forumowicz_pospolity 12.04.08, 14:49 ...o takich oto tancerzach? polscy faceci:) www.badboys.pl/index.php?page=galeria1&lang=pl byłyscie na takich pokazach,chciałybyscie a moze nie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:52 oh, my! ten wzrok spod pachy! leżę i kwiczę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:54 Mnie to nigdy tacy chłopcy jakoś nie kręcili:) Ale może jakaś dziwna jestem, nie wiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:56 mr.perfect i Ferico-mistrzowie swiata...poszlabym nawet na takie cos..bym zdechla ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:58 Rany, jakbym się nazywała Ozdoba to bym se zmieniła... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:00 a.part napisała: > co ten Ozdoba taki żółty hę??? może już troszkę nieświeży? Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:02 tak myslisz? ja to pomyslałam od razy o żóltaczce :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:07 żółtaczka, rzeżączka, co za różnica? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:11 no tak nie ma sie co zagłebiać - to i problemu nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:12 o zagłębianiu zdecydowanie nie ma mowy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:56 Mnie się nigdy to nie podobało. Ale ja na przykład jestem przeciwwagą mojej siostry, która a i owszem, a nawet wszystkie numery Cosmopolitan ma i w ogóle w tym trendzie Cosmo-wyzwolonym pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:58 Mati z koleji jest wersja dla panow YMCA Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:02 skitelsowa napisała: > Mati z koleji jest wersja dla panow > > YMCA oni chyba wszyscy są z kolekcji dla panów ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:02 Też kolekcjonowałam Cosmo, ale jak miałam 18, 19 lat i byłam potwornie naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: co sądzicie... 12.04.08, 14:58 No jest na co popatrzeć. Mogliby zostać moimi sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:01 Ja się kiedyś z jednym takim umawiałam. Dawał mi wieczorem popisy przed kamerką i to mi wystarczy na całe życie. ;) Nie kręcą mnie. Kiedyś może kręcili, ale zdałam sobie sprawę z tego, że dobrze wyrzeźbiony kawał mięsa nie wystarcza aby wskrzesić we mnie większe emocje. Teraz to co najwyżej uśmiech politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Dorian. 12.04.08, 15:08 Tylko on jest moim zdaniem przystojny. Pewnie dlatego, że ma zdjęcie w garniaku, a ja wolę tak ubranych panów niż rozebranych. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:06 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie moja bajka, a te ich spojrzenia, miny, co jedna to lepsza;)) moglabym sie z nimi(z nich)posmiac, ale nie podkreciliby mnie seksualnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:10 myśle że do patrzenia i macania mięsko niezłe ale zeby sie tam od razu podniecać to hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:11 a.part napisała: > myśle że do patrzenia i macania mięsko niezłe ale zeby sie tam od > razu podniecać to hmmm ja się bardziej podniecam kurczakiem z patelni grillowej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: co sądzicie... 12.04.08, 16:44 oj chyba się podnieciłam na myśl o zapachu kurczaka z grilla :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:07 a.part napisała: > ciekawe czy można ich dotykać :DDD z tego co pamietam Ozdobe jak tokował w jakims szoł to chyba mozna jakos delikates natomiast obopólne aktywne "dotykanie" to już niekoniecznie;) ale juz dosc dawno to widziałem wiec moge nie pamietac za dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:09 a bo się tak nad pośladkami zaczęłam zastanawiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: co sądzicie... 12.04.08, 15:08 byłam na takim pokazie i bynajmniej nie chodzi sie na nie w celu, w jakim mezczyzni wybieraja sie na podobne atrakcje ze strony półnagich pań. Nie musze chyba mówić, że kobieta jest nieco inaczej skonstruowana niż mężczyzna i z tego względu na widok wijącego sie miesniaka nie przemoknie do kolan ;) byc moze, gdyby miesniak ten jeszcze autentycznie sie jej podobal (powalala na kolana), ale o ile faceci do kobiet maja raczej zblizone wymagania (stawiaja na ilosc)o tyle ,dla konkretnej kobiety ciezko znalezc "wyglądowy" ideał meżczyzny (stwaiaja na jakosc) z tego wzgledy panowie tanczacy na tych pokazach nie przypadna do gustu nawet polowie obecnych na nich pań. Na pokazie , na ktorym bylam nie wystepowal zaden mezczyzna ,ktorego nie wyrzucilabym z lozka , ale milo bylo popatrzec i posiedziec przy piwku, meski striptiz to dla mnie byla raczej ciekawostka i jakas odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ale mają ksywki, hihi - Devin, Mati 12.04.08, 16:42 jeszcze głupsze, niż tancerki z Crazy Horse Nie chadzam, wisi mi. Preferuję kameralność, czyli jeden facet i domek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bruiser_from_hell Re: ale mają ksywki, hihi - Devin, Mati 12.04.08, 19:30 bRZkA lFlrDO,dBRZe Vesz ż e z CzM dO lDZi dBrzE,ż E tN jDn cE cHćŁ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ale mają ksywki, hihi - Devin, Mati 12.04.08, 23:17 excusez-moi? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co sądzicie... 12.04.08, 19:26 :) hahaha Ci chlopcy bywaja we Wro na wystepach, bylam na czyms takim raz jeden i przy odpwiedniej zawartosci % we krwi nawet dalo sie pobawic;) jeden zlozyl mi autograf na dekolcie markerem (na szczescie zmywalnym!-szybka kapiel przed spotkaniem z ukochanym i juz;p) Odpowiedz Link Zgłoś
bruiser_from_hell Re: co sądzicie... 12.04.08, 19:32 MrKr,kMszT,a PźNj lZnE cckV pRZZ cHłPkA Odpowiedz Link Zgłoś