzi do prasy
                                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:32

> > kochanica-francuza napisała:
                                                      > > > moim zdaniem tede daje podstawy do takiej o nim opinii
                                                      > >
                                                      > > nie wiem .nie znam go
                                                      > poczytaj jego "utwory" i jego wypoweidzi do prasy

Ja wim co mam czytać. A ty sobie czytaj jego teksty dalej.Miłej lektury.

• kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 20:35

>
                                                      > Ja wim co mam czytać.

Mówi się "wiem".

Określenie "wim" zdradza wiejskie pochodzenie,bez urazy.A całe zdanie - że nie
                                                      zrozumiałaś mojej wypowiedzi.Więc ułatwiam:

Chodziło mi o to,że lektura 2-3 jego utworów pozwala wyrobić sobie zdanie na
                                                      temat "Tede a relacje damsko-męskie",nawet gdy się tedego osobiście nie zna.

• Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:21

>
                                                      > >
                                                      > > Ja wim co mam czytać.
                                                      >
                                                      > Mówi się "wiem".

Z braku argumentów czepiasz się literówek?
                                                    • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 00:29

>
                                                      > Z braku argumentów czepiasz się literówek?
                                                      Nie no,cudna jesteś.Usiłuję ci logicznie wytłumaczyć,o co mi chodzi,na co ty nie
                                                      odpowiadasz wcale i piszesz o braku argumentów.
                                                    • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 00:30

>
                                                      > Z braku argumentów czepiasz się literówek?
                                                      dobrze,dziecko,dobrze.widzę,że conena jednak miała rację.

nie widzę sposobu na wyjaśnienie ci,o co chodzi w tym wątku.

umywam ręce.a kiedy ktoś cię nazwie szmatą albo suką - miej pretensje tylko do
                                                      siebie.
                                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:41
                                                      > umywam ręce.a kiedy ktoś cię nazwie szmatą albo suką - miej pretensje tylko do
                                                      > siebie.

Nie daję powodów do traktowania mnie jak szmatę.Wiem,że trudno ci w to uwierzyć
                                                      ale to w zupełności wystarczy.
                                                    • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 00:47

> Nie daję powodów do traktowania mnie jak szmatę.Wiem,że trudno ci w to uwierzyć
                                                      >
                                                      > ale to w zupełności wystarczy.

I wierzysz słonko że świat jest taki sprawiedliwy? Że nikt nigdy nie nazwie cię
                                                      szmatą,jeśli odpowiednio będziesz się zachowywać?

Że nie ma facetów,którzy rzucają "szmatami" i "sukami" ot tak sobie?

I nie pisz mi,że w dziwnym towarzystwie się obracam.

Nie obracam się - czasem na takich trafiam w pociągu lub na ulicy.

Nie jestem królewną z bajki w szklanej wieży lub w limuzynie,a integracja ze
                                                      społeczeństwem czasem i takie daje efekty...

Nie jest mi szczególnie trudno w to uwierzyć,bo ja też nie daję - jeśli mamy na
                                                      myśli uwodzenie facetów po minucie znajomości.Być może tobie trudno w to
                                                      uwierzyć,hihi...
                                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 01:20
                                                      > I wierzysz słonko że świat jest taki sprawiedliwy? Że nikt nigdy nie nazwie
                                                      cię
                                                      > szmatą,jeśli odpowiednio będziesz się zachowywać?
                                                      > Że nie ma facetów,którzy rzucają "szmatami" i "sukami" ot tak sobie?

Nie,ale takie nawiedzone społecznice jak ty będą mnie bronić))

> I nie pisz mi,że w dziwnym towarzystwie się obracam.
                                                      >
                                                      > Nie obracam się - czasem na takich trafiam w pociągu lub na ulicy.

W życiu żaden obcy facet nie naubliżał mi na ulicy(znajomy w domu tym
                                                      bardziej:)) Widocznie innymi ulicami chodzimy.
                                                    • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 13:14

>
                                                      > Nie,ale takie nawiedzone społecznice jak ty będą mnie bronić))
                                                      Aha,i to cię bawi?

> > I nie pisz mi,że w dziwnym towarzystwie się obracam.
                                                      > >
                                                      > > Nie obracam się - czasem na takich trafiam w pociągu lub na ulicy.
                                                      >
                                                      Widocznie innymi ulicami chodzimy.

Widocznie.Ja mieszkam w wielkim mieście,gdzie anonimowość mieszkańców powoduje
                                                      różne niepożądane zjawiska.
                                                      W małych miasteczkach ludzie tego nie robią,bo zaraz by ich wzięto na języki.
                                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.chello.pl 27.04.05, 15:49

> Widocznie.Ja mieszkam w wielkim mieście,gdzie anonimowość mieszkańców powoduje
                                                      > różne niepożądane zjawiska.
                                                      > W małych miasteczkach ludzie tego nie robią,bo zaraz by ich wzięto na języki

Ja w Warszawaie. Ty pewnie w Tokio?
                                                    • black_magic_women a niech mysli,ze zrobila wrazenie! 27.04.05, 06:05
                                                      moze Ty nie,ale Twoje posciki tak.to byloby na tyle w temacie panienki ktora
                                                      chce blysnac intyligientna zlosliwoscia;)))
                                                    • black_magic_women powyzszy watek byl... 27.04.05, 06:06
                                                      oczywiscie,a propos dawania podstaw do nazywania ich szmata.....
                                                    • kochanica-francuza Re: a niech mysli,ze zrobila wrazenie! 27.04.05, 13:15

> moze Ty nie,ale Twoje posciki tak.to byloby na tyle w temacie panienki ktora
                                                      > chce blysnac intyligientna zlosliwoscia;)))

Obawiam się,że w poście odnośnie czytania bravo girl miałaś rację...To ten typ
                                                      panienki...
                                                    • Gość: kamila Re: a niech mysli,ze zrobila wrazenie! IP: *.chello.pl 27.04.05, 15:52
                                                      > Obawiam się,że w poście odnośnie czytania bravo girl miałaś rację...To ten typ
                                                      > panienki...

Spudłowałaś
                                                    • Gość: kamila Re: a niech mysli,ze zrobila wrazenie! IP: *.chello.pl 27.04.05, 15:54

> moze Ty nie,ale Twoje posciki tak.to byloby na tyle w temacie panienki ktora
                                                      > chce blysnac intyligientna zlosliwoscia;)))

To szczyt twoich możliwości?
                                                    • conena Re: a niech mysli,ze zrobila wrazenie! 27.04.05, 16:00
                                                      jeżeli myślisz, że takim sposobem sprowadzisz rozmowę do twojego szaleńczo
                                                      wysokiego poziomu to się grubo mylisz. te kobietki są na to za inteligentne.
                                                      ja osobiście radzę ci poszperać w słowniku wyrazów szaleńczo trudnych i
                                                      opentańczo obcych i sprawdzić znaczenie słowa "ironia".

ps. wróżę odpowiedź w stylu "sama jesteś gruba":D:D:D
                                                    • Gość: kamila Re: a niech mysli,ze zrobila wrazenie! IP: *.chello.pl 27.04.05, 16:20
                                                      conena napisała:

> jeżeli myślisz, że takim sposobem sprowadzisz rozmowę do twojego szaleńczo
                                                      > wysokiego poziomu to się grubo mylisz. te kobietki są na to za inteligentne.
                                                      > ja osobiście radzę ci poszperać w słowniku wyrazów szaleńczo trudnych i
                                                      > opentańczo obcych i sprawdzić znaczenie słowa "ironia".
                                                      >
                                                      > ps. wróżę odpowiedź w stylu "sama jesteś gruba":D:D:D

Sama jesteś gruba.
                                                    • marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 21:41
                                                      A nie widzisz ze niektórzy kolesie traktuja tak WSZYSTKIE kobiety, niezaleznie czy dają powody czy nie?
                                                    • marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 21:42
                                                      Ehh, to miało być 12 stopni wyżej:(((
                                                    • conena Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 20:38
                                                      > Ja wim co mam czytać.
                                                      bravo, bravo girl, bravo sprot (ale to czasami jak razem z misiaczkiem czytamy)
                                                      i kosmo i oczywiście glamour, bo to bardziej poważne lektury......

a jak nie czytasz i nie znasz tekstów tedeka to co się tak wypowiadasz gęsto w
                                                      wątku na temat którego nie masz pojęcia?
                                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:24
                                                      > bravo, bravo girl, bravo sprot (ale to czasami jak razem z misiaczkiem
                                                      czytamy)
                                                      > i kosmo i oczywiście glamour, bo to bardziej poważne lektury......

To twoje ulubione czasopisma?

> a jak nie czytasz i nie znasz tekstów tedeka to co się tak wypowiadasz gęsto w
                                                      > wątku na temat którego nie masz pojęcia?

Bo mam taką zachciankę))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 21:37
                                    "ja nie ciągne obcych facetow do wyra po 1min znajomosci i nie narazam sie na
                                    takie epitety jak szmata wiec dzieki ale daruj sobie"

Ja tez nie kotku, ale wyobraź sobie że jak burok obraża inne to i ja się czuję urażona. Szkoda że tak nie masz:P.
                                    • Gość: kamila Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 01:23
                                      marvellous napisała:

jak burok obraża inne to i ja się czuję
                                      > urażona.

Przewrażliwiona jesteś
                                      • Gość: marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:34
                                        Tak sobie tłumacz maleńka.

P.S. Jesteś jakaś mało rozmowna:P.
                          • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 26.04.05, 18:56
                            Gość portalu: hhh napisał(a):

> > I właśnie tacy najczęściej mieszają kobiety z błotem!
                            >
                            > Takiej kobietą bym nie nazywał

a ja bym nie nazywała mężczyznami 80% populacji dumnych posiadaczy fiutów
                            • marvellous Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 27.04.05, 21:46
                              :)))))))))))))))))) ja też
                • kochanica-francuza Re: TEDE TO BEZMÓZGI ZŁAMAS 25.04.05, 20:18
                  Gość portalu: marvellous napisał(a):

> To że Tobie nie przeszkadza, że jakiś kutafon z Pierdzichowa Wielkiego nazywa k
                  > obiety szmatami, to nie znaczy że inne mają milczeć. Matko Polko:PPP..

Poza tym to jako żywo nie jest JEDNOSTKOWY wypadek...
      • Gość: uka Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:07
        Rychu!Morda!
        joł!
        • kochanica-francuza Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 14:14
          Coś z tymi stronkami jest.Mnie jeden adres znalazło(www.tede.tk),za to stronki
          pod nim nie ma:-)))))))))))))))))
          • Gość: NADOBNA Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 14:25
            Kiedyś poszłam z koleżanką ze studiów do Tango.W życiu tam wcześniej nie
            byłam,a i koleżanka była koleżanką tygodniową (przez wzgląd na to że nie
            uczęszczała na wykłady).Zabrałam ze sobą swoją bardzo dobrą znajomą i we trzy
            poszłyśmy hasać.Akurat trafiłyśmy na urodziny Tango i jak się okazało głównym
            gościem był Tede i Kiełbasa.Nie lubię hh z założenia.Mam uprzedzenia i
            koniec.Bo:
            każdy bogaty to c.h.u.j
            a ich wychowała matka ulica
            pójdę przelecieć jakąś dupeczkę
            i ogólnie mam stajla
            siedząc na ławeczce popijając wódeczkę
            Tak więc nie trawię.No ale impreza to impreza.Nie zastanawiałam się nad tym co
            i o czym śpiewają,tylko bawiłam się z całą reszta.
            No i wtedy....."Ona jest szmatą....." Kiełbasa powie wam żeeee......"Ona jest
            szmatą".Pamiętam że się skrzywiłam i straciłam ochote na tańce w rytm tejże
            piosnki.obróciłam się i co zobaczyłam?Moje dwie koleżanki:jedną nową i drugą
            długowieczną skaczące,wymachujące grabiami jakby usiłowały się przedostać na
            scenę do swych idoli .Rozpromioenione,czerwone,zasapane,ale jakże szczęśliwe(że
            zostały w tłumie zauważone).Potem powiedziałam mojej koleżance Justynie(tej
            ktora znam dluzej) ze zachowanie dziewczyny z mojej grupy mnie nie
            zszokowało,bo nawet jej nie znam,ale ty...stara krowo?to co mi powiedziała?
            że nie poczuła filingu.
            • Gość: NADOBNA Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 14:26
              *Że ja nie poczułam oczywiście
          • conena Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 14:40
            już nie szukam więcej nic o nim, bo mam już dosyć patrzenia na jego yodowatą
            fizys i od tych jego mądrości blada się robię. jak kto znajdzie jego oficjalną
            stronę to niech da znać, wklei się wątek, może się tedek ustosunkuje (hehe bez
            skojarzeń)
            • b_bb Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 14:42
              Nie róbcie tego!! Nie wklejajcie więcej fotek tego ziomala! Wolę kogoś ładnego
              dla odmiany:P:P
              • lookaa Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 14:46
                muzyczny.e9.pl/inne/fun/galeria/gal/Grudzien2004/misiek.jpg
                • Gość: eeee Re: Raper rządzi,raper radzi... IP: *.stok.xen.pl 22.04.05, 14:49
                  no coś Ty ten piesek przy tamtym to cudeńko(bardzo uroczy):P:P
                  • lookaa Re: Raper rządzi,raper radzi... 22.04.05, 14:50
                    b_bb chciała kogoś ładniejszego