kala405 06.06.07, 21:24 był ktoś tam bo się wybieram ale nie jestem pewna w zupełności.Mają tam sprzety itp to wiem a czy ciuchy też tak jak u nas na giełdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikaczoo Re: pchli targ w kutnie IP: *.c243.petrotel.pl 06.06.07, 22:04 łojeny paniusiu , jedź a łobacys i nam powis cy my ludzie z płocka powinnim tam jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
kala405 Re: pchli targ w kutnie 07.06.07, 08:40 jejciu człowieku opanuj się, nigdy tam nie byłam i z ciekawości jadę tylko chciałam poznać opinie na ten temat czy warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca debili Re: pchli targ w kutnie IP: *.c155.petrotel.pl 08.06.07, 16:48 Jak ja lubię takie debilne pytania. Jeden napisze warto i co uznasz że warto? Drugi że nie warto i też się tym będziesz kierować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pchli targ w kutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:36 Kala , Kala... :) Oczywiście że jedź ! pochodzisz sobie wśród straganów ze starociami i z ciuchami - nawet jak nic nie kupisz to ... porę godzin sobie pozwiedzasz - jedź :) a pikacz to żartowniś - wprowadził element humorystyczny :) napisz czy Ci się w Kutnie podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: pchli targ w kutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:07 W soboty w Kutnie. Jedź wcześnie rano. W niedzielę przenoszą się do Włocławka również na teren giełdy samochodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek_33 Re: pchli targ w kutnie IP: *.c154.petrotel.pl 07.06.07, 11:09 Bardzo fajne miejsce, trzeba tylko niestety wcześnie wstać. Teraz łatwiej, jesienią to wielkie wyrzeczenie :) k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der, Re: pchli targ w kutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:29 ja mam dwie pchły /parka/ do wymiany na inną rase, da rade ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocman Re: pchli targ w kutnie IP: *.acn.waw.pl 07.06.07, 13:51 nie widziałem tam żadnych ciuchów...jest to targ staroci, głównie jakieś sypiące się sprzety elektroniczne typu 15 letni skaner. Z rodziną tam głównie jeździliśmy po meble, bo można kupić fajne rzeczy za nieduże pieniądze, przywiezione z niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pchli targ w kutnie IP: *.plock.msk.pl 07.06.07, 16:12 Tylko wyjedz najpóżniej o 7.oo, bo inaczej poświecisz czas na stanie w korku i szukanie miejsca parkingowego. Odpowiedz Link Zgłoś