kasiaaaa24 26.03.08, 19:13 Złowiłyście złotą rybkę i możecie zmienić w sobie 3 rzeczy. Co byście zmieniły w zachowaniu lub wyglądzie – jeśli oczywiście macie sobie coś do zarzucenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiecejczarnego Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:17 a mozna prosic o cos innego niz zmiane w wygladzie ? Czy to rybka chirurga i zna sie tylko na operacjach plastycznych Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 ja chce 26.03.08, 19:19 albo moze poprosze więcej wiary w siebie i.......ludzi, bo ostatnio duzo jej straciłam.W siebie moze już odzyskuje, natomiast do innch pewnie nie prędko:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:31 ja bym poprosiła o : więcej energii życiowej do realizacji własnych marzeń wymazanie najgorszych wspomnień, które mnie przytłaczają i polskie wydanie playgrl Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:35 kasiaaaa24 napisała: > Złowiłyście złotą rybkę i możecie zmienić w sobie 3 rzeczy. Zmieniać nic nie będę a rybkę na patelnię! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 10:50 izabellaz1 napisała: > kasiaaaa24 napisała: > > > Złowiłyście złotą rybkę i możecie zmienić w sobie 3 rzeczy. > > Zmieniać nic nie będę a rybkę na patelnię! ;P > > Albo w galaretce. No chyba, że ta rybka to same ości :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 19:38 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > kasiaaaa24 napisała: > > > > > Złowiłyście złotą rybkę i możecie zmienić w sobie 3 rzeczy. > > > > Zmieniać nic nie będę a rybkę na patelnię! ;P > > > > > Albo w galaretce. No chyba, że ta rybka to same ości :D Nie sądzę. Do mnie nie przyczepiłaby się ościasta rybka. Nie pasowałybyśmy do siebie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:42 Ja bym nie zmieniła a dodała sobie: 1) odwagi 2) mądrości 3) włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:48 ale co włosów? :> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:51 No dodałabym sobie trochę włosów na głowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:48 nic. akurat jestem na etapie skrajnego zadowolenia z mojego życia i z siebie samej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smutna_kobieta Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:48 Złota Rybko... Spraw proszę, aby poczucie klęski, które mnie dziś dopadło obróciło się w radość... Daj mi nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:50 Ja bym chciała od złotej rybki cały basen złotych rybek spełniających życzenia :D A jak by się nie dało to chcę być chuda, piękna i wybitnie inteligentna. I żeby wszyscy faceci na mnie lecieli. Kurcze, zrobiły się cztery, muszę coś wywalić. No dobra. Nie muszę być chuda :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 19:55 ale ja muszę być chuda niewymagająca nawilżenia i wiecznie gładka (bez zarośli tu i tam) Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 20:02 wymarzona robota za atrakcyjną pensję skóra gładka jak ze zdjęcia obrobionego w photoshopie umiejętność czytania w cudzych myślach :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 21:04 kasiaaaa24 napisała: > Złowiłyście złotą rybkę i możecie zmienić w sobie 3 rzeczy. Co > byście zmieniły w zachowaniu lub wyglądzie – jeśli oczywiście macie > sobie coś do zarzucenia :) Wszystko u mnie świetnie. Gdyby jednak złota rybka nalegała to z wielkimi oporami mogłabym być tylko 10 kg młodsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 26.03.08, 21:30 1. Chcialbym miec dodatkowa parek rak, dzieki ktorym moglbym pracowac w cyrku u zarabiac kokosy jako czlowiek pajak. 2. Chcialbym miec dodatkowe oko, ktorym mogblym widziec przez ubrania. 3. Chcialbym abym zamiast wlosow rosla mi welna, dzieki ktorej mogblym szyc sobie za darmo skarpety na zime. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 08:11 Ja z 8 kg mniej i tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: słonko przez cały rok-moje pobożne życzenie. 27.03.08, 12:19 Czyżby Was - Górali Niskopiennych - chmury naszły i białe ustrojstwo przysypało? A u nas słonko właśnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: słonko przez cały rok-moje pobożne życzenie. 27.03.08, 12:33 Najszły, oj najszły. Dziś jest jeszcze ok, ale co sie działo w lany poniedziałek i poświateczny wtorek - szkoda gadać... A dziś raz słońce raz chmury, brrrr. Rano włączyłam sobie Grechutę "Wiosna ach to ty", żeby nie zapomnieć w jakiej porze roku siem znajdujem obecnie :) Lupus, pożycz troche słonka =] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: słonko przez cały rok-moje pobożne życzenie. 27.03.08, 13:14 nuova napisała: > Najszły, oj najszły. > Dziś jest jeszcze ok, ale co sie działo w lany poniedziałek i > poświateczny wtorek - szkoda gadać... A dziś raz słońce raz chmury, > brrrr. Rano włączyłam sobie Grechutę "Wiosna ach to ty", żeby nie > zapomnieć w jakiej porze roku siem znajdujem obecnie :) > > Lupus, pożycz troche słonka =] O - proszę bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: słonko przez cały rok-moje pobożne życzenie. 27.03.08, 14:38 Oooo, widzisz, no to juz do mnie dotarło. senkju :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 12:17 W sobie? Hmm, ja bym wolała o domek w Portugalii prosić. Ze swoim wyglądem jakoś sobie radzę, a dwustu tysięcy z kapelusza nie wezmę. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 12:22 Poprosiłabym o - taką megaoptymistyczna wiarę w siebie, taką co nie dopuszcza żadnych dołów i sprawia ze człowiek idzie przez zycie jak burza - dłuższe i szczuplejsze nogi - żebym moja potrzeba snu skróciła się 9,5h do powiedzmy 6,5h na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
inspirationlane Re: Trzy życzenia do złotej rybki :) 27.03.08, 14:22 chcę: - aby Misia wróciła do Polski - kręcone włosy - aby taki jeden w końcu się odezwał, a nie demonstracyjnie milczał ;] w zamian kupię rybce pięć kilo żarcia akwariowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś