Dodaj do ulubionych

Oferta matrymonialna

12.09.08, 17:50
Znalazłem coś, co może zainteresować panie. Szczególnie te, które poszukują mężczyzn poważnie myślących o życiu.
Serbia cierpi na brak ok. 250 tys. kobiet. Państwowi urzędnicy postanowili więc "importować" potencjalne żony. Zeljko Vasiljevic, polityczna szycha, zdradził, że w tej sprawie prowadzone są rozmowy z Ukrainą, która ma ponoć nadmiar kobiet. Podobnie jak Laos i Kambodża. Vasiljevic uważa, że po Azjatki trzeba jechać daleko, ale z drugiej strony lubią rodzić dzieci i są dobre w pracach polowych.
W tekście nic nie było o Polkach (czyżby gasło zainteresowanie zagranicy naszymi niewiastami?). Ale myślę, że nie ma się co unosić dumą i po prostu wysłać swoją kandydaturę, jeśli jakaś pani szuka męża. Spróbować warto.
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 17:51
      Po warunkiem,że ktoś chce przez resztę życia rodzić dzieci i pracować na polu.
      • szanowna.mysz Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 17:56
        Ja bym nie wybrzydzał. Lepszy rydz niż nic.
    • hotally Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 17:57
      Na dobre forum trafiles... Skoro bzykaja sie z murzynami i arabami,
      to na biednych Serbow tez znajda sie takie, ktore sie polasza ;D
      • sadosia75 Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 18:04
        hotally napisała:

> Na dobre forum trafiles... Skoro bzykaja sie z murzynami i arabami,
        > to na biednych Serbow tez znajda sie takie, ktore sie polasza ;D

Uwazalam Cie za inteligentna dziewczyne. Ludza rzecza jest bladzic i mylic sie.
        • szanowna.mysz Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 18:50
          "Skoro bzykaja sie z murzynami i arabami, to na biednych Serbow tez znajda sie takie, ktore sie polasza ;D

Jeśli nie przepadasz za wspomnianymi mężczyznami (choć ja znam kilku bardzo sympatycznych), to mam dobre wieści - w Chinach mają dużo, dużo większy problem niż w Serbii. Tam jest ponoć 200 milionów więcej mężczyzn niż kobiet. Niektórzy eksperci uważają, że taka sytuacja może doprowadzić do społecznych zadym. Te tłumy wcześniej czy później ruszą między innymi na Polskę. I ja będę im kibicował. Oni zrobią porządek z takimi forami jak Lobby Biuściaste. Bo ja jestem niestety za krótki. Chińczycy pomszczą Szanowną Mysz.
          • eeela Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 19:28
            I ja będę im kibicował.
            > Oni zrobią porządek z takimi forami jak Lobby Biuściaste. Bo ja jestem niestet
            > y za krótki. Chińczycy pomszczą Szanowną Mysz.

Biedna Skrzywdzona Mysz :-D
            • szanowna.mysz Re: Oferta matrymonialna 13.09.08, 18:47
              Owszem, Mysz jest skrzywdzona. Gdybym był prezydentem Kaczyńskim dokonałbym transakcji wymiennej: oddałbym Serbom kobiety z Forum Biuściastych za dwudziestu piłkarzy i dziesięciu koszykarzy. Polski sport dramatycznie potrzebuje sukcesów.
              • eeela Re: Oferta matrymonialna 13.09.08, 18:59
                Wszyscy Serbowie, jakich miałam przyjemność poznać, byli bardzo przystojni, więc
                w sumie gdybym była wolną samiczką z forum biuściastych, być może nie miałabym
                nic przeciwko takiej transkacji.
        • hotally Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 19:39
          A w czym nie mam racji?
      • eeela Re: Oferta matrymonialna 12.09.08, 19:30

hotally napisała:

> Na dobre forum trafiles... Skoro bzykaja sie z murzynami i arabami,
        > to na biednych Serbow tez znajda sie takie, ktore sie polasza ;D

Nie ródź dzieci, proszę.
        • szanowna.mysz Re: Oferta matrymonialna 13.09.08, 18:56
          "A w czym nie mam racji?"

Do kogo jest to pytanie? Eeela i Sadosia są z pionu wychowawczego, a ja jestem z filozoficznego. Proszę jaśniej precyzować pytania.
          • eeela Re: Oferta matrymonialna 13.09.08, 19:01
            Wypraszam sobie. Ja jestem z wydziału estetyczno-etycznego, który też podpada
            pod pion filozoficzny. Ja dziatek na forach nie wychowuję, tylko umoralniam ;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka