Gość: tomas IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 18:57 Witam,chcialem sie dowiedziec cos na temat tego kawasaki????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ywazdr Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 26.08.05, 19:00 www.scigacz.pl/Motocykle,Kawasaki,Kawasaki,ZXR,750,1037.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.08.05, 20:10 O jakim modelu? H, J, L ? Miałem L04 - na jego temat mogę coś napisać, tylko napisz co konkretnie chciałbyś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.77.classcom.pl 27.08.05, 12:24 wpsztstko chcialnym wiedziec jakie sa wady zalety o wpgule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.08.05, 15:47 Sprzęgło rozrusznika nawala chyba w każdym (prędzej, czy później) - po za tym nigdy nic mi się nie zesuło. Motocykl generalnie pozytywny - choć chciałoby się mieć więcej mocy (122KM przy jego masie nie są rewelacją - ale do dynamicznej jazdy wystarczają). Zawieszenie jest twrde (nawet ekstremalnie twarde) - w jeździe po naszych dziurawych drogach sprawuje się średnio, motocykl ma duże tendencje do "szimi" - amor skrętu mile widziany!! Silnik - o ile o niego dbano - nie będzie sprawiał kłopotów (regulacje co 6 koła); hamulce - rewelacja. V-max 260km/h - jak leci mniej to coś z nim nie tak (albo wersja zdławiona do 100KM czyli lipa). Rama sztywna, wachacz też - świetny w zakrętach (mimo masy). Na gumie da się polatać (niestety z gazu tylko na jedynce, ze sprzęgłem się nie bawiłem). Ogólnie motocykl godny polecenia z zastrzeżeniem aby bardzo o niego dbać (w sensie serwisowania). Nie pakować się w chłam gasnący na gorącym silniku itp. Silnik ma palić i kropka! Jeśli kupujący przed twoim przyjazdem go rozgrzał to znaczy, że ukrywa wadliwe sprzęgło rozrusznika (w lecie przy upałach ponad 20*C nie bedzie musiał tego robić) trzeba na to uważać - wymiana jest kosztowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.08.05, 15:51 Opinia dotyczyła modelu z lat od 93 wzwyż. ("sory" za literówki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Kawasaki ZXR750???? IP: *.77.classcom.pl 27.08.05, 17:45 Bóg zapłać dobry człowieku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś