swinka_finka 06.01.09, 12:38 ... na lodowisko w sumie nigdy nie byłam ale no właśnie pewnie nie potrafię się utrzymać na lodzie ;/ Jak myślicie ktoś kto w życiu nie był da sobie radę ? Bo mam ogromną chęć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
durneip Re: Poszłabym ... 06.01.09, 12:41 kiedy masz iśc, jak nie teraz? :) górale mówią "jak sie nie wywrócis, to sie nie naucys" i to jest ponura prawda. ale jaka frajda! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Poszłabym ... 06.01.09, 12:45 Zawsze jest ten pierwszy raz. A siniaki w końcu zejdą :P Myślisz że na lodowisko chodzą tylko mistrzowie jazdy figurowej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Poszłabym ... 06.01.09, 12:47 jak zaczniesz nie iadmo co na tych łyżwach wyprawiać, to połamiesz :P Ale połamać równie dobrze możesz się pod własną klatką. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Poszłabym ... 06.01.09, 12:51 hmmm ...(???) no to jestem jak najbardziej za :D ale jak ja mam do tego przekonać mojego miśka przecież jak on rypnie to całe lodowisko się zawali ;/ a sma nie pójdę nie dam rady Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Poszłabym ... 06.01.09, 13:09 Może nie rąbnie. Niech się dla bezpieczeństwa barierki na początku trzyma. Ty też możesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Poszłabym ... 06.01.09, 13:19 Ja bylam wczoraj na Stegnach- pierwszy raz od podstawowki... po pierwszym kolku juz sobie radzilam :))) Ubralam spodnie narciarskie, zeby bylo cieplej, ale podczas jazdy nawet w takie temperatury sie ogrzewasz :) Odpowiedz Link Zgłoś