soczewica 08.09.03, 23:16 to od północy zupełny ignor na prymitywa? :) w sensie: nic do niego, jak już to ewentualnie o nim? dzieci i ryby głosu nie mają? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:20 jeszcze chcialam go poprosic zeby zostal koniecznie :))) he he he... skad to sie urwalo??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:22 betty-bt napisała: > jeszcze chcialam go poprosic zeby zostal koniecznie :))) > he he he... skad to sie urwalo??? :))))) wolę nie wnikać. a i zajrzyj na dekameron, własnie wyznaczyłam nową nomenklaturę względem siebie :) respect... psie :) he he pies soczew (wściekły bullterier) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: betty-bt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:25 soczewica napisała: > pies soczew (wściekły bullterier) Raczej wściekła, nieułożona suka. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:29 no popatrz betty, karaluszek znów się wtrąca. tak naprawdę żyć bez nas nie będzie mógł - gdybyśmy mu nie były do niczego potrzebne, machnąłby ręką na ignor. a już cierpieć zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:31 soczewica napisała: > no popatrz betty, karaluszek znów się wtrąca. > tak naprawdę żyć bez nas nie będzie mógł - gdybyśmy mu nie były do niczego > potrzebne, machnąłby ręką na ignor. > a już cierpieć zaczyna. wszedzie go pelno :)))) ignor respekt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:35 betty-bt napisała: > ignor sia la la la la (na melodię Boney M Show me emotions) > respekt :))) _DA'_ respect!!!* to ja idę pod pana prysznica :) za minut wracam pięć :-) i będziemy dalej ignorować :))))))))))))) *jakże slangowo brzmiące "the" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:43 soczewica napisała: > _DA'_ respect!!!* > *jakże slangowo brzmiące "the" ;-D hiphopowo! je je , brzdek brzdek :-) czekam z wyrazem ignorancji na twarzy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=7852103 betty-bt napisała: > soczewica napisała: > > > _DA'_ respect!!!* > > *jakże slangowo brzmiące "the" ;-D > > hiphopowo! je je , brzdek brzdek :-) > czekam z wyrazem ignorancji na twarzy ;-P > > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica a tak w ogóle... 08.09.03, 23:50 to jak minął wieczór miłym paniom? :) ja się wybrałam z przyjaciółką na zwiedzanie trasy autobusu, bo taki jeden zmienił trasę i trzeba się było zorientować, gdzie jedzie. rozczarowanie. płaszów straszna dziura. a potem przez pół miasta na wrocławską, żeby zdobyć serek pleśniowy. no i niech mi się teraz odbije... :) respect, ziomale! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: a tak w ogóle... 08.09.03, 23:58 soczewica napisała: > to jak minął wieczór miłym paniom? :) > ja się wybrałam z przyjaciółką na zwiedzanie trasy autobusu, bo taki jeden > zmienił trasę i trzeba się było zorientować, gdzie jedzie. rozczarowanie. > płaszów straszna dziura. > a potem przez pół miasta na wrocławską, żeby zdobyć serek pleśniowy. no i niech > > mi się teraz odbije... :) > > respect, ziomale! mnie nie pytaj! ja caly dzien w sieci siedzialam i czekalam az lokens podsunie teksta na siewke ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: a tak w ogóle... 09.09.03, 00:00 betty-bt napisała: > mnie nie pytaj! ja caly dzien w sieci siedzialam i czekalam az lokens podsunie > teksta na siewke ;)))) tak, no a potem znowu jakiś Nos Śledczy powie, ze życia nie mamy jedna z drugą. nic to. respect dla sieci! :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: a tak w ogóle... 09.09.03, 00:03 soczewica napisała: >> tak, no a potem znowu jakiś Nos Śledczy powie, ze życia nie mamy jedna z drugą. > nic to. respect dla sieci! :) respect dla forum :) respect dla IQ :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: a tak w ogóle... 09.09.03, 00:15 betty-bt napisała: > respect dla forum :) > respect dla IQ :) respect dla respect! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:48 betty-bt napisała: > hiphopowo! je je , brzdek brzdek :-) > czekam z wyrazem ignorancji na twarzy ;-P ROOOOOOOOOOOTFL!!!!!! oszalałam z radości :))) a facet mojej przyjaciółki oświecił nas, że hiphopowcy posługują się głównie czterema słowami: cyce. dupa. siewka! blanty! no ale te wyrazy ignorancji na twarzy mnie rozniosły na amęnt :) buehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:51 soczewica napisała: > ROOOOOOOOOOOTFL!!!!!! > oszalałam z radości :))) > a facet mojej przyjaciółki oświecił nas, że hiphopowcy posługują się głównie > czterema słowami: > cyce. > dupa. > siewka! > blanty! a co to siewka i blanty??? :) > no ale te wyrazy ignorancji na twarzy mnie rozniosły na amęnt :) buehehehehe. eminem z takim zasuwa :) jutro kupie sobie taki bialy podkoszulek :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:54 betty-bt napisała: > a co to siewka i blanty??? :) siewka to coś w rodzaju sie ma, na dzień torby i na do wzobaczenia. a blanty - hehe, blunty, skręty czyli. > eminem z takim zasuwa :) jutro kupie sobie taki bialy podkoszulek :) i będziesz się z ludźmi witać, kładąc im głowę na ramieniu, piątję uprzednio przybiwszy? :) respect :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:56 :)))) nawet sprobuje tak zatanczyc wypasiewczo! czy jak to sie mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: betty-bt!!! 08.09.03, 23:59 betty-bt napisała: > :)))) nawet sprobuje tak zatanczyc wypasiewczo! czy jak to sie mowi... ja przy ostatnim takim tańcu, symulującym stosunek zresztą (wiesz, rączki prosto przed siebie-i za dupę-przed siebie-i za dupę, przy czym dupa się gibie w przód i w tył, trochę to podobne do narciarstwa alpejskiego) wjechałam w ścianę i mam teraz strupki na lewej grabie. respekt dla strupków! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: betty-bt!!! 09.09.03, 00:05 soczewica napisała: > ja przy ostatnim takim tańcu, symulującym stosunek zresztą (wiesz, rączki > prosto przed siebie-i za dupę-przed siebie-i za dupę, przy czym dupa się gibie > w przód i w tył, trochę to podobne do narciarstwa alpejskiego) wjechałam w > ścianę i mam teraz strupki na lewej grabie. > respekt dla strupków! probowalas juz tego? respect dla zazdrosci !!!!!!!!!! ja sie czaje, ale moze wkrotce sie gibne :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica CO ZA PORAŻKA!!! 08.09.03, 23:52 > cyce. > siewka! > blanty! ale dałam ciała! czwarte słowo to oczywiście ziomal a nie dupa. porażka. noł rispekt, wściekłe bullteriery... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica o, godzina zero wybiła 09.09.03, 00:01 chyba czas schować się pod stoły i zatkać uszy w oczekiwaniu na jakąś plozję? Odpowiedz Link Zgłoś