Gość: tedi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 05:19 Sam mam raczej średniego ale ciekwai mnie jak wy sie na to zapatrujecie panie ? Przecież mały fiutek ,te 12-13 cm to nie jego wina, czy on może być dla was w pełni męski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijo Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 21.01.02, 11:33 Mały ale figlarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kebab Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 10.30.42.* 21.01.02, 15:30 tijo napisał(a): > Mały ale figlarny. Hi, Hi. Mam coś, co powinno wielu panów wyleczyć z kompleksu: Jak dowiodły badania naukowe przeprowadzone w 1999 r w Anglii, 97 proc. kobiet zwraca uwagę na... kształt męskiej pupy. Na wielkość członka - 7 proc. Niezłe, nie? Gdy pytałem o to moje znajome w wieku od nastu do dziestu lat, opinie były identyczne. - Bo nie wielkość, ale jakość się liczy - słyszałem w komentarzach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 bo to jest tak samo jak z piersiami u kobiet... 21.01.02, 15:38 kilka moich znajomyc dziewczyn ma problemy z malym biustem... i najwiekszy problem to jest wlasnie dla nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kebab Re: bo to jest tak samo jak z piersiami u kobiet... IP: 10.30.42.* 21.01.02, 15:41 bukowski27 napisał(a): > kilka moich znajomyc dziewczyn ma problemy z malym biustem... i najwiekszy > problem to jest wlasnie dla nich... Ta, Bukowski. To ICH problem :-) Jest całe mnóstwo facetów, którzy lubią takie jak one pocieszać i wyprowadzać z błędu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 15:42 tak niezłe, ale to wyniki z anglii... w polsce mogloby byc np. odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 21.01.02, 15:43 Faktycznie, pocieszanie faceta ze nie ma az tak malego, byloby chyba nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.02, 16:05 Fajnie jest sie pocieszyc.Nie ? Ja czytalam ostatnio artykul na ten temat i z ankiety przeprowadzonej w Polsce wynika ,ze jednak panie zwracaja uwage na wielkosc. Ja rowniez.Moze na 20 wypowiedzi 4 czy 5 bylo, ze im obojetne. Ale byly kobiety, ktore dopoki mialy do czynienia z malym, to bylo o.k., ale jak zasmakowaly duzego, to malego nie chcialy 'widziec'. Hi hi hi. U mnie jest tak samo.I wiem jeszcze ze ogromne tez nie sa lubiane.A wypowiedzi (zazwyczaj facetow),ze nie o rozmiar tu chodzi, sa glupkowate moim zdaniem.Kobiety tez czasami tak mowia, zeby nie zalamac delikwenta. No bo potem bedzie leczyl impotencje. Ale wlasciwie inne rzeczy tez sie licza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: fiut to fiut IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.01.02, 16:11 Fiut to fiut i koniec ktoś kto ma małego ma pecha, taki do kolan to też mordęga, ale każda potwora znajdzie swego amatora, to i chyba w końcu chętna na małego fiuta można znaleźć.... PS. a mój jest krzywy, i nie płaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eska Re: fiut to fiut IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.02, 16:35 podobno krzywy jest w cenie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: fiut to fiut IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.01.02, 16:43 nawet nie wiedziałem.... hmmmm kurczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: fiut to fiut IP: 212.76.35.* 21.01.02, 16:48 mój też jest krzywy. i cieszę się, bo przez to oryginalny i niepowtarzalny... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: bukowski. 21.01.02, 18:55 Facet z malym fiutem jest niemeski, tak, jak kobieta z malym biustem jest niekobieca. A skoro juz tak ględzisz, to moze napiszesz KTO ma ten problem? Suzume? Kaska? Mina, ze o Aise nie wspomne? Osobiscie nie znam nikogo kto ma problem z malym biustem, ale znam jednego co ma bardzo poważny problem z ptasim mozdzkiem. Radzilabym trzymac na podoredziu mlotek i rabnac sie przed napisaniem kazdego listu. Albo nie chlac tyle. Dobrze tez dla wprawy myslec czasem o czyms innym niz o fiutach, biustach i pieprzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 glamur, nie wiem czy si esmiac czy plakac... 22.01.02, 09:05 ale zapytam tylko, czy mozesz mi laskwaie powiedziec, gdzie ja napisalem, że kobieta z malym biustem jest niekobieca?????????? reszty nie bede komentowal, powiem tylko,że gratuluje ci oceniania czlowieka o ktorym nie masz zielonego pojecia... tak trzymaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: widać Cie zna panie B IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.01.02, 09:09 skoro tak pisze, to chyba musiał się już z Tobą zetknąć, Panie B. , nieprawdaż? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucwa. kto? glamur? 22.01.02, 09:23 nie. nie zna mnie. ani ja jego/jej. i nie mam zamiaru poznawac. zreszta pewnie viceversa. ale to mi akurat kalafiorem... Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: glamur, nie wiem czy si esmiac czy plakac... 22.01.02, 16:10 bukowski27 napisał(a): > ale zapytam tylko, czy mozesz mi laskwaie powiedziec, gdzie ja napisalem, że > kobieta z malym biustem jest niekobieca?????????? Ja tak powiedziałam. > reszty nie bede komentowal, > powiem tylko,że gratuluje ci oceniania czlowieka o ktorym nie masz zielonego > pojecia... tak trzymaj... Pisanie: "kilka moich znajomych dziewczyn" to praktycznie wskazanie palcem na wszystkie dziewczyny, jakie znasz. Kazda moze byc posądzona, ze w twojej obecnosci bez przerwy narzeka na zbyt maly biust. Jest to krzywdzace takze dla dziewczyn, ktore z jakis powodow sa kojarzone z twoja osoba slusznie czy nieslusznie, m.in. na forum. Tymczasem to ty masz chora obsesje na punkcie seksu i jego atrybutów, jak niejednokrotnie mozna sie bylo przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 glamur, widze ze sama sie potrafisz kompromitowac. 23.01.02, 09:06 mi sie nie chce do tego przykladac palca. przestaje reagowac na twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
mobile Re: bukowski. 23.01.02, 11:21 bukowski27 napisał(a): > mi sie nie chce do tego przykladac palca. przestaje reagowac na twoje posty. Mam tę nadzieje. To sie kwalifikuje do leczenia i to od bardzo dawna. Poszukaj jakiegos specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mobile. nie powiem. zaintrygowany jestem. 23.01.02, 12:32 mozesz mi powiedziec co konkretnie nadaje sie u mnie do leczenia? powaznie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avanos Re: bukowski. IP: 10.128.138.* 23.01.02, 23:10 Bukowski! nie pierdol ty wogóle kutasa nie masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: bukowski. IP: *.sympatico.ca 22.01.02, 09:52 glamour napisał(a): > Facet z malym fiutem jest niemeski, tak, jak kobieta z malym biustem jest > niekobieca. A skoro juz tak ględzisz, to moze napiszesz KTO ma ten problem? > Suzume? Kaska? Mina, ze o Aise nie wspomne? Osobiscie nie znam nikogo kto ma > problem z malym biustem, ale znam jednego co ma bardzo poważny problem z ptasim > > mozdzkiem. Radzilabym trzymac na podoredziu mlotek i rabnac sie przed > napisaniem kazdego listu. Albo nie chlac tyle. Dobrze tez dla wprawy myslec > czasem o czyms innym niz o fiutach, biustach i pieprzeniu. * No, nie denerwuj sie tak Sliczna. Twoj biust napewno tez jest sliczny ( masz moje pewne i niewatpliwe stwierdzenie). A z ta rada myslec o............ tym i jeszcze czyms tak latwo nie jest jak sie mowi. Czasami sie tylko o tym mysli i tego sie tylko chce. A u Ciebie jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
foczka? Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 23.01.02, 12:38 Gość portalu: tedi napisał(a): > czy on może być dla was w pełni męski ? Tak! Kiedys okropnie zakrecil mnie facet z takim tycim raczej... Lecialam na niego bo: byl piekielnie inteligentny, duzo rozmawialismy, smieszylo nas to samo, mielismy podobne upodobania. Najpierw zostalismy kochankami tak... hm - intelektualnie, a potem... no troszke sie rozczarowalam ale i tak, nawet teraz, poszlabym za nim chocby do piekla! Gdyby zechcial - niestety on jest strrrasznym podrywaczem :-) Ale bylo cudownie, do tej pory na samo wspomnienie... aaach! Pzdr, Foczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 23:52 Mysle, ze sie kocha za caloksztalt. Pewnie, ze kobiety nie lubia naparstkow, ale i taki olbrzym nie jest zachecajacy. Mysle, ze sa to jednak wyjatki. Cala reszta jest OK . Centymetr w ta czy w tamta nie ma znaczenia.Wazna jest za to kultura i milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi nie nie nie 24.01.02, 03:43 nie ma znaczenia przecież każda kobieta tobie powie że nie widzi różnicy między 17 a 18 cm !!! no bo co to 1 cm tak samo nie czuje sie różnicy między 17 a 16 bo to tez 1 cm no i miedzy 16 a 15 15 a 14 14 a 13 13 a 12 12 a 11 11 a 10 wniosek ?? nie ma znaczenia fiutek 10 czy 18 cm co już udowodniłem..!! a kiedy jest za mały ??? między 10 a 7 cm jes aż 3 cm różnicy a to już da sie zauważyć więc mały członek to 7 cm i co zadowolony ????? ;-) hi-hi pzdt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubcio skubcio wie lepiej IP: *.westln01.mi.comcast.net 25.01.02, 03:26 12-13cm= -1cm Tedi, ty masz CAVITY!! Proponuje zainteresowac sie chlopcami i brac srodki rozluznaiajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.astro.net.pl 25.01.02, 13:22 Mialam raz mezczyzne z malym, i rozmiar sie liczy, ale wole miec faceta z malym ktory zwraca uwage na to zeby takze mi bylo dobrze, niz faceta z olbrzymem ktory jak sie tylko sposci to odrazu zapada w letarg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej mę IP: 62.233.139.* 25.01.02, 13:25 W pytaniu nie chodzi o to czy jak facet ma malego, to kobiecie lepiej czy gorzej. Chodzi o to czy z mniejszym jest mniej MESKI czy nie? To jest ciekawe postawienie sprawy: centymetry fiuta decyduja o tym czy jestem 100 procentowym facetem, 75 proc, a moze tylko 50 proc? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej mę 25.01.02, 13:40 rzeczywiście baaaaaaaaaaaaaardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Kwik IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:23 Kwiku czy to znaczy że lubisz baaaaardzo długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: drogi Kwiku IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:38 .. myślę że w tym wypadku konieczna bedzie interpretacja Bukowskiego co do długów a długości Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: drogi Michale 25.01.02, 14:42 ale jego chyba tu nie ma. wobec tego trzeba sobie poradzić samemu. jak myślisz: czy długi rosną proporcjonalnie do długości? chyba nie, bo skąd w takim razie powiedzenie o długich, złodziejskich rękach, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: drogi Kwiku IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:51 ..czy możesz mnie oświecić co mają długi do długości a długie zzzzzzzzzzzzłodziejskie ręce.. hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: drogi Michaele 25.01.02, 15:00 Gość portalu: Michal napisał(a): nie znam żadnego złodzieja...ale wydaje mi się, że nie mają oni długów..ale może mi się tylko wydaje...mają za to długie, złodziejskie ręce..podobno. a więc (nie zaczyna się zdania od a więc) dłuuuuuuuuuuuuuuugość nie idzie w parze z długami.chyba, że masz jakiś inny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: drogi Bkowski. IP: 213.241.35.* 25.01.02, 15:07 tak bez Bukowskiego ani ani a tak swoją drogą .. z tym złodziejem a długością męskiego organu ma taki związek organ z organami prawda..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: drogi Bkowski. 25.01.02, 15:19 nie wiem co na to organiści...ich związek zawodowy może wzniecić jakąś ogólnopolską akcję protestacyjną i co wtedy? drżyj nasz kraju mlekiem i miodem płynący! Organiści do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: drogi Bkowski. IP: 62.233.139.* 25.01.02, 15:19 Moze ten dylemat rozwiazac organoleptycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: drogi Bkowski. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 21:27 nie długość jest istotna, tylko średnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: drogi Bkowski. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:30 o,wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.01.02, 20:19 Mniej męski jest facet z kompleksami. A że kompleksy zazwyczaj dotyczą rozmiaru, to ja już na to nic nie poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długi Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 62.233.138.* 27.01.02, 22:25 Trochę Wam zazdoszczę - posiadacze znormalizowanych i tym samym uniwersalnych penisów. Możecie się wślizgnąć wszędzie. Ja niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś