Dodaj do ulubionych

Facet tygodnia

23.05.08, 19:06
Matt Pokora ;)

youtube.com/watch?v=fUeU9sp-aKw&feature=related
youtube.com/watch?v=2_cU2Oahz3Y
Obserwuj wątek
    • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:07
      bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh :] krzwólec
      • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:09
        GDZIE? ;]p
        • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:12
          na buźce przecież
          • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:15
            Ja nie widzę. Wyjmij ten palec z nosa i mi pokaż.
            • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:19
              Ty lepiej zobacz, co on pokazuje w drugiej minucie w klipie
              do "She's dangerous" ;DD
              • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:21
                co pokazuje ? napisz bo nie chce mi się znowu paczyć, coś stało mi
                się z paskiem na monitorze i zniknął ( ten z adresem www) nie wiem
                co się dzieje
                • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:23
                  Pewnie coś klikłaś.
                  A pokazuje... hm, dośc jednoznacznie, że ma ochotę na to samo, co
                  ja ;P
                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:25
                    znaczy? wykonuje technoruchy czy pokazuje siurka?
                    • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:27
                      Co to są technoruchy? ;D
                      • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:29
                        a takie róhy frykcyjne ;D
                        • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:30
                          Muszę do google.
                          • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:31
                            Nie, nie takie ;D
                            • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:33
                              no toja jósz niewiem
                              • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:35
                                No to lepjej otkliknij to i sprafć.
                                • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:36
                                  o niee no powiedz :}
                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:42
                                    Ale ja nie umiem...
                                    Zginasz ręce w łokciach i tak nimi ruszasz jakbyś, no nie wiem...
                                    podciągała się na drążku?
                                    • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:44
                                      hehe no super :D
                                      • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:45
                                        Ale on jest po drugiej stronie kompa...
                                        • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:47
                                          o matko wyjdz na ulicę miniesz dwóch lepszych. a co z tym kursem na
                                          prawko?
                                          • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:49
                                            W jakim kraju żyjesz? Co jeden to brzydszy ;/
                                            No chodzę :D
                                            • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:52
                                              no tak ale pokorak to polak i takich jak on jest trochę. i co nudy?
                                              • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:53
                                                On nie jest Polakiem.
                                                Pod TYM względem nudy.
                                                • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:56
                                                  jest chyba półpolakiem ? taki ma wygląd
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:59
                                                    Niemiec też wygląda jak Polak.

pl.wikipedia.org/wiki/Matt_Pokora
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:03
                                                    trochę jednak polak :
                                                    Urodził się w Strasburgu, w rodzinie polskich imigrantów.
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:06
                                                    Nie doczytałam.
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:08
                                                    taka z ciebie fanka ;P
                                                    to co z tym zaproszeniem? =)
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:09
                                                    Zaraz fanka... Jutro foto szczele. Albo teraz do monitora przyłożę.
                                                    Jest 5 dodatkowych miejsc ;D
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:13
                                                    fajnie =] jakbym miała jechać to z hopkiem
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:14
                                                    Może być z hopkiem.
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:17
                                                    =) no to wyczekuję zaproszenia
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:20
                                                    Już przyłożyłam ;)

Ej, ale my tak na serio?
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:22
                                                    yyyyyyyy. no myślałam ,że tak O.o
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:27
                                                    W sumie fajnie by było Was poznać.
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:36
                                                    no to się decyduj ;D
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:40
                                                    Jakiś zlocik? Gdzie Berta, Kitek i reszta?
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:46
                                                    nie wiem. nie boisz się?
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:47
                                                    A czego?
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:59
                                                    no tej konfrontacji
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 21:05
                                                    Że stwierdziłybyście, że jestem za ładna i robię Wam konkurencję, po
                                                    czym zgładziłybyście mnie? ;P

Ej, słabo mi... pierwszy raz nie jadłam obiadu i kolacji i nawet nie
                                                    byłam głodna. Zmartwienie robi swoje...
                                                  • nekomimimode Re: Facet tygodnia 23.05.08, 21:10
                                                    ta ja????? żartujesz chyba
                                                    to idz zjedz kolację. ja się opchałam słodyczami i też mi słabo
                                                  • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 21:12
                                                    Moze mam gdzieś jeszcze czekoladkę.
      • saszenka2 Re: Facet tygodnia 24.05.08, 01:36
        Jak facet tygodnia, to finalista Eurowizji z Rosji Dima Bilan, który
        fantastycznie wykonał we wtorkowym półfinale "Believe".
        • mini_kks Re: Facet tygodnia 24.05.08, 12:56
          Pokaż :> Może być facetem innego tygodnia ;)
    • kitek_maly Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:07

Kurka, no. Nie znam człowieka. ;-)
      • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 19:09
        Ja też nie :( znaczy, JESZCZE nie.
      • nuova Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:45
        Kitka, ja chyab zacznę omijać takiego typu wątki... Wyszło, ze nie znam ludzi ;|

;))
    • 8n Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:14
      z chłopcowych to mi się podoba tylko on
      ryan.330.ca/media/pictures/candid/new/new001.jpg aaach
      • mini_kks Re: Facet tygodnia 23.05.08, 20:15
        Już myślałam, że to Lee albo Tedder... a tu ten łajdaczek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka