Gość: verte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:10 Czy przyłapałyście kiedyś faceta na tym(praktyka dość popularna)? Czy uważacie,że to coś bardzo złego?Wszak anatomicznie nic lepiej nie nadaje się do tego.Strasznie Was to obrzydza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Sikanie do zlewu. 12.11.03, 21:55 Strasznie Was to obrzydza? Owszem, bardzo. Ja tam przeciez myje naczynia. Ale mój facet przez nascie lat ani razu czegos takiego nie uczynił, mam nadzieje ze takze wtedy gdy nie widziałam. A w ogóle to czemu miałby akurat tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet kobieta siada na muszle a ja sikam do pisuarow IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 13:41 po piwie mam stracha ze obsikam sobie spodnie. To takie stresujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka jesli to dżentelmen niech najpierw wyjmie talerze IP: *.pl / *.one.pl 15.01.04, 19:38 a swoją drogą już lepiej do umywalki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: jesli to dżentelmen niech najpierw wyjmie tal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 19:44 Gość portalu: rusałka napisał(a): > a swoją drogą już lepiej do umywalki.... Może i lepiej ale...no właśnie o to chodzi w wielu M-1,M-2,etc..jest tylko jedna łazienka.Gdyby kobiety jej tak długo nie okupywały zlew może nie miałby drugiego zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngLka Re: jesli to dżentelmen niech najpierw wyjmie tal IP: 213.155.175.* 15.01.04, 19:49 Zlew służy do mycia rąk, jak już kiedyś zaznaczyłam - gdyby nie było różnicy drogi (drogi?) verte - ludzie po dupach by się całowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Sikanie do zlewu. IP: *.98-200-80.adsl.skynet.be 12.11.03, 21:58 Moj,dokladnie przed seksem sobie w zlewie szoruje sobie "gucia"gdy nie korzysta z prysznica! Ale sikanie? Nieeee!!! Przeciez krok dalej jest toaleta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomciaj Re: Sikanie do zlewu. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.11.03, 21:58 Czy Was takie tematy podniecają.Ja czasami odnosze wrażenie ,ze kobitki w swej większości są zboczone,albo maja tylko(pardon) fiuta w głowie.Mnie sie robi niedobrze od takiego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:18 facet, który nie sika do zlewu to pantoflarz - to tradycja przekazywana z ojca na syna odkąd pojawiły sie zlewy i umywalki :) To podkreślenie, kto w domu nosi spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Sikanie do zlewu. 12.11.03, 22:39 Gość portalu: mężczyzna napisał(a): > > To podkreślenie, kto w domu nosi spodnie. No u mnie w domu to chyba ja tylko nosze bo czasem sie odlewam do umywalki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Sikanie do zlewu. IP: *.acn.waw.pl 12.11.03, 22:19 Popularna praktyka? Pierwsze słyszę. Obrzydza. Nigdy żadnego ze swoich partnerów na tym nie przyłapałam. Wątek jest niesmaczny. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euzebiusz Zdanie prawdziwego faceta IP: *.toya.net.pl 12.11.03, 22:39 Powiem wam baby co o tym mysle. Co mysly kazdy szanujacy sie facet. Szczanie do umywalki jest z mysla o was kobity. Sikajac tam unika sie rozpryskow, ktore sa czeste w szczaniu do klozetu.Zawsze potem myje umywalke, dokladnie. A wasi faceci sikajac do kibla opryskuja muszle, deske, a potem wy to musicie myc. Nie przeszkadza wam to. wcieracie w swoja skore ich mocz. to jest dopiero higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zdanie prawdziwego faceta IP: *.zie.pg.gda.pl 12.11.03, 23:51 Ja to nawet kupke zrobilam do zlewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomciaj Re: Zdanie prawdziwego faceta IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.11.03, 00:38 Annaoke czy jakos tak ,to było świetne.Uśmiałam sie do łez a było mi to bardzo potrzebne.Dzięki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Zdanie prawdziwego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:51 Gość portalu: tomciaj napisał(a): > Annaoke czy jakos tak ,to było świetne.Uśmiałam sie do łez a było mi to bardzo > potrzebne.Dzięki.:) Jezuuu jak to niektórych łatwo rozśmieszyć,w sumie to współczuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:04 albo miałas mało partnerów, albo kiepski z ciebie obserwator :) Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: Sikanie do zlewu. 13.11.03, 00:44 mi by na mysl nie przyszło sikanie do zlewu, chodze te dwadziescia pare latek do łazienki po to i tamto ....ale feee!!! moze na mnie mial zgubny wplyw wychowania w inteligenckiej rodzinie :( once again BRrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Sikanie do zlewu. 13.11.03, 03:38 qrde, no zadnego takiego nie znam. ale sie popytam dalszych znajomych, moze chociaz jeden sie trafi. A jak nie sika do zlewu tylko w tapczan to sie bedzie liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:45 anahella napisała: > qrde, no zadnego takiego nie znam. ale sie popytam dalszych znajomych, moze > chociaz jeden sie trafi. A jak nie sika do zlewu tylko w tapczan to sie bedzie > liczyc? > Do tapczanu??Ale po co?To nie jest normalne no i nie jest tak naturalne jak lanie do zlewu.Nie będzie się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Sikanie do zlewu. 14.11.03, 13:24 Gość portalu: verte napisał(a): > Do tapczanu??Ale po co?To nie jest normalne no i nie jest tak naturalne jak > lanie do zlewu.Nie będzie się liczyć. Eeee to szkoda. Wlasnie jeden z moich kolegow sie przyznal ze kiedys zlal sie na tapczan w nocy, mimo, ze byl juz duzym chlopcem. Szkoda, myslalam ze chociaz jednego trafionego bede znac. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sikanie do zlewu i nie tylko... 13.11.03, 08:34 Znane mi są przypadki sikania do donic z roślinami pokojowymi. Czy wy nie możecie sobie "tego" zawiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Sikanie do zlewu. IP: *.crowley.pl 13.11.03, 09:40 Gość portalu: verte napisał(a): > Czy przyłapałyście kiedyś faceta na tym(praktyka dość popularna)? Nie przyłapałam. Mimo że to takie popularne ;) Ale słyszałam, że coś takiego może mieć miejsce. Na przykład w akademikach, gdzie w pokojach są zlewy (a może umywalki?), a to toalet daleko. Inna sprawa - skoro to zlew, to można się tam "zlać". A potem umyć w umywalce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: Sikanie do zlewu. 13.11.03, 13:41 Niech sobie sikają. Mocz ma właściwości bakteriobójcze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HŁA__SKO Re: Sikanie do zlewu. IP: *.tkdami.net / 172.16.9.* 13.11.03, 21:14 Czy czytał ktoś z was utwory Marka Hłaski ? Autor stwierdza ten kto choć raz nie od..ł się do zlewu to nie mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Sikanie do zlewu. IP: *.acn.waw.pl 13.11.03, 23:02 Akurat Hłasko nigdy nie wyrósł z chłopięcych spodenek sądząc po jego twórczości. Proponuję przywołać bardziej męski autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka123 Re: Sikanie do zlewu. 13.11.03, 22:05 Gość portalu: verte napisał(a): > Strasznie Was to obrzydza? w każdym razie znacznie bardziej niż publiczne karmienie piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:11 koniczynka123 napisała: > w każdym razie znacznie bardziej niż publiczne karmienie piersią. > Tak myślałem.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngLka Re: Sikanie do zlewu. IP: 213.155.175.* 15.01.04, 19:51 W przeciwieństwie do publicznego karmienia piersią, ze zlewu później (zazwyczaj) ktoś jeszcze korzysta, ktoś, kto nie ma pojęcia lub nie ma wyjścia ;) Pozdrawiam tych, którym zdrowie (psychiczne) nie dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet latwiej jest sikac do zlewu IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 12:43 MOzna nie trafic do muszli i obsikac spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: latwiej jest sikac do zlewu 14.11.03, 12:49 Gość portalu: facet napisał(a): > MOzna nie trafic do muszli i obsikac spodnie masz jeszcze jakieś nicki w zanadrzu, żeby nie powiedzieć w rozporku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet latwiej jest sikac do zlewu po alkoholu IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 13:39 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: latwiej jest sikac do zlewu po alkoholu 14.11.03, 13:41 po palcu jeszcze łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec2 Re: latwiej jest sikac do zlewu po alkoholu 16.01.04, 09:08 pajdeczka napisała: > po palcu jeszcze łatwiej > cholera! to jest dobre!!! więcej takich tekstów proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Sikanie do zlewu. 14.11.03, 13:46 A sikanie do doniczek z kwiatkami też się liczy...? Boszsz... ludziska to mają dopiero problemy... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 19:31 aguszak napisała: > A sikanie do doniczek z kwiatkami też się liczy...? > Boszsz... ludziska to mają dopiero problemy... Nie,to już jest jakaś dewiacja.Po co do doniczek.To nienaturalne i nie na odpowiedniej wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngLka Re: Sikanie do zlewu. IP: 213.155.175.* 15.01.04, 19:54 Ależ oczywiście, że naturalne ;) Pieski też obskują drzewka (nie tylko pieski :) ) więc dlaczego verte do doniczek się nie zabierzesz? O... mam świetny pomysł... napisz ty "poradnik dobrego wychowania"... będziemy mieli się z czego pośmiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngLka Re: Sikanie do zlewu. IP: 213.155.175.* 15.01.04, 19:47 Annatomicznie drogi kolego, to nic bardziej do siebie nie pasuje jak piękny ciążowy brzuszek do ciężarnej kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sikanie do zlewu. IP: 80.75.160.* 16.01.04, 03:02 Watpie - znacznie lepiej pasuje plaski brzuszek do wypietego tyleczka - ciazowe deformacje mozna pominac i zyc bez nich... Odpowiedz Link Zgłoś
envi łatwiej jest sikać do zlewu po alkoholu, 15.01.04, 20:33 a to ciekawe,musze kiedys wyprobować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargotłuk Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:54 Mi się zdarza odlać do umywalki, jak mi się nagle w łazience zachce, albo kibel jest zajęty. Do zlewu w kuchni? Nigdy, ale niczego w przyszłości nie wykluczam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: Sikanie do zlewu. 16.01.04, 08:26 Gość portalu: verte napisał(a): > Czy przyłapałyście kiedyś faceta na tym(praktyka dość popularna)? > Czy uważacie,że to coś bardzo złego?Wszak anatomicznie nic lepiej > nie nadaje się do tego.Strasznie Was to obrzydza? Dość popularna?Chyba wśród prymitywów ... Uważam to za coś obrzydliwego i niedopuszczalnego,facet od razu byłby do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:56 > Dość popularna?Chyba wśród prymitywów ... > Uważam to za coś obrzydliwego i niedopuszczalnego,facet od razu byłby do > odstrzału. Ale ja nie mówię,że ostentacyjnie przy kobiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
a-ndrzej Re: Sikanie do zlewu. 16.01.04, 08:36 U mnie w domu naczynia sa w zmywarce, ale i tak nie mam jak sikac do zlewu, bo to taki jakis narozny i daleko do niego z podlogi:(( Bedac kilka razy w hotelu gdzie kibelek byl na korytarzu, lałem spokojnie do umywalki ze swiadomoscia ze przede mna robilo to tysiace innych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś