ky-a 27.06.08, 18:47 czy waszym zdaniem inteligencja jest seksowna? i czemu? :) osobiście mnie w drugiej osobie pociąga najbardziej i fascynuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredka Re: seksowna inteligencja 27.06.08, 18:55 człowiek inteligentny może byćseksowny,ale nie inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: seksowna inteligencja 27.06.08, 18:57 Woody Allen ma opinię inteligenta. Seksowny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wredka Re: seksowna inteligencja 27.06.08, 19:18 ale pewnie jest o czym porozmawiać.Bo cóż po pięknej dziewczynie jak za nim kawę podadzą już się tematy wyczerpały?Zdecydowanie wole inteligentnych.A wyżej chodziło mi o to że to człowiek jest inteligentny a nie inteligencja seksowna Odpowiedz Link Zgłoś
ky-a Re: seksowna inteligencja 27.06.08, 21:27 własnie bardzij chodzi o to że - nie znasz osobiście woodego alena i nie podoba Ci się, ale gdybyś mogła z nim przebywać mógłby wydać Ci się seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: seksowna inteligencja 28.06.08, 01:09 Nie. Mógłby się wydać interesujący, intrygujący, a nie seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: seksowna inteligencja 28.06.08, 01:08 Człowiek inteligentny może być seksowny. Ale nie inteligencja. Mogę minąć faceta na ulicy i stwierdzić, że jest seksowny, ale nie widzę od razu, że jest inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: seksowna inteligencja 28.06.08, 01:14 No, po tobie tak, ale rzadko się takie wybitne ciacha zdarzają. W Poznaniu takich nie ma, nie licząc mego promo. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: seksowna inteligencja 28.06.08, 01:15 Może w warszawie będzie lepiej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: seksowna inteligencja 28.06.08, 01:17 Może, może... Who knows... Ale w Poznaniu są fajne facety, tylko trzeba posprawdzać, czy inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś