minasz 27.04.08, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coyotegirl1 Re: Forum dresiar 27.04.08, 21:16 a ja to sie nawet już zapisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Forum dresiar 27.04.08, 21:22 Ale jaki jest Twoj problem Minaszku? Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Forum dresiar 27.04.08, 21:24 nie ma odpowiedniego dresu żeby go przyjęli :)) Bo na FK tylko różowe z połyskiem się nosi i szpilki do tego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Forum dresiar 27.04.08, 21:30 i oczywiscie z brokatowymi, zlotymi nadrukami. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Forum dresiar 28.04.08, 00:36 bez przesadyzmu idiotek tak,ale nie dresiar Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Z poradnika znawcy dresiar 28.04.08, 02:06 Rodzaje dresiar: a) dres z dwoma paskami - dziewoja czuje sie niedowartosciowana. Dlugo czeba ja namawiac na jakies ostrzejsze fiki-miki Targa pałe calkiem niezle, jednak z powodu braku pewnosci siebie nie mozna liczyc na "polyk" b) dres z trzema paskami - klasyczna dresiara. Lubi machać skórką swojego misia. Chetnie daje sie nadziac na "ruszt" Lubi dlugo bawic sie wedzidelkiem i krecic pazurkiem w kakaowym oczku c) dres czteropasiasty - jest to dresowa ksiezniczka. Nie daje kazdemu tylko dlatego ze ma ogolona glowe i zajefajne strajpy na nogawkach. Kobiety tego typu poluja na meszczyzn z wlasnym srodkiem transportu (bejca, wzglednie golf 4) Dodatkowo liczy sie takze kolor tegoz dresu. I tak: a) dres rorzowy: w dziecinstwie lubila bawic sie lalkami. Jako ze duzo czasu spedzala na ich czesaniu i ubieraniu w ubranka, ma magiczne rece. Twoj "przyjaciel" w jej dloniach jest tak bezpieczny i troskliwie pielegnowany, jak pieniadze emeryta na koncie ojca Tadeusza (znaczy sie jedynie slusznego radia b) dres ciemnego koloru (czarny, granatowy itp.) Niestety, jej psychika zostala naruszona w dziecinstwie przez satanistyczne zespoly taneczno-wokalne takie jak "Papa Dance", "Kombi" oraz "Roxxet". Odradzam Dawac jej cokolwiek "do dzioba" Takze w kalsycznym seksie radze wybierac pozycje, w ktorych ona jest odwrocona do Ciebie plecami (podobno nauka szatana nigdy nie idzie w las c) Dres roznokolorowy - ostatni chit sezonu! Z racji tego, ze na stadionie coraz trudniej o porzadny ortalion, wiele dziewczat zaczyna odwiedzac sekondhendy i sklepy z "prawie nowa odzieza" A tam, jak wiadomo - do wyboru, do koloru. Sikorki w takich sz(m)atach Same nie wiedza, czego hca. Po nich mozesz spodziewac sie praktycznie wszystkiego. Na poczatku wydaja sie byc niesmiale, jednak przy odrobinie inwencji z twojej strony, mozesz zrobic z nia praktycznie wszystko - od klasyczneko polyku po boba na klate. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Z poradnika znawcy dresiar 28.04.08, 02:12 ja chce z dresiara rurzowa w 3 paski Odpowiedz Link Zgłoś
nie.grzeczna.kobieta Re: Forum dresiar 28.04.08, 09:32 no wiedziałam po prostu wiedziałam.. już teraz wiem dlaczego tak trudno mi się tutaj zaasymilować, w szafie żadnego dresu w jedynie słusznym kolorze jaskrawego rózu tudzież jego odcienia... wszystko jasne:))dresiary wstretne zepsuły takie fajne forum..do solarium uciekać, a nie psuć foruma:)))) Odpowiedz Link Zgłoś