aass3 07.11.08, 07:28 I dłuuugiiiii weeekend! choc pewnie nie wszyscy go mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mell24 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 07:29 Ja mam!:) i na środę biorę urlopik:D Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 07:43 Ja już miałam, bo urwałam sobie weekend w tygodniu w górach, teraz z okazji weekendu kalendarzowego do pracy wyruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka.czerwona Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 07:45 ja też wypoczywam. I 3 dni po długim weekendzie tez. A co;)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 08:29 A mój weekend zacznie się od niedzieli dopiero :(( I wcale mnie nie pociesza że będzie miał trzy dni bo mogłby mieć pięć :( Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 08:30 idasierpniowa28 napisała: > A mój weekend zacznie się od niedzieli dopiero :(( I wcale mnie nie > pociesza że będzie miał trzy dni bo mogłby mieć pięć :( Oj, a czemu tak? pracujesz w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:02 mell24 napisała: > Oj, a czemu tak? pracujesz w weekend? Gdybym pracowała, tomoże bym to jakoś zniosła. Ale akurat w niedzielę wypadają mi zajęcia :-/ I na wlasne życzenia mam weekend skrócony. Zachciało mi się kolejnych studiów, to mam za swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:07 idasierpniowa28 napisała: > mell24 napisała: > > > Oj, a czemu tak? pracujesz w weekend? > > Gdybym pracowała, tomoże bym to jakoś zniosła. Ale akurat w > niedzielę wypadają mi zajęcia :-/ I na wlasne życzenia mam weekend > skrócony. Zachciało mi się kolejnych studiów, to mam za swoje :) Solidaryzuję sie w bólu - ja mam zajęcia dziś ( czyli w sumie 8 godzin pracy+ zaraz po pracy 5 godzin na uczelni:P) i w sobotę:P Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:45 Aż się lżej na duszy człowiekowi robi jak pomyśli że nie jest sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:54 idasierpniowa28 napisała: > Aż się lżej na duszy człowiekowi robi jak pomyśli że nie jest sam :) No;)a masz dwa dni czy trzy? Ja na szczęście2, ale moja mama ( też "robi" dodatkowe studia:D) ma trzy dni - prawie od rana do wieczora:P To jest dopiero:P Chociaż ja też mam piątek z życiorysu, ale pomyśl, jakie będziemy madre:) Co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:56 To ja i się dołączę, mam zajęcia w sobotę i niedzielę. Więc poniedziałek i wtorek będą dla mnie zwykłym 2dniowym weekendem :( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 11:07 dottka_wrocek napisała: > To ja i się dołączę, mam zajęcia w sobotę i niedzielę. > Więc poniedziałek i wtorek będą dla mnie zwykłym 2dniowym weekendem :( No ja na " szczęście" mam tym razem " tylko w niedzielę. Za to od rana do nocy z jedną dłuższą przerwą. Buu :( Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 09:47 Ja mam! Wypad ze znajomymi robię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 11:57 super. jeszcze tylko w sobotę do pracy i niedziela wolna. już nie mogę się doczekań niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: ufff piatek dzisiaj!! 07.11.08, 12:04 To przynajmniej mniej korkow bedzie w miescie i bedzie gdzie zaparkowac pod blokiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś