Gość: annabelle IP: 212.14.48.* 11.10.03, 08:53 Pani Asiu, pieknie to Pani napisała. i chyba tyle wystarczy, bo dokładnie to chciałam Pani powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aktor Re: Ostatnia rozmowa IP: 62.233.141.* 11.10.03, 10:03 jak zwykle bomba!zresztą co tu dużo gadać,podziwiam Pani odwagę wyborów artystycznych.Sama skończyłam niedawno szkołę teatralną i wiem że jak się nie zna JARZYN, to się łazi przebranym za Domestos-z magistrem sztuki w kieszeni-żeby żyć. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa REWELKA!! IP: *.proxy.aol.com 11.10.03, 13:53 Super, jak czytalam to myslalam ze to babka rzuca faceta czy cos w tym stylu, a tu..serce!Dobre!A swoja droga to daje do myslenia nad wlasnym stylem zycia!Bardzo dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorrgall Re: Ostatnia rozmowa IP: 212.160.197.* 12.10.03, 16:01 Pani felietony, jak zwykle porażają celnością. Zawsze czytam je z dużą przyjemnością, ten "jak zwykle" mistrzowski, aż pozwoliłem sobie go przesłać moim zaprzyjźnionym Paniom, bo nie wiem czy kupiły sobotnią GW, a bardzo chciałem, żeby to przeczytały. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Ostatnia rozmowa IP: *.okayama.ocn.ne.jp 12.10.03, 16:29 A ja uwielbiam mieso!jarzyny tez, ale bez miesa sobie nie wyobrazam.A jeszcze kurczaczek przysmazony na maselku na zlociotki kolorek przyjemnie pobudza nozdrza.Juz sobie wyobrazam wespol z lampka bialego wina marki niemieckiej.Swiece i delikatna muzyczka w oddali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ostatnia rozmowa IP: 213.17.203.* 13.10.03, 11:44 Super! Jeszcze trochę a zacznę czytać WO tylko dla Pani, Pani Joanno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Ostatnia rozmowa IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 12:02 Jak zwykle bardzo dobry, trafny felieton... i ten element zaskoczenia... Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ostatnia rozmowa 13.10.03, 12:13 Na początku myślałam, że to kobieta rozmawia z mężczyzną... Rewelacja. Na końcu się wzruszyłam, że moje serce mnie kocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Doktór Kwaśniewski... IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 12:24 ...nie byłby zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Ostatnia rozmowa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 19:24 Ja co prawda zorientowałam się od razu, że to będzie o sercu - ale i tak wydrukuję to sobie i powieszę w kuchni (w ramkach, żeby okazać szacunek). Zbliżam się niebezpiecznie do ideału - jeszcze tylko ten wysiłek fizyczny... Ale dojdziemy i do tego - ja i Ono - tak jak doszliśmy do rzucenia papierosów, nadmiaru alkoholu i tłustej smażeniny. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Ostatnia rozmowa IP: 156.17.253.* 20.10.03, 11:07 No ale - na Boga - Pani chyba nie pali ?!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ostatnia rozmowa IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 22:50 Samo życie!!! Ichociaż lubi smażone mięso, i wciąż spowija go dym z papierosa- to tęsknię jak diabli, bo kocham go jak nikt! Ale pazur!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ostatnia rozmowa IP: *.milowka.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 10:53 Jak dotąd nie byłam miłośniczką felietonów tak teraz (po przeczytaniu jednago z Pani dzieł) stałam się wręcz miłośniczką.Ten felieton jest wg. mnie doskonały.Cóż więcej moge dodać...z przyjemnością i cierpliwością czekam na Pani kolejne arty. Odpowiedz Link Zgłoś