karka831 21.07.08, 14:23 Jaki zapach sprawia Wam przyjemność,a jakiego nie znosicie? ;P Ja uwielbiam zapach świeżo skoszonej trawy i gorącej czekolady. Nie trawię zapachu benzyny i choinek samochodowych :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Zapachy 21.07.08, 14:24 od choinek samochodowych to mam rzyga natychmiastowego ale benzyne uwielbiam i mógłbym żyć na stacji :) trawe też (i siano) i zapach ulicy w lecie po deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Zapachy 21.07.08, 14:24 cytryna i arbuz mnie kręci koszona trawa nastawia negatywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Zapachy 21.07.08, 14:45 trawa , siano hahaha ;-) wywołuje to umnie dzikie rżenie ale coś w tym jest jeszcze nie wąchałam a juz się brecham ogórem mniam , prażony słonecznik , arbuz - yes banany -super ale takie przejżałe , świeże truskawki no oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Zapachy 21.07.08, 16:22 swinka_finka napisała: > trawa , siano hahaha ;-) > wywołuje to umnie dzikie rżenie ale coś w tym jest Chyba nie masz końskich upodobań?:)) > ogórem mniam Zapach zielonego ogórka niektórym kojarzy się z zapachem spermy. > banany -super ale takie przejżałe* *przejrzałe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Zapachy 21.07.08, 14:53 Smrodu potu nie znoszę. A tych co lubię jest wiele. Ostatnio zawąchałam się poziomkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna Re: Zapachy 21.07.08, 15:03 Wykonuje haft kaszubski ekspresowo i bogato zdobiony jesli tylko poczuję waniliową choinke samochodową, zwłaszcza w upał albo jakiekolwiek waniliowe perfumy - kiedyś pól miasta pachniało Vanilla Fileds - bleeee... Ponadto mdli mnie przy wszelkich cięzkich zapachach perfum - chyprowe, ambrowe, piżmo - uciekam od takich, bo żoładek mi sie wywraca. Uwielbiam natomiast zapach świeżo zmielonej kawy, konwalii w lesie, zapach deszczu po upalnym dniu, zapachy świeżych owoców... mmmm, rozmarzyłam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zapachy 21.07.08, 14:55 trawa i benzyna są ok, cynamon! zdecydowane nie dla zapachu mleka, mam od niego odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Zapachy 21.07.08, 14:57 8n napisała: > zdecydowane nie dla zapachu mleka, mam od niego odruch wymiotny mleka w mikroustach? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zapachy 21.07.08, 15:03 nie wiem o czym mowisz. nie dotykam bialych produktow spozywczych, niezalaznie od tego gdzie ulokowanych. i nie wącham tez. co to mleko w mikroustkach? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Zapachy 21.07.08, 15:05 8n napisała: > co to mleko w mikroustkach? biała śmierć... Było tu przed 2ma dniami sporo o mikroustach... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zapachy 21.07.08, 15:18 bylabym wdzieczna za wskazanie palcem, sobota to moj dzien bez komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Zapachy 21.07.08, 16:18 To był wątek o karmieniu piersią w restauracji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Zapachy 21.07.08, 15:06 Nie znoszę zapachu lilii, mokrego parasola,a przede wszystkim mokrego psa. Bardzo lubię bez, świeżo mieloną kawę i cynamon.... Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Zapachy 21.07.08, 15:10 bardzo lubie zapach benzyny.. dziwne wiem, ale jak tylko mogę to sztacham sie jak głupia ;) a nie znosze zapachu wanilii. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.maria_1 Re: Zapachy 21.07.08, 15:56 uwielbiam zapach końskiego grzbietu, mokrego piasku po burzy, mojego dziecka, mężczyzny i sosnowego lasu... benzyna, choinki i te wszystkie inne sztuczności hrrr nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Zapachy 21.07.08, 17:29 kr_ka_11 napisała: > bardzo lubie zapach benzyny.. dziwne wiem, ale jak tylko mogę to sztacham sie > jak głupia ;) > sztachaj się ołowiem... > a nie znosze zapachu wanilii. moze jesteś molem Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zapachy 21.07.08, 16:35 nie skonkretyzowałeś, czy sprawia Ci przyjemnosc, czy moze go nie znosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Zapachy 21.07.08, 19:27 myślałem ze to oczywiste ze jak jest świeża to pachnie a jak stara to śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Zapachy 21.07.08, 16:44 Lubię zapach mokrych włosów mojego mężczyzny. Lubię zapach śpiącego kota. Bardzo lubię zapachy jedzenia. Nienawidzę słodko pachnących kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
arabreska uwielbiam zapach... 21.07.08, 16:50 Kwiatow: konwalii, bzu, dzikiej rozy, piwonii. Cynamonu (szarlotki), bazylii Swiezo wypranej poscieli wysuszonej na polu (jestem z poludnia PL ;) I mojego faceta - zapach w zaglebieniu szyji, moge go wachac... i wiecej nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Zapachy 21.07.08, 17:26 uwielbiam wszelkie zapachy przypraw :) czasem sobie w dou odkręcam te wszystkie słoiczki i wącham :) anyz i cynamon to moi faworyci :) nie lubie generalnie tych wszystkich zapachow, ktore dla ogółu są nieładne Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Zapachy 21.07.08, 19:48 Mężczyznę mojego mogę wąchać bez przerwy i wciąż - i zapach naturalny i używaną przez niego wodę toaletową bzika mam i odjazd Odpowiedz Link Zgłoś