2szarozielone Re: nieporozumienie 04.06.08, 22:32 głupi enter :) napisałam facetowi smsa "kurde, żebyś Ty widział, co ja robię teraz z Twoim zdjęciem..." Odpisał mi: "mmmmrrrrrrr, tyle powiem" A ja je wrzuciłam na taką stronkę, gdzie mogę na nie nakładać różne babskie fryzury i makijaż... I jest to szalenie zabawne, a efekty stanowczo zbyt często przypominają piosenkarzy disco-polo i Zenka ze Złotopolskich. Ale wniosek taki, że wyrażam się nieprecyzyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: nieporozumienie 04.06.08, 22:40 Tez tak bym to odebrała. Nie inaczej. I nie możesz mu teraz prawdy powiedzieć bo będzie mu przykro;) Dla dobra sprawy czyli, żeby nie być ściemniarą zrob to co on myśli, że robisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: nieporozumienie 04.06.08, 22:42 No ale ile można? Chciałam sobie chwilkę luzu dać od niemałżeńskich obowiązków :) W afro mu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: nieporozumienie 04.06.08, 22:44 2szarozielone napisała: > No ale ile można? Chciałam sobie chwilkę luzu dać od niemałżeńskich obowiązków > :) Nie ma luzu. Póki jesteśmy młodzi i jeszcze nam się chce to nie ma luzu;) > W afro mu dobrze. Szara? A zrobiłabyś mi tak z jednym zdjęciem? Jedna fryzurę bo ja nie umiem? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: nieporozumienie 04.06.08, 22:45 a próbowałaś? to nietrudne :) jak coś, to mogę, ale lepiej jak sama będziesz kontrolować afekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: wrzuc link do tej strony 06.06.08, 01:06 hahahaha dziś zrobiłam się na dark-violet-vampa Odpowiedz Link Zgłoś