Gość: Ciekawy IP: 10.30.42.* 26.06.01, 00:00 Mam auto od 12 lat i nigdy tego nie robilem w aucie. Gdzie (i jak) sie to robi? Z przodu? Z tylu? Na siedzaco czy lezaco? Przyznam, ze brakuje mi wyobrazni.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Momo Re: Milosc w samochodzie IP: *.cezex.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Mam auto od 12 lat i nigdy tego nie robilem w aucie. Gdzie (i jak) sie to robi? > Z przodu? Z tylu? Na siedzaco czy > lezaco? Przyznam, ze brakuje mi wyobrazni.... Jak Ci "się zachce" to i wyobraźnia ruszy, po co z góry układać scenariusz - spontaniczność się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Milosc w samochodzie 26.06.01, 00:00 Masz auto chy malucha? W tym drugim przypadku nie polecam nawet o tym myslec w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Tylko w samochodzie!!! IP: *.usask.ca 27.06.01, 20:38 Lepiej to robic w aucie niz w plenerze. Kiedys wyszlismy z auta aby robic to plenerze i ktos nam doszczetnie obrobil w tym czasie samochod. Stracilismy cala gotowke, dokumenty i aparat fotograficzny. Radze naprawde ze szczerego serca - w samochodzie - nawet jezeli to maluch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Milosc w samochodzie IP: 204.50.249.* 27.06.01, 23:55 W Ameryce Polnocnej milosc w samochodzie jest karalna,nie wolno tego robic. Mozna za to dostac artykul z kodeksu karnego i zostac skazanym. Ponadto moze sie urwac kierownica lub siedzenie.Resory trez moga sie powiginac. Odpowiedz Link Zgłoś