deela 09.09.08, 21:24 bo mi przychodza do glowy takie mozliwosci 1) na sex 2) na kase 3) na dzieciaka - ale tylko tych mniej bystrych 4) na lusterko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: jak sie lapie chlopa? 09.09.08, 21:48 5)na dobrą kuchnię 6)na teściową lub siostrę 7)na paszport i obywatelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: jak sie lapie chlopa? 10.09.08, 12:07 deela napisała: > bo mi przychodza do glowy takie mozliwosci > 1) na sex > 2) na kase > 3) na dzieciaka - ale tylko tych mniej bystrych > 4) na lusterko Nr1 -odpada,jeżeli chodzi o stały związek. Faceci lubią "łatwe" tylko dla rozrywki,a nie do "życia". Nr2 - tu się prędzej zgodzę. Nr3- przed tym sposobem polecam najlepiej szczegółową lekturę forum (moderowane przez naszą cudowną Guderiankę) "Samodzielna mama" -nie licząc rozwódek i wdów (tam w zdecydowanej mniejszości) to kobiety,które chciały "złapać" (czasem żonatego,bo " o tym,że jest żonaty dowiedziałam się w 6 miesiącu"-autentyczny cytat z tamtejszego forum) chłopa właśnie na uroczego dzieciaka. Jeżeli chcesz się znaleźć na tamtejszym forum i być jego częstą użytkowniczką zdecydowanie polecam tę metodę!!!!! Nr 4 -cóż to za metoda? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jak sie lapie chlopa? 10.09.08, 12:37 1) z wlasnego doswiadczenia gleboko sie nie zgodze 2) ... 3) nie znam się ale wiem ze takie proby bywaja :o i mniej bystrzy sie na to lapia a potrm dramat 4) analogia do łowienia ryb - błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gandhi79 Re: jak sie lapie chlopa? 12.09.08, 08:53 > 1) z wlasnego doswiadczenia gleboko sie nie zgodze A ja się zgadzam w całej rozciągłości. Traciłem dość szybko zainteresowanie kobietami, które szły ze mną do łóżka na pierszej czy drgugiej randce. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jak sie lapie chlopa? 12.09.08, 19:38 ja zazwyczaj trailam zainteresowanie nimi bobyli kiepscy w znakomitej wiekszosci nadawali sie do stosunkow z pniem drzewa a nie z zywa kobieta jeden mi podpasowal ja jemu i sie pobralismy :F Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: jak sie lapie chlopa? 10.09.08, 22:02 kolejny) na sierotkę się łapie faceta udaje się niezaradną istotkę, co to sama nie potrafi butów zasznurować problem jest tylko taki, że udawać można tylko chwilę, a jak się jest samodzielnym i zaradnym to to zaraz wychodzi (ale przez chwilę działa) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza na gara? 13.09.08, 16:03 nie mam tu na myśli dworca (fr. la gare), tylko gar, a raczej jego zawartość plus sierotka Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: na gara? 15.09.08, 14:07 I tu się mylisz! =) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: na gara? 15.09.08, 15:35 why? czyz dobrze gotujaca kobieta, najlepiej ubrana tylko w fartuszek nie zaliżwdy skarbem jest? Odpowiedz Link Zgłoś