2szarozielone 16.03.08, 10:01 zagrałam w teledysku. niszowym takim :))) czyli niedługo jak ktoś będzie sprytnym szpiegiem, to będzie mógł sobie mnie obejrzeć na youtube :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 11:49 Gratuluję i chyba nawet troche zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 11:54 Znajść to sobie bez problemu znajdę, ale powiedz kiedy szukać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 11:57 Kitek,jak znajdziesz to daj linka, bo ja nie umiem szukać na YouTube;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:04 Samo szukanie to nie problem, jednak żeby znaleźć trzeba wiedzieć czego szukać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:24 Jak będzie, to się pochwalę :) Ale to może trochę potrwać... same zdjęcia to dopiero początek, a montowanie zajmuje trochę czasu - zwłaszcza, że ten-kto-to-robi robi to w chwilach wolnych, a niewiele ich ma :)... Ja się boję efektu troszkę :) Ale zabawa była superrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:38 a dasz mi na maila linka? bo nie bardzo mam w tygodniu czas na internet, a nie chcialbym tego przegapic :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:40 Uważaj, bo dostaniesz "parcia na szkło",jak Model Avi;))To agresywnie uzależniające;)) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:41 eeee, raczej nie :) nie mam złudzeń - nie mam talentu aktorskiego, ani urody modelki. to miał być wygłup :) i było zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:06 teledysk, youtube...? Cholercia musisz byc sliczna, skoro Cie na takie rzeczy biora...Teraz to dopiero bede mial nad czym myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:32 Dla twórcy teledysku jestem śliczna bez wątpienia - ale to raczej nie jest obiektywna opinia :) Klip jest śmieszny i zwariowany, ciekawa jestem, co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:36 to nie zapomnij dac cynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 12:40 No dam znać, dam - Jakubowi też :) Chyba że obciach będzie i klapa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 15:08 Aaaa, jeszcze ważną rolę w teledysku zagrały pończochy i szpilki, o których trułam na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zrobiłam to :)))))))) 16.03.08, 16:16 Gratulację ,tylko daj znać kiedy i jak cię poznać Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 17.03.08, 08:19 Nie musisz - możesz zjechać albo wyśmiać. Pochwalić, skrytykować, olać, zapomnieć. Napisać na priv. Nie odpisać wcale. Opisać swoje doświadczenia, opisać cudze doświadczenia, przedstawić swoją opinię, uśmiechnąć się z sympatią, skrzywić sie z obrzydzenia, oburzyć się i wyzłosliwić... Co Ci sie tylko żywnie podoba (instrukcja nadaje się do dowolnego postu na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zrobiłam to :)))))))) 17.03.08, 14:52 szaro, zapodaj link, no nie bonć taka fstrentna! Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: zrobiłam to :)))))))) 17.03.08, 14:59 Zapodam, ale jak będzie :))) A to kilka tygodni ładnych potrwa, zanim dzielny montażysta zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś