Dodaj do ulubionych

Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne.

07.11.03, 20:08
Wiecie co? Obserwuję to forum odn niejakiego msc. i widzę, że wszyscy uparli
się na biedną Pajdeczkę...O co Wam kochani chodzi? O to, że zasila poziom
tego forum, który i tak jest niski? Zrozumcie, że kilka osób z IQ powyżej 100
się przyda. To nie Pajdeczka jest fenomenem, tylko W(w?!)y tak mało
elokwentni. Bądźcie bardziej błyskotliwi to też będziecie zauważalni.
Pajdeczka zawsze ma w miarę mądre odpowiedzi, wię nie dziwcie się, że w dobie
lasek, cip, fiutków itp. ona nie mówiąc o tym jest oryginalna. Ktoś na nią
naskoczył, mówiąc, że jest zgorzchniałą babą po 40, która grubasów tępi, a
gówniarzy wyzywa. Ale gdyby nasza "kochana" młodzież była bystrzejsza i
zajęła się nauką, a nie seksem to nie byłaby "napalonymi małolatami". A post
o grubasach to jedna wielka ironia. Więc zastanówcie się co i do kogo
mówicie. Czasami(a właściwie zawsze) próbując zrobić z niej idiotkę sami
wychodzicie na kretynów. Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • pankracy4 Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:27
      faraonlubkleopatra napisał:

> Wiecie co? Obserwuję to forum odn niejakiego msc. i widzę, że wszyscy uparli
      > się na biedną Pajdeczkę...O co Wam kochani chodzi? O to, że zasila poziom
      > tego forum, który i tak jest niski? Zrozumcie, że kilka osób z IQ powyżej 100
      > się przyda.

Bozeszzzzz....
      Pajdeczka, idz przewietrzyc troche te swoja nadwyrezona mozgownice i przestan
      juz wreszcie wypisywac(czy to przez swoich znajomych, czy tez osobiscie) jaka
      to ty niby jestes inteligentna. To jest zalosne.
      Gdybys byla inteligentna to bys nie siedziala przed tym swoim kompem 24 godz.
      na dobe!
      • soczewica Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:36
        pankracy4 napisał:

> Gdybys byla inteligentna to bys nie siedziala przed tym swoim kompem 24 godz.
        > na dobe!

gdybyś był inteligentny (albo bywał tu częściej) to byś wiedział, że paj
        pojawia się tu tylko do godziny piętnastej :D
        • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:38
          a pozniej idzie do kawiarenki i zmienia swoje oblicze::::))))))))
          zwlaszcza w piatkowe popoludnie;)
          • soczewica Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:40
            wasza_bogini napisała:

> a pozniej idzie do kawiarenki i zmienia swoje oblicze::::))))))))
            > zwlaszcza w piatkowe popoludnie;)

tak tak, dokładnie! zdejmuje sztuczne cycki i w końcu może być facetem tak jak
            my wszyscy.
            ps. kiedy zmienisz ksywkę na wasz_bog?

pan soczewic
            • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:11
              > tak tak, dokładnie! zdejmuje sztuczne cycki i w końcu może być facetem tak
              jak
              > my wszyscy.
              > ps. kiedy zmienisz ksywkę na wasz_bog?

wlasnie zmienilem na wasza_bogini z lokolizaczwszystkichcipswiata.
    • Gość: Triss Merigold Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 20:31
      Nie wszyscy. Ja tam do Pajdy nic nie mam, raczej dobrze wyłapuję ironię, poza
      tym w ogóle niewiele rzeczy odbieram osobiście.
    • soczewica :) hehe - ja z koła adoracji. 07.11.03, 20:34

> Czasami(a właściwie zawsze) próbując zrobić z niej idiotkę sami
      > wychodzicie na kretynów. Pozdrawiam:)

faraą - za krótko to obserwujesz gościu blady :)
      mnie zastanwia celowość napaści - mam wrażenie, że nie jest to napaść w jakimś
      celu, tylko ot po prostu. szwędają się i dogryzają, i na moje oko bardzo im nie
      leży sposób bycia p. i zgłaszają pretensję do tego, że jak to możliwe, że ona
      jest guru.
      order z ziemniaka dla tego, kto znajdzie w jej postach określanie siebie jako
      forumowego ideału. a skąd. ona po prostu wyraża swoje opinie mało kompromisowo,
      ale - przede wszystkim - jest bardzo wyrazista. i - drugie przede wszystkim -
      nieprzewidywalna.
      kiedyś miała zajadłą przeciwniczkę - przeciwniczka wymiękła. po jakimś czasie
      było przewidywalne, że gdzie p., tam i tamta druga. ale moim zdaniem dziewczyna
      przeszarżowała, bo czepiała się wszystkiego aż do karykatury. nie wiem, może
      gdzieś tu jest, ale jakoś milczy.
      a teraz - znowu trafiła się jakś marta, której wydaje się, że wszystkim pokaże,
      i znowu stary schemacik: pajda jest guru, należy ją z tego "gurowania" odsunąć.
      co za bzdura. sami ją widzicie (to do przeciwników) jako autorytet jakiśtam, bo
      ONA sama nie narzuca tego nikomu. nie zadacie sobie trudu, żeby próbować sprawę
      rozwiązać inaczej niż przez inwektywy poziomu dna morskiego, chociażby przez
      napisanie maila. nie, no bo po co, lepiej zwyzywać od sfrustrowanych starych
      babsztyli, nawet nie pokusiwszy się o jakieś rzeczowe argumenty "anty".

co to za rozmowa z taką martą na przykład, która po raz setny powtórzy, że
      ciężko ją zdenerwować (akurat)
      ma gdzieś nasze zdanie (akurat)
      a w ogóle to jesteśmy pomarszczone i z włosami na nogach.
      i tak po kolei każdemu, kto zwraca jej uwagę. aluzja do wyglądu/wieku/stopnia
      zaspokojenia a potem: nic mnie nie obchodzi co piszesz. ale zaciekle odpisuje.

ja proszę uprzejmie odstosunkować się od pajdy, albo wycieczki personalne robić
      na priv. a jeśli już dyskutować publicznie, to nie sprowadzać rozmowy do
      chamskich i w istocie szceniackich uwag na temat wieku, wyglądu, czy nszonego
      obuwia (to akurat z mojej działki). bo na bazie tego co zostało napisane też
      mogę sobie wysnuć wniosek że marta to tłuścioch z kompleksami, któremu się
      wydaje że świetnie maskuje swoją nadwagę a w istocie wygląda jak szynka
      owinięta sznurkiem. jak walczyć to tym, co zostało napisane, a nie wziętymi z
      powietrza kalumniami.
      dziękuję za uwagę (nie wątpię, marto, że przeczytałaś tego posta z wypiekami i
      zaraz odpiszesz coś porażającego - albo, skoro napisałam te właśnie słowa,
      zmilczysz wyniośle jednakowoż z wysiłkiem)

pan soczewic
      • Gość: mala pajda=guru??????????? IP: 81.21.197.* 09.11.03, 00:55
        GURU,
        indyjski tytuł nauczyciela (zwł. nauczyciela Wed), przewodnika duchowego w
        sprawach religii i moralności

pajda?????????????????????
        soczewica ty mi powiedz ze zartujesz???
        blagam! nie mow ze ona jest twoim guru
        • soczewica guru guru guru ommmm... 09.11.03, 10:58
          Gość portalu: mala napisał(a):

> GURU,
          > indyjski tytuł nauczyciela (zwł. nauczyciela Wed), przewodnika duchowego w
          > sprawach religii i moralności
          >
          > pajda?????????????????????
          > soczewica ty mi powiedz ze zartujesz???
          > blagam! nie mow ze ona jest twoim guru

coś by ci w tym przeszkadzało? polujesz na wolny etat? śmiem twierdzić, że
          jesteś za krótka na to :)
          poza tym naucz się czytać teksty ze zrozumieniem (plus wyczucie kpiny)
    • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:35
      > Pajdeczka zawsze ma w miarę mądre odpowiedzi, wię nie dziwcie się, że w dobie
      > lasek, cip, fiutków itp. ona nie mówiąc o tym jest oryginalna.

no i znow niekonsekwencja. o laskach , fiutach pajdeczka nie mowi ale o kutasie
      maria, to i owszem ::))
      • soczewica Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 20:37
        wasza_bogini napisała:

> now niekonsekwencja. o laskach , fiutach pajdeczka nie mowi ale o kutasie
        > maria, to i owszem ::))

no ale ty nic nie mów, "mario to kutas" to było mistrzostwo hehehehehe, do
        teraz się z tego śmieję :DDDDDDDDDDDDDDD
    • zagubiona4 Proste i logiczne: 07.11.03, 20:55
      Porownajcie sobie wypowiedzi kogos takiego jak np. Anahella z wypowiedziami
      pajdy to wam wyjdzie poziom intelektualny i kultura tej ostatniej.
      • anahella powiem szczerze 07.11.03, 23:56
        zagubiona4 napisała:

> Porownajcie sobie wypowiedzi kogos takiego jak np. Anahella z wypowiedziami
        > pajdy to wam wyjdzie poziom intelektualny i kultura tej ostatniej.

Niezaleznie od tego jak komukolwiek wyjdzie porownywanie mnie do Pajdeczki to
        uwazam ze robienie czegos takiego jest raczej bezcelowe. Ja i Pajdeczka
        reprezentujemy na tym forum zupelnie dwa odmienne style. I m.in dlatego ja
        lubie: bo piekno swiata (w tym i nas samych) polega na roznorodnosci. Zatem
        szanujmy osobe, ktora jest od nas inna. Bo gdyby ktoregos dnia stala sie taka
        sama jak my to zobaczylibysmy... potwora.

Ostatnie zdanie dedykuje tym, ktorym latwo przychodzi ocenianie innych.

Nie staje do konkurencji z Pajdeczka - ona ten mecz wygrywa walkowerem, bo mi
        brak jej odwagi.
        • zagubiona4 Re: powiem szczerze 08.11.03, 13:58
          anahella napisała:

> Niezaleznie od tego jak komukolwiek wyjdzie porownywanie mnie do Pajdeczki to
          > uwazam ze robienie czegos takiego jest raczej bezcelowe. Ja i Pajdeczka
          > reprezentujemy na tym forum zupelnie dwa odmienne style. I m.in dlatego ja
          > lubie: bo piekno swiata (w tym i nas samych) polega na roznorodnosci. Zatem
          > szanujmy osobe, ktora jest od nas inna. Bo gdyby ktoregos dnia stala sie taka
          > sama jak my to zobaczylibysmy... potwora.
          >
          > Ostatnie zdanie dedykuje tym, ktorym latwo przychodzi ocenianie innych.
          >
          > Nie staje do konkurencji z Pajdeczka - ona ten mecz wygrywa walkowerem, bo mi
          > brak jej odwagi.

Anahello, nie powinnas sie tu wogole wypowiadac, bo jak juz powiedzialam Twoje
          wypowiedzi silnie kontrastuja z wypowiedziami pajdy: wypowiadajac sie na
          jakikolwiek temat tylko pogarszasz jej opinie :))))
          A jesli chodzi o odwage to ona nie ma tu nic do rzeczy. Do tego zeby
          poprzeklinac na tym forum, zbluzgac pare osob, zalozyc kilkanascie idiotycznych
          watkow odwagi nie trzeba. Trzeba za to glupoty- ktorej to wystarczajacy naklad
          posiada pajda.
          Pozdrawiam,
          • anahella Re: powiem szczerze 08.11.03, 22:21
            zagubiona4 napisała:

> Anahello, nie powinnas sie tu wogole wypowiadac, bo jak juz powiedzialam
            > Twoje
            > wypowiedzi silnie kontrastuja z wypowiedziami pajdy: wypowiadajac sie na
            > jakikolwiek temat tylko pogarszasz jej opinie :))))

Nie sadze - po pierwsze tu mowi sie o mnie, wiec mam prawo powiedziec co sobie
            o tym mysle, a po drugie wcale nie pogarszam. Gdybym pisala w stylu: "ku....
            mac ja lubie Pajde, za...iscie ja lubie, ch... wam do niej" to bym wtedy
            pogorszyla.

> A jesli chodzi o odwage to ona nie ma tu nic do rzeczy.

A skad wiesz, ze ja nie mam jakiegos drugiego loginu, pod ktorym wypisuje
            bzdury? Wiesz, to mi sie u niej wlasnie podoba, ze ona trzyma fason pod jednym
            nickiem. Ja kiedys pod innym (wyjatkowo wrednym) zbluzgalam faceta, ktory
            czepial sie mnie i paru innych osob. Pisalam najpierw do adminow - bez
            odpowiedzi. Wiec zrobilam mu brzydka rzecz. Od tamtej pory nie widzialam
            tamtego nicka na forum. Uwierz mi, gdybys Ci pokazala tamte wypowiedzi to nie
            uwierzylabys ze znam takie slownictwo albo, ze potrafie komunikowac sie na tak
            niskim poziomie. a wracajac do Paj - najpierw byla Wiktoria21, potem Wiktorkaa
            (pewnie ta sama osoba) a teraz jest nielogowana Marta. - wszsytkie nicki jak
            jeden maz pokazuja bardzo zle wychowanie oraz - co gorsze - brak wyczucia. Moze
            jestem bardziej domyslna, ale watki Pajdeczki typowo prowokacyjne smierdza mi
            na kilometr - i wiem kiedy prowokuje a kiedy pisze powaznie (a przynajmniej tak
            mi sie wydaje).
            • zagubiona4 Re: powiem szczerze 09.11.03, 14:32
              anahella napisała:

> Nie sadze - po pierwsze tu mowi sie o mnie, wiec mam prawo powiedziec co
              sobie
              > o tym mysle, a po drugie wcale nie pogarszam. Gdybym pisala w stylu: "ku....
              > mac ja lubie Pajde, za...iscie ja lubie, ch... wam do niej" to bym wtedy
              > pogorszyla.

Nie, wtedy bys jej polepszyla. Bo znaczyloby to, ze ja sie myle i jest tu na
              tym forum o jednego madrego czlowieka mniej niz myslalam.

> A skad wiesz, ze ja nie mam jakiegos drugiego loginu, pod ktorym wypisuje
              > bzdury? Wiesz, to mi sie u niej wlasnie podoba, ze ona trzyma fason pod
              jednym nickiem.

> Ona trzyma fason nie tylko pod jednym nickiem. I we wszystkich jej
              wypowiedziach widac to samo. Nie trzeba byc psychologiem, zeby zauwazyc, ze ma
              problem z glowa.

>Ja kiedys pod innym (wyjatkowo wrednym) zbluzgalam faceta, ktory
              > czepial sie mnie i paru innych osob. Pisalam najpierw do adminow - bez
              > odpowiedzi. Wiec zrobilam mu brzydka rzecz. Od tamtej pory nie widzialam
              > tamtego nicka na forum. Uwierz mi, gdybys Ci pokazala tamte wypowiedzi to nie
              > uwierzylabys ze znam takie slownictwo albo, ze potrafie komunikowac sie na
              tak niskim poziomie.

Anahello, na tym forum nie ma chyba ani jednej osoby, ktora nigdy nie uzyla
              innego nicka. I nie ma w tym nic zlego pod warunkiem, ze taka osoba nie wlazi
              z brudnymi buciorami do kazdego watku, po to tylko zeby siac zamet, tak jak to
              robi pajda.

Pozdrawiam Cie Anahello,

• soczewica Re: powiem szczerze 09.11.03, 14:39
                zagubiona4 napisała:

> Ona trzyma fason nie tylko pod jednym nickiem.

UDOWODNIJ to z łaski swojej.
    • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:03
      > naskoczył, mówiąc, że jest zgorzchniałą babą po 40, która grubasów tępi, a
      > gówniarzy wyzywa. Ale gdyby nasza "kochana" młodzież była bystrzejsza i
      > zajęła się nauką, a nie seksem to nie byłaby "napalonymi małolatami".

nalezysz do tej samej grupy wiekowej co pajda??? ho, ho, ho.
      a czy pajda zajmowala sie tylko nauka jak byla ´´mlodzieza´´?
      czy aby nie przemaiwa przez Ciebie troche zazdrosc za niewyszumienie sie za
      mlodu?;)
      • faraonlubkleopatra Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:07
        wasza_bogini napisała:

> > naskoczył, mówiąc, że jest zgorzchniałą babą po 40, która grubasów tępi, a
        >
        > > gówniarzy wyzywa. Ale gdyby nasza "kochana" młodzież była bystrzejsza i
        > > zajęła się nauką, a nie seksem to nie byłaby "napalonymi małolatami".
        >
        > nalezysz do tej samej grupy wiekowej co pajda??? ho, ho, ho.
        > a czy pajda zajmowala sie tylko nauka jak byla ´´mlodzieza´´?
        > czy aby nie przemaiwa przez Ciebie troche zazdrosc za niewyszumienie sie za
        > mlodu?;)
      • faraonlubkleopatra Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:12
        wasza_bogini napisała:

> > naskoczył, mówiąc, że jest zgorzchniałą babą po 40, która grubasów tępi, a
        >
        > > gówniarzy wyzywa. Ale gdyby nasza "kochana" młodzież była bystrzejsza i
        > > zajęła się nauką, a nie seksem to nie byłaby "napalonymi małolatami".
        >
        > nalezysz do tej samej grupy wiekowej co pajda??? ho, ho, ho.
        > a czy pajda zajmowala sie tylko nauka jak byla ´´mlodzieza´´?
        > czy aby nie przemaiwa przez Ciebie troche zazdrosc za niewyszumienie sie za

> mlodu?;)

Nie, nie należę do grupy wiekowej Paj(mam 29lat), jestem młody i szaleję, ale
        uważam za głupich ludzi, którzy nie rozumieją ironi w Jej wypowiedziach. Wiecie
        co? To jest bardzo zabawne, kiedy ona się z Was nabija i śmieje, a Wy
        odbieracie to strasznie poważnie i w ogóle z obrażaniem się. Co masz na jmyśli
        za młodu? Seks i cipy w wieku 14 lat? Bo takie dzieci czasem tutaj piszą.
        Jeżeli o to Ci chodzi to nie-nie zazdroszczę.
        • soczewica Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:23

> jestem młody i szaleję

hi hi hi, powinieneś zrobić sobie z tego sygnaturkę bezapelacyjnie :)

a rozumienie ironii powinno być sprzedawane w takiej samej cenie jak imbir ;-)
          • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:28
            > a rozumienie ironii powinno być sprzedawane w takiej samej cenie jak imbir ;-)

raczej jak czarne diamenty;)
        • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:24
          To jest bardzo zabawne, kiedy ona się z Was nabija i śmieje, a Wy
          > odbieracie to strasznie poważnie i w ogóle z obrażaniem się.

a co w tym zabawnego?? to jest raczej smutne, ze osoba ´´dojrzala o bogatym
          wnetrzu, bardzo inteligentna, po prostu czlowiek, ktory niejedno w zyciu
          przeszedl i nadal przechodzi ciezkie chwile´´ jedyna rozrywke zyciowa znajduje
          w nabijaniu sie i smianiu sie z osob od siebie mlodszych.

mnie posty pajdy ujmuja tym, ze sama znajduje tyle energii, zeby odpowiadac na
          WSZYSTKIE skierowane do niej listy.

a zreszta co mnie obchodzi pajda, rany, naprawde mi zwisa, a jej portretu
          psychologicznego nad lozkiem sobie nie powiesze.

pozdrawaim i zycze smacznych buleczek na kolacje w domu::::)))))

"w zyciu trzeba spijac tylko dobre, czerwone wino chilijskie i nie brac
          ochlapow"

Ameryka Lacinska- zapraszam Cie do udzialu w moim forum, ktore mozesz znalezc
          tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14831
          • soczewica Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 07.11.03, 21:58
            wasza_bogini napisała:

> jedyna rozrywke zyciowa znajduje
            > w nabijaniu sie i smianiu sie z osob od siebie mlodszych.

_udowodnij_ że jedyną. ha! :D
          • faraonlubkleopatra Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 08.11.03, 09:48
            No, dobra-powiem jedno-gdyby ludzie młodsi byli mądrzejsi to nie byłoby powodów
            do naśmiewania się z nich. A jeżeli uważacie Pajdeczkę za kretynkę to ją
            ignorujecie, a nie zagłębiajcie się z nią w dyskusję.
            • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 08.11.03, 23:07
              > No, dobra-powiem jedno-gdyby ludzie młodsi byli mądrzejsi to nie byłoby
              powodów do naśmiewania się z nich.

a moze ludzie mlodsi sie nasmiewaja z niej, bo ona odpowiada bardzo `powaznie
              nawet na kompletnie bzdurny list.

A jeżeli uważacie Pajdeczkę za kretynkę to ją
              > ignorujecie, a nie zagłębiajcie się z nią w dyskusję.

ja sie nie zaglebiam. na pajde wchodze przez przypadek, a raczej ona na mnie.
              poza tym skad pajda wiem ile my mamy lat. niech przestanie robic barykade ja-
              wy, bo o wiekszosci ludzi niczego nie wie, ani o przezyciach, ani o
              doswiadczeniach,a przy blizszym poznaniu mogloby sie okazac, ze pajda przezyla
              tylko przedszkole w porownaniu z innymi, mlodszymi, jak ich nazywa.
    • waleryj faraonlubkleopatra= pajdeczka hehehehe 07.11.03, 23:26
      • anahella Masz na to jakies dowody? 07.11.03, 23:59
        np. numery IP, zapusciles jej netbusa do kompa, a moze uzywasz innych, bardziej
        wyrafinowanych metod?
    • Gość: mario2 Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. IP: 217.7.150.* 08.11.03, 10:20
      to niby Pajda ma inteligencje powyzej 100? mierzyles w stopniach celsujsza, czy
      powyzej zera absolutnego? Pajda to zzerana przez wlasna zolc starzejaca sie
      baba, tkora objawy menopauzy odreagowuje na forum
      • Gość: Marta Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 08.11.03, 11:38
        dokladnie, pajda jest starzejącą się wściekłą babą. jest jak wrzód na dupie.
    • faraonlubkleopatra Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 08.11.03, 18:04
      No to powiedzcie po co z nią dyskutujecie i odpowiadacie na jej "idiotyzmy"?
      • zagubiona4 Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 08.11.03, 20:37

> No to powiedzcie po co z nią dyskutujecie i odpowiadacie na jej "idiotyzmy"?

Bo muchy sa upierdliwe. Jak im sie nie przylozy kapciem to spokoju nie bedzie.
        • faraonlubkleopatra Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 08.11.03, 23:54
          zagubiona4 napisała:

> faraonlubkleopatra napisał:
          >
          > > No to powiedzcie po co z nią dyskutujecie i odpowiadacie na jej "idiotyzmy
          > "?
          >
          > Bo muchy sa upierdliwe. Jak im sie nie przylozy kapciem to spokoju nie bedzie.

Może w teorii, ale nie w praktyce. Wy po prostu uwielbiacie dawać jej preteksty
          do uważania się za fenomena forum. Ignorujcie ją jak Wam nie odpowiada.
          Szczerze mówiąc szkoda mi by było na Waszym miejscu klawiatury i czasu na odp.
          do kogoś, kogo nie lubię.
          • wasza_bogini Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 09.11.03, 00:31
            Ignorujcie ją jak Wam nie odpowiada.
            > Szczerze mówiąc szkoda mi by było na Waszym miejscu klawiatury i czasu na
            odp.
            > do kogoś, kogo nie lubię.

pajda jest dla mnie obojetna. nie powiedzialam, ze jej nie lubie, bo to nie
            jest real, wiec znajomosci internertowe sa dla mnie wielkim zwisem.
            wymieniamy tutaj opinie na pewne tematy. pajda mi podpadla nie tym, ze smiala
            sie z mlodych czy tez grubasow- nie znam tych watkow ale, ze przyczepila sie do
            osoby, ktora miala klopoty z zajsciem w ciaze. dla pajdy byl to powoed do
            przywalenia tej osobie, bo wedle jej uznania ta osoba miala duzo pieniedzy.
            wysmiewanie sie z takich ludzkich problemow chyba nie jest domena ludzi
            inteligentnych. tak sadze.
            • onnnnnnn Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 09.11.03, 10:47
              wasza_bogini napisała:

> Ignorujcie ją jak Wam nie odpowiada.
              > > Szczerze mówiąc szkoda mi by było na Waszym miejscu klawiatury i czasu na
              > odp.
              > > do kogoś, kogo nie lubię.
              >
              >
              > pajda jest dla mnie obojetna. nie powiedzialam, ze jej nie lubie, bo to nie
              > jest real, wiec znajomosci internertowe sa dla mnie wielkim zwisem.
              > wymieniamy tutaj opinie na pewne tematy. pajda mi podpadla nie tym, ze smiala
              > sie z mlodych czy tez grubasow- nie znam tych watkow ale, ze przyczepila sie
              do
              >
              > osoby, ktora miala klopoty z zajsciem w ciaze. dla pajdy byl to powoed do
              > przywalenia tej osobie, bo wedle jej uznania ta osoba miala duzo pieniedzy.
              > wysmiewanie sie z takich ludzkich problemow chyba nie jest domena ludzi
              > inteligentnych. tak sadze.

Też tak sądzę. To jest niby tylko głupie forum, ale jeżeli ktoś ma problema to
              można go zranić. Ja tam Pajdy nielubię, bo brak jej taktu i wrażliwości.:D
          • zagubiona4 Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. 09.11.03, 11:55

> zagubiona4 napisała:
            >
            > > faraonlubkleopatra napisał:
            > >
            > > > No to powiedzcie po co z nią dyskutujecie i odpowiadacie na jej "idio
            > tyzmy
            > > "?
            > >
            > > Bo muchy sa upierdliwe. Jak im sie nie przylozy kapciem to spokoju nie bed
            > zie.
            >
            > Może w teorii, ale nie w praktyce.

Bez sensu.To wlasnie w praktyce a nie w teorii! Zastanow sie troche czlowieku,
            zanim cokolwiek powiesz.

• Gość: Iza Re: Ludzie! Opanujcie się!-to jest żałosne. IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 09.11.03, 01:43
      Jaka śmieszna pyskówka!
      :-DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka