bertrada 08.05.08, 17:57 Żeby tak człowieka prawie na dobę internetu pozbawić. To się w pale nie mieści. Kiedy ja przeczytam te wszystkie wątki? I w dodatku ta świadomość, że cię gdzieś opluwają i nie możesz się bronić. ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Luzik 08.05.08, 18:15 bertrada napisała: > Żeby tak człowieka prawie na dobę internetu pozbawić. No kurde! Miałaś cały dzień wolnego i jeszcze zrzędzisz. :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Luzik 08.05.08, 18:23 Żeby to jeszcze w dzień padło. Ale noc bez FK to noc stracona. Właściwie tylko w nocy nie było. Pół kolejnej doby szukałam tych cholernych haseł dostępu, bo oczywiście jak jest awaria to się jeszcze raz trzeba zarejestrować. Zabezpieczają się lepiej niż banki. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Przeklęta tepsa! 08.05.08, 18:17 mnie też ciągle tak w jajco robią panowie z mini biznesu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przeklęta tepsa! 08.05.08, 18:26 Mnie, ci z minibiznesu też kołowali dlatego ich zamieniłam na tych z maxibiznesu. Trochę jest lepiej. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Przeklęta tepsa! 08.05.08, 18:22 Mnie pozbawiają netu co piątek ok 19.00 do 8 rano w poniedziałek. Bo szkoda im płacić informatykowi za dyżur. Ale normalnie mam 1.5 Mbit i po korektach faktury płacę tylko 30 zł na miesiąc, więc nie pyskuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przeklęta tepsa! 08.05.08, 18:24 Weekend bez internetu?!?!?! Jak ty sobie z tym radzisz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Przeklęta tepsa! 08.05.08, 18:26 to ja nie wiem czy tak dobrze wychodzisz finansowo na tych brakach netu i pozniejszych korektach faktur.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś