ma-la 26.11.08, 15:41 czy stosujecie do przemywania twarzy rano tonik?? Slyszalam, ze usuwa sie przez to ochronna warstwe skory, ze nie nalezy tego robic?? Jesli tak jakich stosujecie tonikow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: stosowac tonik rano?? 26.11.08, 15:58 woda z mydlem tym bardziej usuwa jestem ZA Yves Rocher Cammomile Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: stosowac tonik rano?? 26.11.08, 17:14 rano do oczyszczania twarzy stosuję tylko tonik Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: stosowac tonik rano?? 26.11.08, 17:21 Tonik na pewno czegoś takiego nie robi. Tonik odświeża skórę, więc tym bardziej jest wskazany do stosowania rano. Nie stawia się jednak wielkich wymagań, bo nie zastępuja kremu - ja akurat zwracam uwagę na funkcjonalność opakowania i czy nie zostawia klejącej się warstwy, więc wystarcza mi Ziaja za ok. 5zł. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: stosowac tonik rano?? 26.11.08, 18:33 wprost przeciwnie, tonik odbudowuje barierę ochronną skóry, którą usuwasz podczas mycia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka47 Re: stosowac tonik rano?? 29.11.08, 16:05 obowiązkowo,polecam ziaja, 5zł a rewelacja, ja używam ogórkowego bo mam mieszaną cerę Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: stosowac tonik rano?? 29.11.08, 16:08 ja używam nagietkowego bo mam suchą cerę i jest dobry, a potem krem delikatny na dzień pod makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś