dziewczynazbagien 13.10.08, 23:52 koncertowo popisowo....mój facet mnie zabije....samochód jest jego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 13.10.08, 23:55 zostaw go...nie jest Ciebie wart Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 13.10.08, 23:56 Co tam samochód. Dobrze że Tobie się nic nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 00:01 a ja mysle,ze on ma kochanke , Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 08:14 tygrysio_misio napisała: > a ja mysle,ze on ma kochanke > , > a gdzie seksi sie bez samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 08:14 tygrysio_misio napisała: > zostaw go...nie jest Ciebie wart samochód oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 00:02 właściwie samochód był bo już go nie ma...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 00:04 a probowalas sprawdzic jego poczte i smsy? moze tam znajdziesz dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 00:07 moze za duzo myslałas o nowej diecie...to masz. ps. nie ucięło ci nogi'? nie? eh to nie schudłas 15 kg ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 00:15 to prawda! mysłalam o pierdołach zamiast skupić się na drodze...on mnie zabije....kocha ten samochód i nie chciał mi go dać.... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Normalnie....rozbiłam dziś samochód.... 14.10.08, 08:16 dziewczynazbagien napisała: > to prawda! mysłalam o pierdołach zamiast skupić się na drodze...on mnie > zabije....kocha ten samochód i nie chciał mi go dać.... przestaniecie rozmawiać. Przejrzałaś dokładnie przynajmniej, wcześniej ten samochód? Jakieś ślady kobiet(-y)? Odpowiedz Link Zgłoś