c43 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 14:59 Najlepszy serial SF Battlestar Galactica i LOST Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 15:04 Zapomniałam, że prócz CSI jeszcze Dr House. Ale ja mówię: zbyt mało jestem uzależniona, żeby powiedzieć, że oglądam nałogowo. Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 15:08 simpsons, boston legal, desperatki, grey`s anatomy, family guy, Odpowiedz Link Zgłoś
inhaler Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 15:14 Kiedyś Capital City, Crime Story, Dempsey&Makepeace, Miasteczko Twin Peaks i oczywiscie Przystanek Alaska. O ile pamietam nie przegapiłam żadnego odcinka. Potem wciagnęło mnie Archiwum X i Ostry Dyżur ale nie aż tak żeby czatować na każdy odcinek. Ostatnio 6 stóp pod ziemią, choć kolejne serie były coraz słabsze....teraz ogladam z doskoku różne serialiki ale nawet nie wiem kiedy je emitują, jak trafię obejrzę...faworyta narazie niet... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 15:52 kiedyś felicity potem losty i prison break ostatnio jerycho i ugly betty z polskich: "anarchia" i nic więcej chyba Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 17:46 widziałas ostatni odcinek stóp? Odpowiedz Link Zgłoś
white_caipirinha Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 18:42 nie widzialam bo jestem na 3 sezonie, ale czekam na moment (w ktorym jeszcze nie wiem co sie stanie :) z piosenka Breathe me by Sia Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 22:11 Ja stopy obejrzałam za jednym razem. Siedziałam cięgiem prawie dwa dni z małymi przerwami. Codowny serial. Ale miałam potem doła. Odpowiedz Link Zgłoś
inhaler Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 21:47 Przed ostatnim odcinkiem czytałam trochę w necie gdzie całe szczęście nikt nie puścił farby choć na wiki jest trop-nie wchodzić jak ktoś nie zna zakończenia!A potem sie zryczałam i zdołowałam na maksa...ten serial to napewno jeden z tych które będe wspominać z sentymentem... Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 16:24 Greys anatomy. Ostatnio CSI-ale tylko New York. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 17:51 Desperatki i Grey's Anatomy Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 17:55 dawno, dawno temu "z archiwum X" - nie było opcji, żebym opuściła odcinek. potem jeszcze ekstradycja, ostry dyżur (ale ten do pewnego momentu), północ-południe :D i przez jakiś czas oglądałam telenowele - zbuntowanego anioła i jakieś, nie pamietam tytułu, które leciały na tvn po faktach :) od ładnych paru lat nie wciągnął mnie żaden serial na tyle, żebym czekała na kolejny odcinek, kilka rzeczy mnie zainteresowało, ale nie na tyle., zebym z niecierpliwością czekała co bedzie dalej. no i jeszcze mnie bardzo wciagnęły, wręcz stały się na pewien czas nałogiem: dragon ball i cowboy bebop :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 18:01 no i jeszcze oczywiscie beverly hills 90210 i twin peaks. ale to juz w ogóle było dawno temu, prehistoria prawie ;) a ze szczeniecych lat to "siedem życzeń" uwielbiałam Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 18:11 Uwielbiałam angielski "Capital city"/strasznie dawno/ i "Sześć stóp pod ziemią" Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 19:10 A robisz coś w życiu poza oglądaniem tv? Spróbuj, szybko się odzwyczaisz, jeśli będziesz miała pilniejsze zajęcie w godzinie projekcji serialu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone argument "szkoda czasu"... 20.06.08, 21:19 ... i argument: "a robisz coś poza oglądaniem tv" - to głupie argumenty. Nie oglądam telewizji, nie mam nawet telewizora. Seriale mam na płytach - odcinek zazwyczaj trwa 20 albo 40 minut. Włączam, jak jem obiad, chcę się odstresować wieczorem, albo umawiam się z kumplami na piwo. Jak z bratem byłam w domu - robiliśmy sobie wielką miskę budyniu, wiadro herbaty i oglądaliśmy po nocy Seinfelda albo Friendsów - fajnie było :) Nie szkoda mi czasu na przyjemności, życie mam jedno i chcę żeby mi w nim było fajnie. I nie zastanawiam się nad każdą czynnością, czy wystarczająco wzbogaca mnie i dorobek ludzkości :) Zresztą - pożytek też jest, bo do części seriali nie mam napisów, lecą w oryginale i to jest chyba mój jedyny od dawna kontakt z żywym mówionym angielskim :) A poza tym - jak można uczestniczyć w pełni w kulturze nie znając zupełnie "Latającego cyrku" albo "Hotelu Zacisze"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Re: argument "szkoda czasu"... 21.06.08, 18:31 To trochę zmienia postać rzeczy, co napisałaś:) Ja przy obiedzie nałogowo przeglądam prasę internetową, zwłaszcza, kiedy nie mam na to czasu tak poza obiadem. Takie nałogi można mieć i nie rozumiem, po co się od nich chcesz odzwyczaić:) Po prostu w pierwszym swym poście wymieniłaś tyle seriali, że wyglądało to, jakbyś przez pół dnia nie ruszała się sprzed tv (też nie mam tv i nie wiem, które z seriali aktualnie są emitowane). A znajomość "Latającego cyrku Monthy Pytona", "Allo, allo" i pewnie jeszcze kilku innych seriali powinna być wręcz obowiązkowa, w kanonie lektur szkolnych! Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: argument "szkoda czasu"... 21.06.08, 18:40 No ja te seriale to w ciągu paru lat połykałam, a nie w miesiąc :) Prase internetową i tradycyjną to w pracy przeglądam - i służbowo, i dla przyjemności... Ja jeszcze uważam, że ciężko funkcjonować w społeczeństwie bez znajomości "Friends" :-D Ale to prywatne zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Re: argument "szkoda czasu"... 22.06.08, 15:11 A ja sobie nie wyobrażam okresu dojrzewania bez "Cudownych lat":) Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 20:05 Dexter,Chojrak i pierwszy sezon LOST.Teraz Dr.House. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1980 Re: nałogowo oglądane seriale 20.06.08, 20:56 Scrubs!!!!!!!!!!!!!!cudowne, uwielbiam dr Cox-moja miłość..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nemzi Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 00:32 Lost i Miasteczko South Park -------------------- skocz.pl/the_movie Odpowiedz Link Zgłoś
zakazwjazdu Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 09:20 CSI Kryminalne Zagadki Las Vegas - kapitalny serial ( z CSI tylko LV)... Poza tym jest jeden serial, który oglądam nałogowo. Zdecydowanie najlepszy serial w historii polskiej telewizji! Oczywiście chodzi o PITBULLA Patryka Vegi! Teksty z Pita już tak weszły do mojego i moich kumpli słownika, że nie witamy sie inaczej niż "siemasz". Ostatni odcinek 3 serii - niedziela 20.05 Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 09:44 Ja uwielbiam Plabanie choc nie jestem jeszcze babcia i nie zapowiada sie na razie.To fascynujacy serial, ale nie az powodu fabuly akurat. Albo sie to lapie, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesio.de Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 10:37 ja wciągnąłem six feet under, nip tuck, lost no i wielki acz krótki pominięty Californication z Duchovnym. Polecam, polecam wszystkim. Tak na marginesie również uważam, że to nie jest strata czasu i również nie mam tv i również dobrze mi z tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_86 Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 11:11 Dexter Prison Break Heroes i ostatnio The Tudors Odpowiedz Link Zgłoś
quisamo Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 14:10 u mnie nie ma rady na Battlestar Galactica i House MD, wczesniej 2. sezon Supernatural i też nie mam tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.l Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 15:09 "07 zgłoś się" - uwielbiam i nigdy nie przepuszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
majka_le Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 16:58 Prison Break Lost Heroes Nip Tuck The Shield- goraco polecam!!!! Ugly Betty The Simpsons Frends The Office, ale w wersji US-rewelacja, jeszcze zaden serial mnie tak nie rozbawil. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
brum2000 Re: nałogowo oglądane seriale 23.06.08, 09:11 O wreszcie ktoś napisał o "biurze". Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali wszechczasów. Oglądałem zarywając noce, bo nie mogłem się doczekać co Dwigth i Michael wymyślą w następnym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
savethelastdance Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 19:45 a nikt nie ogląda O.C. albo Gossip Girl? takie głupiótkie seriale, ale czaderskie ubrania :) a Friends to znam prawie na pamięć, i mogę na okrągło :) poza tymi to lubię jeszcze Herosów, Dextera, Lostów i L Word Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_warsaw Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 20:19 Miasteczko Twin Peaks; Mac Gyver; Przystanek Alaska; Kompania braci; LOST pierwszy sezon Seks w wielkim mieście; Szczury wodne; CSI; Dr House; Włatcy móch - kocham Czesiaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
foxylaady Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 20:48 kiedyś serial dla nastolatków one tree hill(ta kocha tego on też kocha ją jednak pod koniec sezonu okazuje sie,że tak naprawdę kocha jej przyjcaiółkę itp;]) obecnie to dr House:) Odpowiedz Link Zgłoś
milvamari Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 22:03 do terazniejszych CSI House'a powtorek Sexu w wielkim miescie dopisze jeszcze ogladane kiedys 6 stop pod ziemia (ale ryczalam na ostatnim odcinku) i soprano - jak nie moglam ich ogladac nagrywalam i prison break i 24h pierwsze 2 sezony i supernatural millenium (stare) lost gilmore girls a CSI Las Vegas to nawet dziesiate powtorki ogladam, tylko nie chca mi 1 sezonu puscic ktorego nie ogladalam :( za dużo tv ogladam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 22:22 ja już nie mam paznokci, tak je z nerw obgryzam całymi dniami. skaczę po kanałach, śpię z pilotem i tylko te seriale, seriale i seriale. czy to już nałóg jest? Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 11:47 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > ja już nie mam paznokci, tak je z nerw obgryzam całymi dniami. skaczę po > kanałach, śpię z pilotem i tylko te seriale, seriale i seriale. czy to już nałó > g > jest? Nie. Będzie, gdy zabarykadujesz sie w pokoju z serialami i olejesz FK. Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 23:09 uwielbiam Nip/Tuck i SATC - to dla mnie klasyka:) mam na płytach i często do nich wracam, a na bieżąco ogladam na Comedy Central Peep Show, Biuro, czasem South Park i bardzo załuję, że przestali nadawać Przerysowanych - taką odjechana kreskówkę Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 23:18 po przeczytaniu kilku postów doszłam do wniosku że Wy to chyba nie pracujecie, kiedy macie na to czas tak sie zapytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 13:54 no przecież chyba nikt nie ogląda tego wszystkiego codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 15:22 o rany ja nie mam czasu na jeden serial dziennie no chyba że akurat jem to albo net albo serial Odpowiedz Link Zgłoś
evelinee Re: nałogowo oglądane seriale 21.06.08, 23:33 no raczej! family guy, heroes, lost, simpsonowie, m jak milośc, klan.... -- niemamusu.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
irekf.net Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 09:55 Nałogowo to może tylko Ostry dyżur w latach 90-tych, ale to w liceum było i wszyscy chcieliśmy lekarzami zostać :) A lubię/lubiłem oglądać: Ally McBeal Chirurdzy CSI, ale tylko NY, w Miami mnie ten rudy wku..wia, chociaż w pracy muszę oglądać. 1300 gramów 24 godziny Zbuntowany Anioł (wstyd się przyznać, ale uwielbiałem, potem Jesteś moim życiem, też z Natalią Oreiro i Facundo Araną ;-) ) Johny Bravo Jak to jest zrobione na Discovery Odpowiedz Link Zgłoś