Dodaj do ulubionych

Pamiętacie włochate nózki u babek ;-))

IP: 195.205.190.* 10.09.03, 15:37
Od razu zaznaczam, młodzież nie docenia takich bo ich nigdy nie widziała i
nie dociera do nich że tak było. Ale ja przypominam że jeszcze nie tak dawno
było jak depilowały się tylko wtedy gdy miały zarost na twarzy albo męskiego
rozmiaru kudły na nogach czy rękach.
Ale ten delikatny włos to był pobudzający wyobraźnię szczegół dla wielu
facetów. A dziś mamy golce jak po chemioterapi plus pryszcze i krosty.
Czy wróci jeszcze tamten styl?
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Chciałam sprostować, iż.... 10.09.03, 15:42
      ..ja z upodobaniem hoduję kłaki na przedramionach (na nogach depiluję) i nie
      hołduję modzie do końca. Jak się komu moje kłaki nie podobają to niech się
      odwróci w drugą stronę.
      Oddać naturze co jej!
      • l2m Re: Chciałam sprostować, iż.... 10.09.03, 16:56
        O, to, to, pajdeczko! Nóg też nie golę ani nie depiluję.
    • melitele Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) 10.09.03, 19:36
      mam nadzieję, że to już nie wróci. A tak poważnie, to przecież ciągle się zdarzaja takie
      widoki. W końcu do prywatna sprawa, nie? W wakacje widziałam w Kołobrzegu babkę w
      wieku ok. 30 - 33, która miała nogi udekorowane pięknym, mocnym, czrnym włosem, i
      najwyraźniej nie odczuwała z tego powodu dyskomfortu, mało tego: ma męża. Więc te
      włosy to sprawa nie tylko prywatna, ale i mało istotna.
      • anahella Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) 11.09.03, 03:11
        melitele napisała:

> mało tego: ma męża.

A zatem zasada jest, ze maz jest odwrotnie proporcjonalny do klakow na
        nogach?;)))))))))
    • Gość: stokrotka Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) IP: *.nysa.ws 10.09.03, 19:44
      A ja sobie nie wyobrażam chodzić z kłakami!!! Fuuuuuuuuuuj!
    • Gość: lola Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:49
      A ja znam facetów i to kilku którym podobaja sie mocne brunetki, a zwłaszcza
      jak maja taki malenki wasik nad warga, to ich rajcuje. Zaznaczam ze tak nie
      wyglądam, ale potrafie zrozumiec, ze ludzi rajcuja rózne rzeczy.
    • Gość: wiki Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 19:51
      Pare razy spotkalam sie z ogloszeniami towarzyskimi panow szukajacych ...
      partnerek z owlosionymi nogami.
      • pollka Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) 11.09.03, 03:31
        ja od wieku 13 lat mam nad gorna warga. Facetow rzeczywiscie to napalalo.
        Mowili ze to dowod ze jestem goraca dziewczyna.
        Dla mnie to byl istny koszmar, zaczelam golic jak tylko wyrwalam sie z rak
        matki.

• anduu teraz dżinsiary sie nie depilują 11.09.03, 11:36
      bo po co.
      Ich ideałem był zawsze twór zwany babochłopem.
      • pajdeczka Re: teraz dżinsiary sie nie depilują 11.09.03, 11:39
        anduu napisał:

> bo po co.
        > Ich ideałem był zawsze twór zwany babochłopem.

Się lepiej przyczep do wydepilowanych maminsynków. Podnosi taki pachę - a tam
        nic, goło, jak u niemowlęcia. Albo włosy na klatce piersiowej - dla
        stuprocentowej kobiety symbol męskości. Żeby je zobaczyć trzeba udać się do
        najbliższego ogrodu zoologicznego. Wszelkie działanie wbrew naturze z czasem
        obraca się przeciw człowiekowi.
        • pollka Re: teraz dżinsiary sie nie depilują 11.09.03, 12:36
          racja pajdeczko. Teraz nie ma prawdziwych facetow. Wszystko to wypachnione
          wykremowane z kolorkiem we wlosach fuuuuu

Ja juz wole faceta malpe - owlosionego pachnacego samcem.
          A obecny facet to nawet nie wie co to prawdziwa kobieta, woli plastykowa lalke
          • Gość: facet Re: teraz dżinsiary sie nie depilują IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 11.09.03, 13:17
            Ale zescie dały nam facetom popalic
            • pajdeczka Re: teraz dżinsiary sie nie depilują 11.09.03, 13:19
              Gość portalu: facet napisał(a):

> Ale zescie dały nam facetom popalic

Dałyśmy popalić "gumkom od majtek". Prawdziwych facetow nie ruszamy.
              • Gość: facet Re: teraz dżinsiary sie nie depilują IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 11.09.03, 13:21
                I zrozum chłopie kobite:)
              • anduu Re: teraz dżinsiary sie nie depilują 11.09.03, 14:34
                pajdzeczka przecież wszyscy wiedzą że nie jesteś prawdziwą kobietą
    • luiza-w-ogrodzie Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) 11.09.03, 13:24
      Moja babka nie miala wlochatych nozek, wiec nie pamietam.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
      • balbina2 Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) 11.09.03, 13:30
        A moja Mama miała! Miała zawsze szalone powodzenie i ogromnie podobała się
        mężczyznom. Dlatego m.in. nie mogła zrozumieć, czemu zaczęłam sobie depilować
        nogi, kiedy zaczęły porastać włoskami. "Dziewczyno - mówiła - ja w życiu sobie
        nóg nie depilowałam ani nie goliłam, a wszyscy się nimi zachwycali, tylko sobie
        krzywdę robisz!" Nogami Mamy zchwycano się w latach 40-50-60tych, wtedy chyba
        po prostu nastała taka moda na zgrzebność z konieczności, no i te kobiety na
        traktory, robotnice itp. Przecież w innych krajach nawet kilkadziesiąt lat temu
        kobiety goliły nogi.
    • Gość: remedy Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) IP: *.polkomtel.com.pl 11.09.03, 13:53
      Podobno w Stanach jest wielki powrót włochatej nogi ale nie wiem ile w tym
      prawdy?
    • Gość: cinka Re: Pamiętacie włochate nózki u babek ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:44
      na wykopaliskach sumeryjskich znajdowano juz tabliczki z przepisami na masci do
      depilacji. egipcjanki depilowaly cale cialo a glowy golily - faceci zreszta
      tez. w starozytnym rzymie w termach pracowal specjalny niewolnik zwany
      depilator [serio] do wyskubywania chetnym np wlosow pod pachami. to ze nasze
      babki nie golily nog to efekt rygoryzmu obyczajowego wielu wiekow
      chrzescijanstwa. po co mialy to robic skoro tych nog i tak oprocz meza [albo
      nawet i to nie, jesli bzykali sie poboznie przy zgaszonym swietle] nikt nie
      widzial? nogi golily tylko jakies bardziej eleganckie ladacznice i lafiryndy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka