wielo-kropek 17.04.08, 23:01 Czy wasi faceci kochaja was zadawalajaco i wystarczajaco? Byc moze chcialybyscie zeby kochali was wiecej, mocniej, silniej lub czulej. Jak z tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: Kochaja was 18.04.08, 13:39 Kochał i kocha mnie w stopniu zadowalającym. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Kochaja was 18.04.08, 14:03 mini_kks napisała: > Kochał i kocha mnie w stopniu zadowalającym. rozumiem, ze stopien nasilenia emocji jest dla cie bie wystarczajacy. czy w takim razie, jezeli posiada on jeszcze wolne rezerwy emocjonalne, moze sobie on pozwolic jeszcze na kochanke?? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kochaja was 18.04.08, 15:51 Może, bo my już nie jesteśmy ze sobą. Ale wtedy to nie będzie kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kochaja was 18.04.08, 14:08 Chciałabym, chciaaaaałaaaaa, chciałabym, chciała....żeby tak jak młotkowy mnie kochał normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Kochaja was 18.04.08, 14:29 kocha wystarczajaco, tylko zeby jeszcze wiecej myslal do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Kochaja was 18.04.08, 14:34 speedymika napisała: > kocha wystarczajaco, tylko zeby jeszcze wiecej myslal do tego :) rozumiem, ze myslec bedzie on dopiero wtedy, kiedy zacznie postepowac tak, jak to TY sobie wyobrazasz, ze powinien postepowac. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Kochaja was 18.04.08, 15:14 na takie cuda to nie licze... wystarczy na poczatek ze wreszcie przestanie: - ubierac sie na siedzaco na lozku bardzo wczesnym rankiem kiedy ja spie w najlepsze (strasznie to wybudza takie hustanie lozkiem) - mlaskac glosno jak je (slyszalnosc w calym domu, wlacznie z zamknieta lazienka), NIE CIERPIE TEGO - bedzie reagowal na wyswietlone nieodebrane polaczenia ode mnie troszke szybciej niz po paru godzinach - bedzie umial rownowazyc zarty i docinki na moj temat - z jakimis komplemetami, tak zebym nie slyszala co chwile tylko glupich zartow To chyba nie jest strasznie duzo wymagan? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Kochaja was 18.04.08, 15:19 speedymika napisała: > na takie cuda to nie licze... wystarczy na poczatek ze wreszcie przestanie: > - ubierac sie na siedzaco na lozku bardzo wczesnym rankiem kiedy ja spie w > najlepsze (strasznie to wybudza takie hustanie lozkiem) > - mlaskac glosno jak je (slyszalnosc w calym domu, wlacznie z zamknieta > lazienka), NIE CIERPIE TEGO przeciez on daje wyraznie znac abys wstala i zrobila mu sniadanie :))) > - bedzie reagowal na wyswietlone nieodebrane polaczenia ode mnie troszke > szybciej niz po paru godzinach a co ma biedny zrobic jak w miedzyczasie jest zajety kochanka. przeciez sie nie rozdwoi. > - bedzie umial rownowazyc zarty i docinki na moj temat - z jakimis > komplemetami, tak zebym nie slyszala co chwile tylko glupich zartow > wiesz o tym, ze komplementy to tylko polowiczna prawda. chcesz aby ciebie oszukiwal?? > To chyba nie jest strasznie duzo wymagan? ;) hmmmm, chyba go nie rozumiesz (jak powyzej). :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Kochaja was 18.04.08, 15:52 eee, jakie sniadanie, ja zle rozsmarowuje maslo czy jakos tak... aaa... za grube kromki robie a jak sie ten raz w miesiacu z zona kocha to tv moze w trakcie ogladac?? to przy kochance tez ten chloerny telefon mozna odebrac chyba??? ma je mowic SZCZERZE... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Kochaja was 18.04.08, 15:58 speedymika napisała: > eee, jakie sniadanie, ja zle rozsmarowuje maslo czy jakos tak... aaa... za grube kromki robie > tylko cwiczenia czynia mistrza :))) a poza tym, troche serca dla steranego zyciem rano wstajacego malzonka:))) > a jak sie ten raz w miesiacu z zona kocha to tv moze w trakcie ogladac?? to > przy kochance tez ten chloerny telefon mozna odebrac chyba??? > jak kochanka za glosni sapie to i tak nic nie bedzie slychac co mowi:))) > ma je mowic SZCZERZE... :) :) :) > to jest zaprzeczeniem samym w sobie - to tak jak bym powiedzial "uczciwy i szczery polityk". :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Kochaja was 18.04.08, 16:05 jak swiat swiatem, to kochajacy maz przynosi zonie sniadanie do lozka.. :) ostatecznie moze pisac smsy :) nie widziales mnie wiec skad wiesz czy to niewykonalne powiedziec mi szczery komplement? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Kochaja was 18.04.08, 16:20 speedymika napisała: > jak swiat swiatem, to kochajacy maz przynosi zonie sniadanie do lozka.. :) PRZYSZLEJ ZONIE - tak!! :)) > ostatecznie moze pisac smsy :) > ma trzecia reke?? przy kochance dwie sa potrzebne do masowania biustu :))) > nie widziales mnie wiec skad wiesz czy to niewykonalne powiedziec mi szczery komplement? ;) > SZCZERY KOMPLEMENT - tak, ale .... czy .... to .... bedzie tez prawda?? :))) no coz, potwierdzasz zdanie psychologow, ze kobiety to lowczynie komplementow. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Kochaja was 18.04.08, 16:32 no co Ty na wenezuelskim serialu widzialam ze zonie tez sie nosi.. i w jakims "na wspolnej" tez ostatnio cos takiego bylo... a przeciez telewizja nie klamie... mowie o tej rece w ktorej zazwyczaj trzyma pilota od TV podczas sexu.. myslisz ze z kochanka nie wlaczaja telewizora?? psycholodzy wiedza za co biora kase... :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Kochaja was 18.04.08, 14:37 mój kocha mnie bezgranicznie :) bardziej już nie mozna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Kochaja was 18.04.08, 14:45 Kocha,ale po swojemu :P Po mojemu mógłby bardziej okazywać,że kocha :P Odpowiedz Link Zgłoś
efkoz Re: Kochaja was 18.04.08, 15:04 Kocha tak jak trza. Okazuje tak jak trza. Przytula jak trza. Nie mam żadnych uwag bo on taki jak trza! Odpowiedz Link Zgłoś
bellasorella Kocha, nie kocha..... 18.04.08, 17:06 Mój kocha mocno, ale mółby jeszcze bardziej :D Odpowiedz Link Zgłoś