jakasik 14.11.03, 13:08 www.polskaludowa.com/index.htm Ale się naśmiałam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakasik Re: Polska ludowa 14.11.03, 13:11 Chociaż... nie! To wcale ni było śmieszne, ale powspominać fajnie. Co prawda wszystkiego nie pamiętam, ale to chyba i lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Polska ludowa 14.11.03, 13:19 jakasik napisała: > Chociaż... nie! To wcale ni było śmieszne dla mnie strona bardziej nostalgiczna. Wielu rzeczy stamtad oczywiscie jest sprzed moich narodzin, ale rozczulilam sie jak zobaczylam kredki z misiem na pudelku i gume arabska. Swoja droga czemu klej nazywal sie guma? Chyba ze chodzilo o te gumke na butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Polska ludowa IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.11.03, 13:23 od razu przypomniała mi się woda sodowa sprzedawana na ulicy, lody bambino, pamiętam kolejki po pomarańcze, pierwszy smak banana, smak gum kuleczek i soku w kartonikach przywożonych przez tatę z NRD. Odpowiedz Link Zgłoś