izabellaz1 23.07.08, 21:24 Wasz rozmówca żuje gumę w taki sposób, że górna warga nie styka się z dolną, "dziamga" "susząc zęby", mlaszcząc. Macie ochotę zaklajstrować mu tą gębę szeroką taśmą czy taki widok Was nie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Żucie gumy -wybitnie nie dzierżę wrrrr 23.07.08, 21:26 zeby nie powiedziec, ze nienawidze.Wg mnie to po prostu brak kultury,taki jak dmuchanie dymem papierosowym. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Żucie gumy -wybitnie nie dzierżę wrrrr 23.07.08, 21:36 iberia.pl napisała: > zeby nie powiedziec, ze nienawidze.Wg mnie to po prostu brak > kultury, Dokładnie, odbieram to jako totalny brak szacunku wobec rozmówcy! Ja nie rozumiem: Czy takie ostentacyjne żucie gumy podnosi samoocenę? Wpływa na poczucie pewności siebie? Tak to z boku wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Żucie gumy 23.07.08, 22:17 nie lubie jak ktos zuje gume z otwartymi ustami, gdy je z otwartymi ustami badz czyta 'w myslach' ruszajac ustami Odpowiedz Link Zgłoś