Dodaj do ulubionych

mam depresje! faceci widzą we mnie tylko...

17.05.08, 23:43
mój biust!!! :((( nie ma mnie, są tylko moje cycki...:( matka natura pokarała rozmiarem 85 E i teraz cierpie... nie mam twarzy, nie mam osobowości... to ONE są wiecznie na pierwszym planie:( grrrr
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 17.05.08, 23:45
      Ciesz się, że masz jakiś atrybut.
      Gorzej jakby Cię w ogóle nie widzieli. ;)
      • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 17.05.08, 23:54
        taaak no umiejętnie wykorzystane ułatwia żucie niekeidy...ale miażdżącą przewage maja durnowate komentarze...te spojrzenia... to że czuję sie często jak laska do dymania , po prostu..tak na mnie patrzą ...sory , nie na mnie, na NIE :(
        • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:56

nie no.. ja tam widziałem całkiem ładne oczy... żadnych cycków na zdjęciu

-------------------
          Sudoku wciąga..
          • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:06
            :) cycki sie w kadrze nie zmieściły ;)
            • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 10:59
              To jakieś niedopatrzenie... miałem ocenić czy jesteś atrakcyjna wszak!!...
              proszę o resztę ;)))

-------------------
              Sudoku wciąga..
              • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 16:19
                i co ? ;) 8n pokazała gruby brzuch którego nie ma a ja mam cycki pokazać? ;)
                • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 11:55
                  Nie widziałem grubego brzucha 8n, którego nie ma...
                  ale wychodzi na to, że wielkich cycków również brak :P

-------------------
                  Sudoku wciąga..
                  • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:21
                    no i się doigrałeś ! ;P
                    • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:29
                      oj doigrałem się doigrałem.... :D

-------------------
                      Sudoku wciąga..
                      • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:30
                        cierp teraz katusze i boleści ;) ;P
                        • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:36
                          Ja???...
                          Raczej moge tylko stwierdzić, że od tej pory inaczej będe sobie Ciebie wyobrażał :P
                          Bardziej tak jak to na poczatku wątku opisałaś :D
                          A wcześniej widziałem wyobraźnią takie piękne czarne oczy ...

-------------------
                          Sudoku wciąga..
                          • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:40
                            ić ty przebrzydły ty ;) aaa nie mam czarnych, mam brązowo-zielone, tudzież piwne :P ale piękne :)
                            • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:42
                              Jedno jest pewne... jakbym TĄ wersje dostał wtedy gdy pytanie o atrakcyjność
                              zadałaś to miałabyś prawie max.. :D

-------------------
                              Sudoku wciąga..
                              • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:50
                                jak to prawie ??!! ;P
                                • simon_r Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 16:20
                                  Bo w tej wersji oczu brak...
                                  -------------------
                                  Sudoku wciąga..
                                  • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 16:26
                                    a nawet jakby były to i tak zostały by zepchnięte na margines, pominięte i wogóle nieskomentowane...:P niestety taka prawda, ja mam "oczy" kilkanaście cm poniżej miejsca gdzie można by się spodziewać ,aż sama jestem zaskoczona z jaka lubością mężczyżni wpatrują mi się głeboko, no , w oczy ;)
    • czarodziejka87 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 17.05.08, 23:53
      O, wspolczuje Ci szczerze, ja mam C i nad tym ubolewam a co dopiero E:(
    • gapuchna Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 18.05.08, 00:36
      Przyłączam się do współczujących - ja też mam straaaaasznie za duże!
      80 D - dla mnie masakra. Jak w nich biegać?
      • 1asiazielinska Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 18.05.08, 01:57
        zazdroszcze chociaz 1 wyzej bym chciala, mam niby od zawsze 75b ale
        w sumie to chyba i tego nie.....zalezy od stanika, czasem a jest za
        male to biore b a czasem b za duze...a poza tym mam dwa rozne
        rozmiary, cholera zebym miala lewy taki jak prawy to bym dala
        spokoj, ale ja mam kurcze krzywe te cyce....i to bardzo widac
        zreszta...krew mnie zalewa, myslalam o operacjii ale boje sie
        pierwszych tyg, cierpienia a poza tym po paru latach
        zwisajacych "niwiadomo co to"atam jednym daja za duzo innym nie
        rowno..co to za polityka.
        • gapuchna Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 18.05.08, 02:00
          Ja ci powiem - dziewczyno! Ty się ciesz, ze masz to swoje 75B. Nie jest źle, a
          na pewno lepiej, niż te większe. "Doświadczona" przez los ci to mówi!
          • wcalenietakimaly Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 18.05.08, 03:33
            Brazylijki nagminnie sobie zminiejszaja operacynie. Wie nie widze
            problemu.
            Dla mnie wielgachny biust to tragedia. Musi z wiekiem robic zwis.
            Potezny opad. Wole sterczace cytrynki trzesiatka sprezynujace.
        • premeda Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:51
          Mi też zawsze jeden z miseczki wyłazi :(
        • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:09
          dokładnie! ciesz sie i nie zazdrosc! nawet niewiesz jak to zycie utrudnia czasami
          • gaucho.1 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 07:44
            cookie_monsterzyca napisała:
            ...nawet niewiesz jak to zycie utrudnia czasami

jak utrudnia? kiedy? :)
      • youruichi Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 13:18
        normalnie, kup sobie dobry stanik

ja mam 60 H i biegam, nic się nie ruszy nawet;)
    • diabel-tasmasnki Daj fotę... 18.05.08, 06:25
      Oczywiście chodzi o fotę ich nie ciebie. Twarzy nie musisz pokazywać więc o
      anonimowość sie się martw.

>to ONE są wiecznie na pierwszym planie:( grrrr

Jeśli parzy się od frontu to taka jest prawda :-)
      • gaucho.1 Re: Daj fotę... 22.05.08, 07:46
        I mi :)
    • pospieszalska Piersi pozwalają facetą uniknąć patrzenia w oczy 18.05.08, 12:52
      Kiedyś taki plakat widziałam po ang z zabawnym rysunkiem
      Coś jest na rzeczy.
    • anieczkapoleczka Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:18
      Po sąsiedzku jest takie fajne forum o dobieraniu staników forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
      Prawidłowo dobrany stanik może sprawić że biust wydaje się mniejszy. I nie jest to efekt minimizera.
    • 8n Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:19
      ja nie mam piersi i faceci nie widzą mnie w ogóle.
    • dzikoozka Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:23
      Ja tam bym chciała zeby mnie tak los "pokaral" :))))))
      A tak to musze inteligentnom udawac.
    • dzikoozka Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:28
      3.14-czy-klak napisała:

> bo tu akurat Twoich cycków nikt nie widzi
      a szkoooodaaaaaaa ;))
      • 3.14-czy-klak Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:29
        a szkoda ? szkoda stoi w garażu:)
        • dzikoozka Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:34
          a szkoda całkowita na szrocie :))
          • 3.14-czy-klak Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:38
            po oszacowaniu przez biegłego?:)
            • dzikoozka Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 12:52
              rewidenta :))
              • 3.14-czy-klak Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 13:02
                osobistego;)
    • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:00
      Eeej, ale 85E to są całkiem małe piersi i dosyć spora tusza...
      • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:08
        ale właśnie u mnie nie, bo to są tylko cycki, tak ogólnie jestem w sumie szczupła i dlatego to tak kontrastuje :(
        • aquira Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:12
          Jeśli jesteś szczupła, to z pewnością 85E nie jest dla Ciebie. 85 jest na
          90-kilka do 100 cm w obwodzie! Ja chudzielcem nie jestem na noszę 60-tki, albo
          bardzo ścisłe 65-tki.
          Sprawdź mój post niżej!
          • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:22
            tzn może nie chudziutka i superzgrabna ale moim zdaniem rozmiar 40 przy wzroscie 175 i przy takim biuscie to jeszcze kwalifikuje sie do normalnj budowy ciala... niby 40 to taki juz z tych wiekszych rozmiarow ale jakos u mnie to sie tak rozklada na wzrost hehe ze tego nie widac tak... ;)
            • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:44
              No to tym bardziej, jeśli upierasz się, że masz ok.90-95 pod biustem, to albo
              masz źle dobrany rozmiar stanika, albo przesadzasz, bo miseczka E do takiego
              obwodu, to biust zaledwie proporcjonalny w kierunku małego.
    • aquira Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:10
      A na pewno jest to 85E? Zapraszamy na Lobby:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
      Ja noszę 28HH (brytyjskie, polskie jakieś 60M :P) i uważam, że mam całkiem małe
      piersi.
      • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:12
        A ty co cyganie cycki bedziesz sobie przyprawiać?

co sie będziesz ograniczać daj sobie od razu miseczkę
        ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

• aquira Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:16
          Przepraszam, to do mnie? Czy coś Ci sie pomerdało?
          • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:25
            do ciebie. i do wszystkich bab które cycki sobie powiększają za pomoca zmiany
            skali. mówie wam piszcie że macie od razu
            ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz
            • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:58
              Wiesz, to jest bardziej skomplikowana zabawa polegająca na skorelowaniu dwóch
              danych.
              Nie istnieje coś takiego jak miseczka Z, bo wielkość miseczki zawsze zależy od
              obwodu.
              Dopiero podanie dwóch wartości(obwód, miseczka) mówi cokolwiek o wielkości biustu.

A teksty o zmianie skali, to potrafią rzucać osoby żyjące z handlu stanikami 'do
              D(...)'.
              Bo jak ktoś do tej pory męczył się w 85E zamiast korzystać z uroków 70H,
              doskonale wie, co to jest przekleństwo żyjących swoim życiem piersi, niemożność
              zapięcia koszuli na wysokości biustu, to po prostu chce innej osobie pomóc,
              ułatwić życie. Z obsesją literkową nie ma to nic wspólnego.
              • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 19:07
                >Nie istnieje coś takiego jak miseczka Z, bo wielkość miseczki zawsze >zależy od
                obwodu.

> Dopiero podanie dwóch wartości(obwód, miseczka) mówi cokolwiek o >wielkości
                bius tu.

te to się zdecyduj istnieje ta miseczka czy nie bo w pierwszym zdaniu nie
                istniene a w drugim juz tak.

Ja mam ch..a długiego na 120cm a może nawet więcej. To tylko kwestia skąd
                zacznę mierzyć
                • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 19:36
                  Załóżmy, że istnieje rozmiar 65Z i 120Z - miseczki obydwu tych rozmiarów będą
                  różne mimo, że literka ma taką samą nazwę.

Zdecyduj się czy umiesz czytać: to co napisałam było spójne. Nie istnieje
                  'obiektywna' miseczka Z, istnieje rozmiar ze skorelowaną do obwodu miseczką Z.

Jeśli masz dziś wyjątkowe trudności z rozumieniem tekstu pisanego, polecam kurs
                  obrazkowy:
                  b75.blox.pl/2008/02/Stanikowy-Matrix.html
                  • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 19:43
                    Trochę bardziej skomplikowana lekcja:
                    b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html
                    I jeszcze jedno: nie porównuj swojego kompleksu na temat wielkości(niewielkości)
                    przyrodzenia do zwykłej chęci kupienia sobie części garderoby w odpowiednim
                    rozmiarze(z czym wiąże się spełnianie przez tę część garderoby jej funkcji).

Prościej mówiąc: załóż sobie na swojego 130cm penisa damskie wyszczuplające
                    figi, rób to każdego poranka przez 2 tygodnie i potem porozmawiamy, czy nie jest
                    dobrym pomysłem, aby pewne części garderoby były szyte z większej ilości materiału.
                    • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 20:16
                      teraz to mam już ch..a 1.5 metrowego bo mierze od podstawy nosa :)

ty tez zmiesz inaczej to jak nic ci ma miseczkę Z starczy -pomyśl tylko jakie
                      to będzie cudowne

• titta Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 18:13
                        Do pewnych ograniczonych jednostek tylko rozmiar przemawia... Niby
                        mezczyzni sa logiczni, a tak trudno ci pojac, ze literka przy
                        miseczce nie ma niz do rzeczy (sama w sobie) i nikt sie ja nie
                        dowartosciowuje (chyba tyko facet, leczacy kompleks swoich brakow
                        rozmiaram kobiecego biustu). Za to kobiety chca miec dopasowana i
                        wygodna bielizne.
                        • rose-ana Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 18:19
                          Racja, ja jestem filigranowa i mam niewielki biust ale rozmiar (wreszcie
                          prawidłowo dobrany) 70C/70D. A według obiegowej opinii C i D to duże lub nawet
                          bardzo duże biusty, obojętnie czy jest to 70C czy 85C. Na literki głupole patrzą.:)
                          • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 09:52
                            właśnie że nie patrzymy na literki. Literki to rzecz wtórna. My oceniamy na oko
                            czy jest duży czy nie, no ewentualnie porównujemy do naszej dłoni - jak nie da
                            sie objąć cycka bez naciągania palców to jest duży :-D
                            Większość kobiet ma biust 34x +-2 cale. Dla takich rozmiarów D to duży jest i
                            basta.

• aksamitka0 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 21:08
                  Strasne :-) ja mam 70E lub 65F zalezy do modelu biustonosza i moje piesi sa raczej male. Ale ciezko komus wytlumaczyc skoro uwaza, ze jest najmadrzejszy na swiecie ;-)
            • youruichi Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 19:51
              ale Ty głupiutki jesteś
    • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:13
      a w ogóle to lato idzie i znów wraca moja trauma- zakup kostiumu kąpielowego :( nigdzie w normalnym sklepie nie moge nic dla soebie znależć...jak znajde gdzieś cudem górę gdzie miseczka jest dobra na mnie, to gacie se moge 4 razy wokół tyłka owinąć bo są w rozmiarze 52 zazwyczaj :( a nie chcą mieszać rozmiarów :(
      • diabel-tasmasnki Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:28
        kup kostium w rozmiarze topless na pewno będzie ci pasował :)
        • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:34
          osz ty ;p wredoto :)
          • taki_s_obie Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:45
            lub plaza dla golasow, nawet oszczedzasz troche grosza.
      • panistrusia Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 17:46
        Tutaj o strojach kąpielowych na duże biusty(z osobno kupowanymi dołami) jest
        bardzo dużo:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=62804225

Obecnie w sklepie Brastop(internetowy) jest wielka promocja na stroje kąpielowe.
      • youruichi Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 21.05.08, 19:49
        w internecie jest full strojów, tylko poszperać, możesz zamówić 20 naraz i
        mierzyć je miesiąc
    • minasz Re: ale tłuscioch z ciebie 21.05.08, 19:47
      hehehehe

no dalej donies znow admince hehe
    • eluch_a Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 02:33
      Ja mam 80 D - i mnie wkurza, chciałabym mieć mniejszy. Wszystkie
      koszule mi się rozłażą na cyckach.
      • minasz Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 05:37
        i pewnie determinuje to tez twoj style zycia
        tzw kluchowatosc(nie sportowy) bo jak z balonami biegac?
        • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 16:24
          niekoniecznie, akurat pracuje fizycznie więc z tym nie mam problemu, wolnego czasu na sport nie musze poświęcać ...
        • eluch_a Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 14:23
          Nie :) Ja bardzo lubię sport, biegam, jeżdżę konno, na rowerze,
          uwielbiam długie spacery z psem.
      • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 16:21
        noo to jest tragiczne...albo próba zakupu marynarki ...ehhhhh...
    • mena122 ja mam 70 E, 18 lat i 22.05.08, 16:49
      bardzo lubię swoje piersi, podobają się facetom, i mi to nie przeszkadza :)
      • diabel-tasmasnki Ja mam 34 lata i 22.05.08, 17:47
        bardzo pododają mi się nastolatki z dużymi piersiami. :) Ok, jak widzisz mamy
        wspólne zainteresowania, lubimy te same rzeczy ...
        Myślę że powinniśmy się spotkać skoro tyle nas łączy. Co Ty na to?
        • aksamitka0 Re: Ja mam 34 lata i 22.05.08, 21:13
          Ty no ale 70 E to sa male piersi, rozumiem 70 JJ, ze sa duze, ale 70E???, no lekka przesada phi
    • mena122 poza tym, depresja z powodu dużego biustu?! n/t 22.05.08, 16:51
      • cookie_monsterzyca Re: poza tym, depresja z powodu dużego biustu?! n 22.05.08, 18:02
        o jezzzzuuuu noooo sie czepiasz szczegółow ;) taka mini depresja :)
    • rose-ana Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 18:08
      Moja koleżanka ma 80G, zna problem i też ubolewa. Trzeba umieć sobie z tym
      radzić, tzn. z sytuacjami gdy faceci reagują nie tak jak byśmy chciały. Ale gdy
      ma sie bardzo duży biust to bywa on tak.... hmmm, ewidentny (w sensie widoczny),
      że czasami nic sie nie da zrobić. Ta moja koleżanka jest wysoka i postawna, a i
      tak biust przesłania jej fizys.
      • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 18:49
        tzn ja pracuje akurat w takim miejscu gdzie miażdżącą przewage pod wzgledemilosci maja mezczyzni wiec wiesz, jak mijam w dzwiach grupe zlozona z osmiu samcow i kazdy z nich patrzy w jeden (a w zasadzie dwa punkty) to nie jest to zabawne, chociaz nie, w sumie to teraz juz jest, kiedys mnie to poeszylo strasznie, teraz juz nie, juz nawet ezczelne komentarze nie sa w stanie mnie zawstydzic...
        • rose-ana Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 19:41
          Wiesz, faceci tak maja, wzrokowcy do potęgi entej. Ja nie mam "problemu' dużego
          biustu, ale wystarczy, że założę mini a faceci w pracy też tylko w jeden punkt
          sie lampią. Ale olewam to.
    • foamclene Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 22.05.08, 20:44
      oj
      tez mam biust
      ale bardziej cierpie z powodu swojej glupoty
      :)
      • aguszak1 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 10:11
        dlaczego nie zdecydujesz się na operacyjne zmniejszenie biustu?
        • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:12
          bo nie mam tych kilku tysięcy złotych które mogłabym na to wydać a jakbym miała to i tak spożytkowałabym na ważniejsze cele:)
          • aquira Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:21
            A dlaczego nie zdecydujesz się na dobrze dobrany biustonosz? To potrafi naprawdę
            wyleczyć kompleksy.
            • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 15:37
              wiesz powoli powoooooli zmierzam w tym kierunku :) bo niepowiem, kiedyś się nosiło namioty co to zapięcie pod kark podjeżdzało... obecnie już nie... kidys nosilam niepamietam ile D, teraz mam to 85 E ale czuje ,że to jeszcze nie to, aczkolwiek już wygląda to inaczej :) poczytałąm wczoraj lobby i hmmm ten obwód jest za duży, nie podjeżdża ale jest za duży..
              • victoria1985 Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 16:22
                ja mam brytyjsckie 75g to na polskie bedzie chyba z J i jakos zyje
                czasem zdarzaja sie dziwaczne spojrzenia mezczyzn i komentarze ale
                ja sie z tego tylko smieje i nie przejmuje sie tym ubieram sie jak
                chce a jak sie komus nie podoba to niech niepatrzy
              • aquira Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 16:57
                I prawidłowo! :) Życzę powodzenia w znalezieniu swojego prawdziwego rozmiaru :)
                • cookie_monsterzyca Re: mam depresje! faceci widzą we mnie tylko... 23.05.08, 19:04
                  ale nadal jestem w szoku, że jest możliwe ,że i u mnie fiszbiny beda płasko do mostka przylegały i że to bedą dwie osobne, autonomiczne piersi ;)
    • 1memorka ja mam G 23.05.08, 11:49
      Ja mam wiekszy bo "G" i jakoś sobie radze w życiu. To kewstia
      ubrania. Jak chce/chciałam aby widzieli biust to zakładam cos z
      dekoldem i fakt...widza tylko biust. Ale potrafie to jakoś tam
      zatuszować i wówczas mam święty spokój.
      Jestem mężatką i nie zwracam uwagi na facetów. Już mi to lata
      kalafiorem.
      • errare_humanum_est Re: ja mam G 23.05.08, 12:03
        DEKOLTEM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka