i.nes 27.06.08, 18:01 Aaaaale zlewa nad Warszawą!!! Cudnie jest :D www.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Riders On the Storm :) 27.06.08, 18:05 Coś tamta wersja za krótka! ;P Tutaj lepsza: www.youtube.com/watch?v=SMvfAYEaE8c Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Riders On the Storm :) 27.06.08, 18:07 Sopot już podlało :) Fajnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Riders On the Storm :) 27.06.08, 18:08 demonii.larua napisała: > Sopot już podlało :) Fajnie było :) I ten zapach, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: It's a road to hell :P 27.06.08, 18:09 i.nes napisała: > Aaaaale zlewa nad Warszawą!!! Cudnie jest :D > www.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y > Ineska jesteś z Łorsoł???? Nie wiedziałam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: It's a road to hell :P 27.06.08, 18:13 menk.a napisała: > Ineska jesteś z Łorsoł???? > > Nie wiedziałam.;) Wiedziałaś ;) Sama pytałaś, w którą stronę metrem podróżuję ;) Pamiętasz mój wątek o bladych twarzach w metrze? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: It's a road to hell :P 27.06.08, 18:14 i.nes napisała: > menk.a napisała: > > > Ineska jesteś z Łorsoł???? > > > > Nie wiedziałam.;) > > Wiedziałaś ;) Sama pytałaś, w którą stronę metrem podróżuję ;) Pamiętasz mój > wątek o bladych twarzach w metrze? > aaaaaa faktycznie;) Skleroza nie pozwoliła pamiętać długo.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: It's a road to hell :P 27.06.08, 18:15 menk.a napisała: > aaaaaa faktycznie;) Skleroza nie pozwoliła pamiętać długo.;))) Boszszsz... taki piękny wątek był! Aż go parę trolli musiało skrytykować, bo był taki ładny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: mam motto dla FK! 27.06.08, 19:22 akurat spedzilam dzis wirtualnie, na youtubie pare chwil z Jimem Morrisonem:), znalazlam m.innymi taka wersje "Riders.." troche profanacja ale calkiem fajna: www.youtube.com/watch?v=MbK5kFXLkcs plus wywiady z Nim, koncerty. Po raz kolejny stwierdzam, ze oprocz oczywistego geniuszu, charyzmy, nie bylo chyba bardziej seksownego faceta na ziemi:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Riders On the Storm :) 27.06.08, 19:26 Do tej burzy, bardziej mi pasują inni jeźdżcy. Ghost Riders in the sky: pl.youtube.com/watch?v=n4if0vC0Ioc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś