katarynka42 26.02.08, 23:18 Czy uwazacie ze kobieta po 40 ma cos wiecej do zaoferowania niz tylko sex i zmarszczki?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotkaaaa Re: 40 lat minelo;) 26.02.08, 23:26 moze jeszcze obiad ugotowac, albo pranie zrobic szukasz zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka42 Re: 40 lat minelo;) 26.02.08, 23:30 kotkaaaa napisała: > moze jeszcze obiad ugotowac, albo pranie zrobic > szukasz zajecia? To ze mam w nicku 42 nie znaczy ze to moj wiek ,jestem duzo mlodsza;) nie szukam zajecia;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: 40 lat minelo;) 26.02.08, 23:35 To o co chodzi?W jakim kontekście pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: 40 lat minelo;) 26.02.08, 23:35 narzeczony zostawil cie dla 40-stki? wal smialo, tez mi duzo brak do tego wieku, pouzywamy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: 40 lat minelo;) 26.02.08, 23:50 ależ oczywiście! po 40 kobieta czuje, że żyje! ja jestem nie tylko po 40 i nigdy nie żyło mi się tak fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 09:42 > po 40 kobieta czuje, że żyje! no tak, bo mlodsze nie czuja ze zyja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 08:23 nie każda kobieta po 40 ma zmarszczki... niejedna wygląda lepiej od 25latki.. ------------------- A tu się odchudzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 09:11 jasne ze tak ma przeciez jeszcze swoja osobowosc Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 09:13 hmmj a juz myslalem ze chodzi o 40 rocznice wydarzeń marcowych 68' heh co do tego o co pytasz to mysle ze taka kobieta nie ma absolutnie nic do zaoferowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 17:29 masz rację Jacuś... młodzieńcom taka kobieta nic do zaoferowania nie ma... jeszcze jest na tyle atrakcyjna aby sobie kogoś znaleźć.. No ale juz po 50tce może będzie mogła zaoferować trochę kasy.. ------------------- A tu się odchudzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 16:53 Jak to co? To samo co 20 czy 30 latki. Nawet dużo więcej. Dzieci już dorosłe, mieszkają oddzielnie. Własne mieszkanie, własny samochód, dobra praca. Czas na własne przyjemności, bo podyplomowe juz pokończone. I normalna skóra. Nic nie wisi, jak to wiele 20 latek myśli. Techniki wszelkie opanowane, bo trochę się w życiu działo. Przecież Nicole Kidman czy Julia Roberts są czterdziestkami a wielu chciałoby z nimi mieć przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: 40 lat minelo;) 27.02.08, 17:33 mrsnice napisała: Dyskutowałabym w kilku kwestiach, a mianowicie: >Dzieci już dorosłe, mieszkają oddzielnie. < Bardziej prawdopodobne że to nastolatki, w liceum, w tzw. trudnym wieku. > dobra praca.< Też różnie bywa. Wiadomo jak bywa z pracą dla kobiet po40tce. >Czas na własne przyjemności, bo podyplomowe juz > pokończone.< Ale na głowie niestety dzieci, dom, no i mąż.Więc z tym czasem to wątpliwe. >Techniki wszelkie opanowane, bo trochę się w życiu działo.< A tu się zgodzę.Doświadczenie robi swoje.Wie się już czego można oczekiwać od życia i czego spodziewać.Ma się świadomość własnej osobowości i pozbyło się złudzeń. >Przecież Nicole Kidman czy Julia Roberts są czterdziestkami a wielu > chciałoby z nimi mieć przyjemność..< Normalne pracujące kobiety też pewnie takie są, ale to nie standard. Poza tym to ostatnie kilka lat aby używać tzw. życia bo tak 46-7-8 i juz klimakterium a wtedy to różne dziwactwa mogą dopaść. Więc wizja jak w powyższym poście chyba niezbyt realna dla trzeżwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś