liisa.valo 19.02.09, 15:41 Ja na razie trzy, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa. Jeszcze szesnastej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 15:47 Zjem 3. Planowałam 2, bo sądziłam, że pracodawca ze względu na krajzis w tym roku się nie szarpnie. Ale jednak czekał na mnie pączek na biurku. No to w sumie będzie 3. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 18:43 U mnie w firmie też dawali pączki, no ale ja to bezsłodyczowy jestem. Dlatego na co dzień i od święta słodyczom mówimy "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 22:05 U mnie jednak stanęło na 4, bo się jakiś jeden pałętał po biurkach i ktoś musiał go zjeść. ;-) A ja bardzo rzadko słodyczuję, ale czasem jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 15:53 1- rano u kosmetyczki z budyniem, cukrem pudrem i skorką pomanczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 15:53 na razie dwa ale nie powiedziałem ostatniego słowa... pewnie dokończe te co zostaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:05 zero i chyba tak już zostanie za to wczoraj kilkanaście :( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:27 Ja dwa. Oczy by jadły, gorzej z miejscem w żołądku ;) Ale, mam nadzieję, że za jakiś czas jednego jeszcze zmieszczę :) paulinaa napisała: > za to wczoraj kilkanaście :( A wczoraj, to z jakiej okazji? :> Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:29 idasierpniowa28 napisała: > A wczoraj, to z jakiej okazji? :> trening przed dniem dzisiejszym;-))) a tak naprawdę sama piekłam i smazyłam pączki na dziś i probowalam :P tak probowalam, że poza pączkami nic wczoraj nie zjadłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:32 Piekłaś pączki? Jestem pod ogromym wrażeniem :) Też mialam taki plan, ale górę wzięło moje lenistwo ;) I tradycyjnie dziś skorzystalam z ulubionej cukierni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:33 no piekłam i jeszcze smażyłam 2 rodzaje oponek :P sama sie dziwie, ze mi sie chciało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:41 Żałuję, że nie jesteś moją sąsiadką ;) Beczelnie bym się wprosiła :P Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:08 ani jednego, bo tutaj nie ma prawdziwych paczkow:( a bardzo bardzo lubie, szczegolnie te ktore moja mama smazy. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july 4 19.02.09, 16:28 Uwielbiam słodycze, więc dla mnie czwartek, nie czwartek - każdy pretekst jest dobry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana_hegel "Tłusty czwartek" 19.02.09, 16:30 3 zjadłam, a tak na marginesie to po co zakładasz wątek,który został już założony wczesniej o tytule" Tłusty czwartek" Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: "Tłusty czwartek" 19.02.09, 16:51 Bo ten o tytule "Tłusty czwartek"był o tym,że autorka swojemu facetowi założy pączka na końcówkę. Ja zjadłam 2,ale jeszcze są:) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Sundry 19.02.09, 17:42 sundry napisała: > Bo ten o tytule "Tłusty czwartek"był o tym,że autorka swojemu > facetowi założy pączka na końcówkę. Droga Sondry "Możność czytania to jeden z największych cudów ludzkiej cywilizacji" w swoim wątku nic takiego nie napisalam, wiec mnie nie obrażaj!! Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: "Tłusty czwartek" 19.02.09, 17:05 Ponieważ ja nie mam komu założyć pączka na końcówkę czegokolwiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziana Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 16:58 zero :} p.s miasto pachnie tluszczem kiedy bedziemy tak hucznie obchodzic dzien zdrowej zywnosci ? :-O czekam na to Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:02 Oj, bez przesady ;) Raz się żyje ;) Nie można sobie wszystkiego wciąż odmawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziana Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:06 nie odmawiam sobie po prostu nie mam ochoty na pączki btw raz mi babcia kupiła dwa pączki, ale mi nie dala bo bylam niegrzeczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:09 a ja nie jadlam ani jednego od lat nie jadlam paczkow polskich paczkow ech moje marzenie teraz...smaka mi zrobilyscie !!!x Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:09 zero, nie chcialo sie mi babrac z paczkami. ale ze zrobionych faworkow juz nie ma 3/4 byczej michy :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:12 cztery jak do tej pory. Trzy nastepne czekaja na egzekucje ale nie moge sie zdecydowac ktory polegnie pierwszy hmmmm. Jakies sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
rnk_6 Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:58 jednego :)) ------------------ www.powiatlegionowski.pl powiatlegionowski.com Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: ani jednego narazie 19.02.09, 17:50 moze przyszla tesciowe kupi :D narazie zjadlam frycie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 17:58 ani jednego. takich paczkow jakie lubie w miejscu w ktorym mieszkam nie ma. wole nie zjesc wiec zadnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 18:00 Słuszne podejście. Nie idźmy na kompromisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 18:18 Tradycji stało się zadość-1;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oi_polloi Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 18:19 a to dzis? a ja nic nie wiem. niestety obejdzie sie bez paczkow Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 19:06 Jak nigdy, do tej pory 3...Jeszcze jeden czeka...ale nie wiem czy go zjem :P Odpowiedz Link Zgłoś
carneoll Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 20:59 zjadłam dwa pączki. ale rok temu były smaczniejsze bo "babcine" pychota Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka 1 :) 19.02.09, 21:03 ale zaliczony :D. a myslalam ze zjem faworki (zrobione przeze mnie i mojego L) buuu :( ale bez okazji tez mozna zrobic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 21:05 Jednego :) Pączki jadam w zasadzie raz do roku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 21:15 Jak na razie zero(a wytłumaczenie mam takie,że muszę trzymać linię :))Ale zaraz idę do kina a po kinie kupić trochę żarełka i może jeszcze będą mieli pączki to sobie kupię 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To ile pączków dziś zjedliście? 19.02.09, 22:09 kto by liczył :) mam domowe z konfiturą wiśniowa i tak leci jeden za drugim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jandk Paczkow 0, ale chrustu z 10 sztuk :P 19.02.09, 23:00 jako, ze jestem w czechach wybor paczkow tutaj jest nedzny. Zakupilam paczuszke, ale nie wygladaja zachecajaca, wiec leza sobie samotnie w kaciku i czekaja na kogos, kto je ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś