hotally 07.02.08, 15:07 sport.onet.pl/0,0,77286,21,0,fotoreportaz.html Specjalnie dla kibicek PNA :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: co za kretyn 07.02.08, 15:13 Ja lubię taką egzotykę :D Na mundialu byłam na meczu trinidad tobago :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: co za kretyn 07.02.08, 15:15 bo na to bilety mogłas dostac to byłas hehe takie badziewie w ogole sie zakwalifikowało? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: co za kretyn 07.02.08, 15:57 Generalnie na wszystkie mecze można było dostać bez problemu bilety przed stadionem (cena 200-300euro)... byłam jeszcze na usa-czechy i serbia- argentyna (najlepszy!) A trinidad się zakwalifikował (ba, z tego co pamiętam nawet wyszedł z grupy, chyba ze pomyliłam z inną egzotyką czarnego lądu), bo z każdego kontynentu na Mś dostaje się okreslona grupa druzyn, które wczesniej walczą w eliminacjach między sobą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: co za kretyn 07.02.08, 16:44 hotally napisała: > A trinidad się zakwalifikował (ba, z tego co pamiętam nawet wyszedł z grupy, > chyba ze pomyliłam z inną egzotyką czarnego lądu) No pomyliłaś. Trynidad nie leży na Czarnym Lądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 15:23 a ja wiem czy tak fajnie dobrane towarzystwo humorek i też się fajnie bawisz Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 15:30 Naprawde musisz mi przypominac,ze w tym roku bede musial emigrowac na 3 tygodnie aby nie brac udzialu w mistrzostwach europy? Przeciez bajzel bedzie taki, ze do pracy ciezko bedzie dojechac...fuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 15:58 Pomyśl co będzie w 2012 :D Ja muszę zrobić dziecko do tej pory, bo do końca życia by Mi nie darowało :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 16:01 w 2012 nie bede mial mistrzost pod bokiem.. beda daleko ode mnia.. najwyzej nie bede wlaczal TV... Ale te teraz to mam pod samym nosem bleee Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 16:04 Jesteś pewiem, że nie będziesz miał Mistrzostw pod blokiem? CAłA POLSKA będzie się bawić, nie tylko na stadionach, przecież tam będzie ograniczona liczba miejsc, będzie taka masowana impreza jakiej jeszcze en kraj nie przezyl ;] Nie wspomnę już o cudzoziemcach, którzy zajmą każdy hotel w kraju ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: BOSKIE!! Oni to się potrafią bawić :))) 07.02.08, 16:09 Tylko, ze ja w nie mieszkam w Polsce.. dlatego moja tragedia bedzie w tym roku a nie w 2012 :( Odpowiedz Link Zgłoś