agulka1821 18.08.07, 17:04 CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE CZY BĘDĄ KOLEJNE AKTUALIZACJE LIST RANKINGOWYCH W GDAŃSKU.. BO TERAZ OGŁOSILI LISTE PRZYJETYCH A MIAŁAM NADZIJĘ ŻE SIĘ JESZCZE DOSTANĘ...:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: !!!!!!!!!!!!!!!1AM GDAŃSK!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.pro-internet.pl 18.08.07, 18:30 Dzowniłam tam wczoraj i pani powiedziałą mi, że listy rankingowe z reguły nie ulegają już zmianie, gdyż nawet gdyby ktoś zrezygnował , co jest mało prawdopodobne, na jego miejsce należy przyjąć te wszystkie osoby, które mają po 223pkt, a limit przyjęć i tak został już przekroczony, ja mam 221 pkt, i za rok dostaje sie bez poprawianie matury, a rok przezimuje na fizjoterapii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzer Re: !!!!!!!!!!!!!!!1AM GDAŃSK!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 19:35 no wlasnie... co z tym poprawianiem matury mam 214 chcialam na lek, ale przeciez w przyszlym roku moga wyrznac takie progi ze sie nie pozbieramy nie wiadomo czy to wystarczy, chyba lepiej poprawiac ale to az smiesznie brzmi zeby miec 77% z rozszerzonej i poprawiac bo jednak za malo..eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szertyskin Re: !!!!!!!!!!!!!!!1AM GDAŃSK!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.tktelekom.pl 18.08.07, 22:26 luzer tak samo mi sie to wydaje smieszne ale co zrobic .. Odpowiedz Link Zgłoś