Dodaj do ulubionych

Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 05:19
Sam mam raczej średniego
ale ciekwai mnie jak wy sie na to zapatrujecie panie ?
Przecież mały fiutek ,te 12-13 cm
to nie jego wina,
czy on może być dla was w pełni męski ?
Obserwuj wątek
    • tijo Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 21.01.02, 11:33
      Mały ale figlarny.
      • Gość: Kebab Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 10.30.42.* 21.01.02, 15:30
        tijo napisał(a):

> Mały ale figlarny.

Hi, Hi. Mam coś, co powinno wielu panów wyleczyć z kompleksu:

Jak dowiodły badania naukowe przeprowadzone w 1999 r w Anglii, 97 proc. kobiet zwraca uwagę na...
        kształt męskiej pupy. Na wielkość członka - 7 proc.
        Niezłe, nie?
        Gdy pytałem o to moje znajome w wieku od nastu do dziestu lat, opinie były identyczne.
        - Bo nie wielkość, ale jakość się liczy - słyszałem w komentarzach :-)

• bukowski27 bo to jest tak samo jak z piersiami u kobiet... 21.01.02, 15:38
          kilka moich znajomyc dziewczyn ma problemy z malym biustem... i najwiekszy
          problem to jest wlasnie dla nich...
          • Gość: Kebab Re: bo to jest tak samo jak z piersiami u kobiet... IP: 10.30.42.* 21.01.02, 15:41
            bukowski27 napisał(a):

> kilka moich znajomyc dziewczyn ma problemy z malym biustem... i najwiekszy
            > problem to jest wlasnie dla nich...

Ta, Bukowski. To ICH problem :-)
            Jest całe mnóstwo facetów, którzy lubią takie jak one pocieszać i wyprowadzać z błędu :-)
        • Gość: zetor Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 15:42
          tak niezłe, ale to wyniki z anglii...
          w polsce mogloby byc np. odwrotnie
          • muzaaa Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 21.01.02, 15:43
            Faktycznie, pocieszanie faceta ze nie ma az tak malego, byloby chyba nie na
            miejscu.
        • Gość: Hania Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.02, 16:05
          Fajnie jest sie pocieszyc.Nie ? Ja czytalam ostatnio artykul na ten temat i z
          ankiety przeprowadzonej w Polsce wynika ,ze jednak panie zwracaja uwage na
          wielkosc. Ja rowniez.Moze na 20 wypowiedzi 4 czy 5 bylo, ze im obojetne. Ale
          byly kobiety, ktore dopoki mialy do czynienia z malym, to bylo o.k., ale jak
          zasmakowaly duzego, to malego nie chcialy 'widziec'. Hi hi hi. U mnie jest tak
          samo.I wiem jeszcze ze ogromne tez nie sa lubiane.A wypowiedzi (zazwyczaj
          facetow),ze nie o rozmiar tu chodzi, sa glupkowate moim zdaniem.Kobiety tez
          czasami tak mowia, zeby nie zalamac delikwenta. No bo potem bedzie leczyl
          impotencje. Ale wlasciwie inne rzeczy tez sie licza.
          • Gość: Gucwa Re: fiut to fiut IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.01.02, 16:11
            Fiut to fiut i koniec ktoś kto ma małego ma pecha, taki do kolan to też
            mordęga, ale każda potwora znajdzie swego amatora, to i chyba w końcu chętna na
            małego fiuta można znaleźć....

PS. a mój jest krzywy, i nie płaczę...
            • Gość: Eska Re: fiut to fiut IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.02, 16:35
              podobno krzywy jest w cenie.Pozdr.
              • Gość: Gucwa Re: fiut to fiut IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.01.02, 16:43
                nawet nie wiedziałem.... hmmmm kurczę....
                • Gość: bibi Re: fiut to fiut IP: 212.76.35.* 21.01.02, 16:48
                  mój też jest krzywy. i cieszę się, bo przez to oryginalny i niepowtarzalny...
                  pozdr.
                  • glamour Re: bukowski. 21.01.02, 18:55
                    Facet z malym fiutem jest niemeski, tak, jak kobieta z malym biustem jest
                    niekobieca. A skoro juz tak ględzisz, to moze napiszesz KTO ma ten problem?
                    Suzume? Kaska? Mina, ze o Aise nie wspomne? Osobiscie nie znam nikogo kto ma
                    problem z malym biustem, ale znam jednego co ma bardzo poważny problem z ptasim
                    mozdzkiem. Radzilabym trzymac na podoredziu mlotek i rabnac sie przed
                    napisaniem kazdego listu. Albo nie chlac tyle. Dobrze tez dla wprawy myslec
                    czasem o czyms innym niz o fiutach, biustach i pieprzeniu.
                    • bukowski27 glamur, nie wiem czy si esmiac czy plakac... 22.01.02, 09:05
                      ale zapytam tylko, czy mozesz mi laskwaie powiedziec, gdzie ja napisalem, że
                      kobieta z malym biustem jest niekobieca?????????? reszty nie bede komentowal,
                      powiem tylko,że gratuluje ci oceniania czlowieka o ktorym nie masz zielonego
                      pojecia... tak trzymaj...
                      • Gość: Gucwa Re: widać Cie zna panie B IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.01.02, 09:09
                        skoro tak pisze, to chyba musiał się już z Tobą zetknąć, Panie B. , nieprawdaż?

pozdr
                        • bukowski27 gucwa. kto? glamur? 22.01.02, 09:23
                          nie. nie zna mnie. ani ja jego/jej. i nie mam zamiaru poznawac. zreszta pewnie
                          viceversa. ale to mi akurat kalafiorem...
                      • glamour Re: glamur, nie wiem czy si esmiac czy plakac... 22.01.02, 16:10
                        bukowski27 napisał(a):

> ale zapytam tylko, czy mozesz mi laskwaie powiedziec, gdzie ja napisalem, że
                        > kobieta z malym biustem jest niekobieca??????????

Ja tak powiedziałam.

> reszty nie bede komentowal,
                        > powiem tylko,że gratuluje ci oceniania czlowieka o ktorym nie masz zielonego
                        > pojecia... tak trzymaj...

Pisanie: "kilka moich znajomych dziewczyn" to praktycznie wskazanie palcem na
                        wszystkie dziewczyny, jakie znasz. Kazda moze byc posądzona, ze w twojej
                        obecnosci bez przerwy narzeka na zbyt maly biust. Jest to krzywdzace takze dla
                        dziewczyn, ktore z jakis powodow sa kojarzone z twoja osoba slusznie czy
                        nieslusznie, m.in. na forum. Tymczasem to ty masz chora obsesje na punkcie seksu
                        i jego atrybutów, jak niejednokrotnie mozna sie bylo przekonac.
                        • bukowski27 glamur, widze ze sama sie potrafisz kompromitowac. 23.01.02, 09:06
                          mi sie nie chce do tego przykladac palca. przestaje reagowac na twoje posty.
                          • mobile Re: bukowski. 23.01.02, 11:21
                            bukowski27 napisał(a):

> mi sie nie chce do tego przykladac palca. przestaje reagowac na twoje posty.

Mam tę nadzieje.
                            To sie kwalifikuje do leczenia i to od bardzo dawna. Poszukaj jakiegos
                            specjalisty.
                            • bukowski27 mobile. nie powiem. zaintrygowany jestem. 23.01.02, 12:32
                              mozesz mi powiedziec co konkretnie nadaje sie u mnie do leczenia? powaznie
                              pytam.
                            • Gość: Avanos Re: bukowski. IP: 10.128.138.* 23.01.02, 23:10
                              Bukowski! nie pierdol ty wogóle kutasa nie masz!!!
                    • Gość: ........ Re: bukowski. IP: *.sympatico.ca 22.01.02, 09:52
                      glamour napisał(a):

> Facet z malym fiutem jest niemeski, tak, jak kobieta z malym biustem jest
                      > niekobieca. A skoro juz tak ględzisz, to moze napiszesz KTO ma ten problem?
                      > Suzume? Kaska? Mina, ze o Aise nie wspomne? Osobiscie nie znam nikogo kto ma
                      > problem z malym biustem, ale znam jednego co ma bardzo poważny problem z ptasim
                      >
                      > mozdzkiem. Radzilabym trzymac na podoredziu mlotek i rabnac sie przed
                      > napisaniem kazdego listu. Albo nie chlac tyle. Dobrze tez dla wprawy myslec
                      > czasem o czyms innym niz o fiutach, biustach i pieprzeniu.

* No, nie denerwuj sie tak Sliczna. Twoj biust napewno tez jest
                      sliczny ( masz moje pewne i niewatpliwe stwierdzenie). A z ta rada
                      myslec o............ tym i jeszcze czyms tak latwo nie jest jak
                      sie mowi. Czasami sie tylko o tym mysli i tego sie tylko
                      chce. A u Ciebie jest inaczej?
    • foczka? Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 23.01.02, 12:38
      Gość portalu: tedi napisał(a):

> czy on może być dla was w pełni męski ?

Tak! Kiedys okropnie zakrecil mnie facet z takim tycim raczej...
      Lecialam na niego bo: byl piekielnie inteligentny, duzo rozmawialismy,
      smieszylo nas to samo, mielismy podobne upodobania. Najpierw
      zostalismy kochankami tak... hm - intelektualnie, a potem... no troszke
      sie rozczarowalam ale i tak, nawet teraz, poszlabym za nim chocby do piekla!
      Gdyby zechcial - niestety on jest strrrasznym podrywaczem :-)
      Ale bylo cudownie, do tej pory na samo wspomnienie... aaach!

Pzdr,
      Foczka

• Gość: Zuzia Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 23:52
      Mysle, ze sie kocha za caloksztalt. Pewnie, ze kobiety nie lubia naparstkow,
      ale i taki olbrzym nie jest zachecajacy. Mysle, ze sa to jednak wyjatki. Cala
      reszta jest OK . Centymetr w ta czy w tamta nie ma znaczenia.Wazna jest za to
      kultura i milosc.
    • hi-hi nie nie nie 24.01.02, 03:43
      nie ma znaczenia
      przecież każda kobieta tobie powie
      że nie widzi różnicy między 17 a 18 cm !!!
      no bo co to 1 cm

tak samo nie czuje sie różnicy między 17 a 16 bo to tez 1 cm

no i miedzy
      16 a 15
      15 a 14
      14 a 13
      13 a 12
      12 a 11
      11 a 10

wniosek ??
      nie ma znaczenia fiutek 10 czy 18 cm co już
      udowodniłem..!!

a kiedy jest za mały ???

między 10 a 7 cm jes aż 3 cm różnicy
      a to już da sie zauważyć

więc mały członek to 7 cm

i co zadowolony ?????

;-)

hi-hi
      pzdt
    • Gość: skubcio skubcio wie lepiej IP: *.westln01.mi.comcast.net 25.01.02, 03:26
      12-13cm= -1cm

Tedi, ty masz CAVITY!! Proponuje zainteresowac sie chlopcami i brac srodki
      rozluznaiajace.
    • Gość: Asienka Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.astro.net.pl 25.01.02, 13:22
      Mialam raz mezczyzne z malym, i rozmiar sie liczy, ale wole miec faceta z malym
      ktory zwraca uwage na to zeby takze mi bylo dobrze, niz faceta z olbrzymem
      ktory jak sie tylko sposci to odrazu zapada w letarg. :)
      • Gość: frisky2 Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej mę IP: 62.233.139.* 25.01.02, 13:25
        W pytaniu nie chodzi o to czy jak facet ma malego, to kobiecie lepiej czy
        gorzej. Chodzi o to czy z mniejszym jest mniej MESKI czy nie? To jest ciekawe
        postawienie sprawy: centymetry fiuta decyduja o tym czy jestem 100 procentowym
        facetem, 75 proc, a moze tylko 50 proc?
        • kwik Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej mę 25.01.02, 13:40
          rzeczywiście baaaaaaaaaaaaaardzo ciekawe.

• Gość: Michal Re: Kwik IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:23
            Kwiku czy to znaczy że lubisz baaaaardzo długi
            • kwik Re: michał 25.01.02, 14:25
              cholernie i organicznie nie lubię długów
              • Gość: michal Re: drogi Kwiku IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:38
                .. myślę że w tym wypadku konieczna bedzie interpretacja Bukowskiego co do
                długów a długości
                • kwik Re: drogi Michale 25.01.02, 14:42
                  ale jego chyba tu nie ma. wobec tego trzeba sobie poradzić samemu.
                  jak myślisz: czy długi rosną proporcjonalnie do długości?
                  chyba nie, bo skąd w takim razie powiedzenie o długich, złodziejskich rękach,
                  hę?
                  • Gość: Michal Re: drogi Kwiku IP: 213.241.35.* 25.01.02, 14:51
                    ..czy możesz mnie oświecić co mają długi do długości a długie
                    zzzzzzzzzzzzłodziejskie ręce.. hmmmm.
                    • kwik Re: drogi Michaele 25.01.02, 15:00
                      Gość portalu: Michal napisał(a):
                      nie znam żadnego złodzieja...ale wydaje mi się, że nie mają oni długów..ale może
                      mi się tylko wydaje...mają za to długie, złodziejskie ręce..podobno.
                      a więc (nie zaczyna się zdania od a więc) dłuuuuuuuuuuuuuuugość nie idzie w parze
                      z długami.chyba, że masz jakiś inny pomysł.

• Gość: Michal Re: drogi Bkowski. IP: 213.241.35.* 25.01.02, 15:07
                        tak bez Bukowskiego ani ani a tak swoją drogą .. z tym złodziejem a długością
                        męskiego organu ma taki związek organ z organami prawda..?
                        • kwik Re: drogi Bkowski. 25.01.02, 15:19
                          nie wiem co na to organiści...ich związek zawodowy może wzniecić jakąś
                          ogólnopolską akcję protestacyjną i co wtedy? drżyj nasz kraju mlekiem i miodem
                          płynący! Organiści do boju!
                        • Gość: frisky2 Re: drogi Bkowski. IP: 62.233.139.* 25.01.02, 15:19
                          Moze ten dylemat rozwiazac organoleptycznie?
                          • Gość: ? Re: drogi Bkowski. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 21:27
                            nie długość jest istotna, tylko średnica
                            • Gość: ewa Re: drogi Bkowski. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:30
                              o,wlasnie
    • Gość: Mia Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.01.02, 20:19
      Mniej męski jest facet z kompleksami. A że kompleksy zazwyczaj dotyczą
      rozmiaru, to ja już na to nic nie poradzę...
      • Gość: długi Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 62.233.138.* 27.01.02, 22:25
        Trochę Wam zazdoszczę - posiadacze znormalizowanych i tym samym uniwersalnych
        penisów. Możecie się wślizgnąć wszędzie. Ja niestety nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka