audrey_kathleen 07.09.08, 00:43 Ktoś oglądał? Jak się prezentowali na tle innych uczestników? Ale szok:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fomalhaut-2 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 06:30 audrey_kathleen napisała: > Ktoś oglądał? Jak się prezentowali na tle innych uczestników? > Ale szok:P wizualnie i tanecznie Edyta zaprezentowała się nieźle, na Mroczka nie mogę patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.3 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 10:41 > audrey_kathleen napisała: > > > Ktoś oglądał? Jak się prezentowali na tle innych uczestników? > > Ale szok:P > > wizualnie i tanecznie Edyta zaprezentowała się nieźle, na Mroczka nie mogę patr > zeć. Tez nie moge patrzec na Mroczka, ale moze to byl klucz do sukcesu, nie bylo tak slodko, jak taki brzydalek tańcował i ludzie z checia wysylali smsy z innych krajow Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 08:00 Oboje wyglądali super: piękni i młodzi. Ja na Mroczka mogę patrzeć, żadnych seriali nie oglądam, to facet mi się nie opatrzył i nic o nim nie wiem. Herbuś wyglądała super. W tańcu zastosowali numer z przebieraniem się z jakiegoś chałaciku w seksowny strój, co sala przyjęła z entuzjazmem. Bardzo efektownie wypadli. Dostali od większości najwyższe noty. Jak inni - nie wiem bo za późno włączyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fomalhaut-2 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 17:21 kol.3 napisała: > Oboje wyglądali super: piękni i młodzi. Ja na Mroczka mogę patrzeć, > żadnych seriali nie oglądam, to facet mi się nie opatrzył i nic o > nim nie wiem. Herbuś wyglądała super. W tańcu zastosowali numer z > przebieraniem się z jakiegoś chałaciku w seksowny strój, co sala > przyjęła z entuzjazmem. Bardzo efektownie wypadli. Dostali od > większości najwyższe noty. Jak inni - nie wiem bo za późno > włączyłam. .......wyglądali jak piękna i bestia....Do głosowania albo włączyli się fani M.J. albo urody E.H. Wątpię aby ktoś zwrócił uwagę na taneczne kroki Mroczka. Odpowiedz Link Zgłoś
fomalhaut-2 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 17:26 kol.3 napisała: > Oboje wyglądali super: piękni i młodzi. Ja na Mroczka mogę patrzeć, > żadnych seriali nie oglądam, to facet mi się nie opatrzył i nic o > nim nie wiem. Herbuś wyglądała super. W tańcu zastosowali numer z > przebieraniem się z jakiegoś chałaciku w seksowny strój, co sala > przyjęła z entuzjazmem. Bardzo efektownie wypadli. Dostali od > większości najwyższe noty. Jak inni - nie wiem bo za późno > włączyłam. Pierwszy strój był ładny, drugi tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 10:43 Nie moge patrzec na jedno i na drugie. mam wrazenie, ze zaraz mi z szafy wyskocza albo z lodowki. jak dla mnie za duzo ich bylo swego czasu w mediach. ale sam fakt, ze wygrali to juz cos. moze nie sa tak denni jak mnie sie wydaja? Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 13:21 > Nie moge patrzec na jedno i na drugie. mam wrazenie, ze zaraz mi z szafy > wyskocza albo z lodowki. Ja tak mam z Feel'em brrrrrr a co do tematu, fajnie, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 10:47 Ja oglądałam i choć nie przepadam ani za Mroczkiem, ani za Herbuś, to wg mnie zatańczyli super, zwłaszcza drugą część a la Michael Jackson. Uważam że wygrali zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 10:59 Nie przepadam za Mroczkiem, ale trzeba obiektywnie przyznać, że zarówno on jak i Edyta pokazali klasę w tańcu. Każdy szczegół dopracowany do końca, wszystko wykonane perfekcyjnie. Zresztą noty najwyższe 12, 10 i chyba tylko trzy 8, mówią same za siebie. Jestem pod wrażeniem i nie ukrywam, że to straszne miłe słyszeć, że taki czy taki kraj daje nam 12 czy 10. Szok! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 12:59 Zatańczyli super, Herbuś wyglądała pięknie, szkoda, że czar pryska, jak otwiera usta, ale wizualnie jest be z zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 13:29 No, angielski ma tragiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
fomalhaut-2 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 08.09.08, 16:41 liisa.valo napisała: > No, angielski ma tragiczny... Akurat to jej niczego nie ujmuje. Wielu ludzi zna dobrze język angielski i z pewnością nie wyróżnia się tym zbytnio, a tak tańczyć, jak Edyta H. niejedna dziewczyna by chciała. Jest jej czego pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 13:28 Tak jak ani Herbusia, ani Mroczka nie lubię, tak muszę powiedzieć, że taniec mi się bardzo podobał. Ale ja laik jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 13:48 Gdyby Herbuś miała 5-10 cm wzrostu więcej i lepsze proporcje talia - biodra, to mogłabym zabić żeby wyglądać tak jak ona.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 13:49 ło jejku jejku jejku Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 14:05 Nie wiem, czy Mroczek brzydki jest. Moim zdaniem ma dość sympatyczny wygląd. Nie jest plastikowym, napakowanym kolesiem, i moim zdaiem to plus. Jest naturalny, nie sztyczny. Herbuś jest śliczna choć niezbyt lubię tę pustą lalę. Patrzy się na nią z przyjemnością. Tańczyli jednak rewelacyjnie i wygrali słusznie. Edyta tańczyła najlepiej ze wszystkich zawodowców, no ale w końcu ma tę międzynarodową klasę S. Świetni teź byli Rosjanie. Na pewno fenomenalnie zatańczyli Duńczycy, ale to nie był układ na taką imprezę. Warto nadmienić jednak, że sędzziowie najwyżej ocenili włsnie tę parę - 48 pkt czyli max. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Duńczycy 07.09.08, 19:31 Nie oglądałam wszystkich par, ale akurat widziałam zarówno "naszych" jak i parę duńską. Wg mnie Duńczycy zatańczyli super, powiedziałabym tak: większość par tańczyła w stylu "tańca z gwiazdami" - Duńczycy tańczyli w stylu "You Can Dance" - inaczej - i w tę stronę chciałabym żeby poszedł konkurs. Dlatego dla mnie to właśnie oni są zwycięzcami. Cieszę się że Polska wygrała. Editka prezentowała się ślicznie w tej czerwono-białej sukienusi, Mroczek - jak to Mroczek, wolałabym jednak Rafała a nie Marcina, bo to Rafał jest trochę zdolniejszy "w te klocki". Ale wygrali - jest super. Mam nadzieję że za rok Polska zorganizuje świetny taneczny show. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 07.09.08, 20:17 No mnie akurat się oni podobali , naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
skufix Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 08.09.08, 15:06 Taniec niezly ale mi sie cisnie inne pytanie na usta: dlaczego Herbus i Mroczek nie mowia po angielsku? To jest zenada!!! Tylko jakies okrzyki, glupie usmiechy, nie byli w stanie sklecic ani jednego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: Herbuś i Mroczek wygrali taneczną Eurowizję! 08.09.08, 17:49 Jakos tam mówią. Moze nie tak jak Barańczak ale jednak. Poza tym, każdemu by mowę, nawet ojczystą, odebrało w takiej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś